Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

E15duru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
68
12
38
Merhaba arkadaşlar adetime 2-3 gün kala doktora gittim rahatsızlanmıştım beta istedim 33,3 gibi bişey çıktı
Dün gidip tekrar kan tahlili verdim 60 çıkmış sizce neden böyle? Bi sorun mu var kimyasal gebelik felan mı var acaba

33,3'ten 60'a 2 günde yükseldiyse normal. Kaç gün sonra kan vermiştin sen?

Hatta 3 gün bile diyebilirim çünkü birini sabah vermiştim diğerini akşam verdim

Peki nasıl anlayacağım kimyasal olup olmadığını kimyasalda sorun oluyor mu
2 gün sonra tekrar kan ver yüzde 60 artış olması gerek olmazsa veya düşük çıkarsa kimyasaldır canm. Kimyasal gebelik kanamayla atılır zaten. Hakkında hayırlısı

Bence normal yükselişi. Kim düşük dedi doktor mu?

neye göre düşükmüş arada 1 gün varsa çok normal değerin canım sıkıntı yapma yeni hamile insanları şöyle tedirgin edenleri hiç anlamıyorum
sen gün aşırı kan vermeye devam et canım sağlıkla devam eder inşallah değerinde düşük falan değil gayet güzel

yanlız kan günlerini tarih olarak yazsaydın keşke mesela 15 inde 33 17 sinda 60 gibi

Bencede gayet iyi kisaca en az 2 gunde 2 katina artmali degerin. Ilk zamanlar boyle olabilir sonradan hizlica yukselir

2 gün sonra 120 130 olması lazım iyi artmış ama canm 2 günde iki katı iyi bence bakma doktorların diline üzülme banada hep yanlış dediler kimyasal dediler dış gebelik çıktı sonra kine de dış gebelik dediler kimyasal gebelik oldu yani ne olduğunu anlaman için braz zaman geçmesi lazım ama erkenden üzülme

Bana da normal geldi 2 gün sonra tekrar baktır bakalm herkesin dediğine bakıp üzme kendini bana da doktorlar boş gebelik kese çok büyümemiş dediler cok şükür doğum yapıcam yakında

birde tahililleri aynı yere aynı saatlerde yaptırmaya çalış
hermakına farklı ölçebiliyor

Doktor dedi yükselişi iyi değil diye. Pazartes tekrar kan tahlili istedi ama ben yarın yaptırmayı düşünüyorum acaba pazartesi mi yapsam yoksa yarın mı

Sen doktora muayene ol net bilgi icin canım onlar daha iyisini bilir kimyasal flan diyede kafanı bulandrip kendine stres yapma boşuna herseyin hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…