Peki nasıl anlayacağım kimyasal olup olmadığını kimyasalda sorun oluyor muKumyasal gibi
2 gün sonra tekrar kan ver yüzde 60 artış olması gerek olmazsa veya düşük çıkarsa kimyasaldır canm. Kimyasal gebelik kanamayla atılır zaten. Hakkında hayırlısıPeki nasıl anlayacağım kimyasal olup olmadığını kimyasalda sorun oluyor mu
yüzde 60 olması için kaç olması gerekiyor peki2 gün sonra tekrar kan ver yüzde 60 artış olması gerek olmazsa veya düşük çıkarsa kimyasaldır canm. Kimyasal gebelik kanamayla atılır zaten. Hakkında hayırlısı
120 üstü olması lazm canm2 gün sonra tekrar kan ver yüzde 60 artış olması gerek olmazsa veya düşük çıkarsa kimyasaldır canm. Kimyasal gebelik kanamayla atılır zaten. Hakkında hayırlısı
Gebelik zaman isteyen bir şey kafanı rahat tut Pazartesi yaptır benceDoktor dedi yükselişi iyi değil diye. Pazartes tekrar kan tahlili istedi ama ben yarın yaptırmayı düşünüyorum acaba pazartesi mi yapsam yoksa yarın mı
Sen doktora muayene ol net bilgi icin canım onlar daha iyisini bilir kimyasal flan diyede kafanı bulandrip kendine stres yapma boşuna herseyin hayırlısı.Merhaba arkadaşlar adetime 2-3 gün kala doktora gittim rahatsızlanmıştım beta istedim 33,3 gibi bişey çıktı
Dün gidip tekrar kan tahlili verdim 60 çıkmış sizce neden böyle? Bi sorun mu var kimyasal gebelik felan mı var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?