Gidemedim yarına kaldı yaCanım sen ne yaptın bugün doktora gidecektin kaç çıktı değerin haberler hayırlıdır inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidemedim yarına kaldı yaCanım sen ne yaptın bugün doktora gidecektin kaç çıktı değerin haberler hayırlıdır inşallah![]()
Son adet tarihine göre 4+4 görünüyorTam sen kaç haftalıksin
Bende adet tarihine göre 4+1 inşallah dogumumuzda aynı dönemlere denk geliyoSon adet tarihine göre 4+4 görünüyor
Anladım canım bende yarın gidicem hadi hayırlısı bakalımGidemedim yarına kaldı ya
Aynen öyle valla canım bende sürekli kontrol ediyorum netleşse de rahatlasakİnşallah canımgebeliğin sağlıklı olduğu bir netleşse hepsi normal şeyler aslında ama şimdi ne olsa kaygılanıyoruz. Dün ağrım artınca sürekli pedimi kontrol ettim, böyle belirsizlik çok zor
Evet. Çok aşırı stresliyim yaa inşallah yukselmistirAnladım canım bende yarın gidicem hadi hayırlısı bakalım
İnşallah nasip olur canımBende adet tarihine göre 4+1 inşallah dogumumuzda aynı dönemlere denk geliyo
Yaa bak şimdi bende bunu kurcalamaya başlarım iyi oldu söylediğin ahahahBen de yapay zekaya sordum artık çaresizliktengeç döllenme haricinde bunun sebebi nedir diye.. geç implantasyon diye bir şey varmış normalde döllenmiş yumurta 8-10 günde yerleşirken bazı kadınlarda 12-14. gün olabiliyormuş. Hayırlısı olsun inşallah
ben de bugün kan vereceğim yeterince yükselme varsa ve kanama olmazsa salı günü muayenem var
Kurcala canım ben de bi hal oldum kaç gündürYaa bak şimdi bende bunu kurcalamaya başlarım iyi oldu söylediğin ahahah![]()
sen yumurtlama testi ile mi hesap yapmıştın ona göre mi birliktelik oldu çok erken öğrenmişsin zaten 13. Günde falan ben 17. Günde öğrendim 3 kere kan verdim 648-1031-1998 tam 2 katı olmadı hemen sağlıksız deme şimdi hızlı yükselirKurcala canım ben de bi hal oldum kaç gündürben de bu akşam kan verdim değerim 48 saatte 92den 142ye çıkmış sadece. Büyük ihtimalle sağlıklı değil. Ama en azından kimyasal olsun diye dua ediyorum biraz ağrım var dış gebelikten korkuyorum
Evet canım test ile takip ediyorum yumurtlamamı 20.güne girdim işte değer 142 maalesef. 2 katı olmasa bile en az %60 artış olması gerekiyor benim olmamışsen yumurtlama testi ile mi hesap yapmıştın ona göre mi birliktelik oldu çok erken öğrenmişsin zaten 13. Günde falan ben 17. Günde öğrendim 3 kere kan verdim 648-1031-1998 tam 2 katı olmadı hemen sağlıksız deme şimdi hızlı yükselir
Takılma kabus bilir benim regl gününe kadar yüzde 23 yükseldi çok korktum regilden 1 gün önce kan verdim nerdeyse 2 buçuk katı artmış çok şükür doktor kontrolüne gittim rahim çok güzel kalınlaşmış skmdilik herşey normal haftaya Çarşamba gel hem HCG ye hemde görünürse keseye bakalım dedi sıkma canınıKurcala canım ben de bi hal oldum kaç gündürben de bu akşam kan verdim değerim 48 saatte 92den 142ye çıkmış sadece. Büyük ihtimalle sağlıklı değil. Ama en azından kimyasal olsun diye dua ediyorum biraz ağrım var dış gebelikten korkuyorum çok
Hayatım ağrın nerde çok şükür benimde vardı ama dün akşam hafifledi çok şükür doktor bana progesteron verdi 2 gündür onu içiyorum acaba omu iyi geldi diyorumKurcala canım ben de bi hal oldum kaç gündürben de bu akşam kan verdim değerim 48 saatte 92den 142ye çıkmış sadece. Büyük ihtimalle sağlıklı değil. Ama en azından kimyasal olsun diye dua ediyorum biraz ağrım var dış gebelikten korkuyorum çok
Burada birinde yavaş artmış okumuştum umut olsun diye yazmıştı hiç kötüyü düşünme bence inşallah bir şeycik olmazEvet canım test ile takip ediyorum yumurtlamamı 20.güne girdim işte değer 142 maalesef. 2 katı olmasa bile en az %60 artış olması gerekiyor benim olmamış
Bana bugün gitmek yine nasip olmadı şuan koydeyim o yüzden gidemiyorum artık pazartesiye kaldı inşallah seninki yükselir ama ağrım falan yok bu normla mi çok arada sızı gibi birşey oluyo başkada yok belirtiAnladım canım bende yarın gidicem hadi hayırlısı bakalım
Gittiniz mi sizAynen öyle valla canım bende sürekli kontrol ediyorum netleşse de rahatlasak
Kasıkta canım özellikle sağ tarafta çok yoğun. Bir de kalçamın, belimin sağ tarafına vuruyor.. belki senin yerleşme sancısıydı zaten o birkaç gün sürüp geçiyormuş rahim genişleyince, tabi ilaç etkisi de olabilirHayatım ağrın nerde çok şükür benimde vardı ama dün akşam hafifledi çok şükür doktor bana progesteron verdi 2 gündür onu içiyorum acaba omu iyi geldi diyorum
İnşallah canım.. ama kimyasal olsa da artık üzülmem nasip diyeceğim. Dış gebelik falan ihtimali çok kötü çünkü. Allah beterinden korudu der şükrederim, yeter ki sağlığımız olsun. En azından hamile kalabildim o bile iyi bir şey benim içinBurada birinde yavaş artmış okumuştum umut olsun diye yazmıştı hiç kötüyü düşünme bence inşallah bir şeycik olmaz
Bidaha kan verdin miİnşallah canım.. ama kimyasal olsa da artık üzülmem nasip diyeceğim. Dış gebelik falan ihtimali çok kötü çünkü. Allah beterinden korudu der şükrederim, yeter ki sağlığımız olsun. En azından hamile kalabildim o bile iyi bir şey benim için
Kesinlikle daha kötü dış gebelik vs inşallah artarİnşallah canım.. ama kimyasal olsa da artık üzülmem nasip diyeceğim. Dış gebelik falan ihtimali çok kötü çünkü. Allah beterinden korudu der şükrederim, yeter ki sağlığımız olsun. En azından hamile kalabildim o bile iyi bir şey benim için