Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar reglime bir gün var test yaptım testte çizgi bu şekilde çıktı beta hcg değerim de 55 çıktı sizce normal mi daha önce kimyasal gebelik geçirdim yine düşük gibi geldi yardımcı
Merhaba hanımlar reglime bir gün var test yaptım testte çizgi bu şekilde çıktı beta hcg değerim de 55 çıktı sizce normal mi daha önce kimyasal gebelik geçirdim yine düşük gibi geldi yardımcı Eki Görüntüle 3548059
olabilecek var mı
Merhaba hanımlar reglime bir gün var test yaptım testte çizgi bu şekilde çıktı beta hcg değerim de 55 çıktı sizce normal mi daha önce kimyasal gebelik geçirdim yine düşük gibi geldi yardımcı Eki Görüntüle 3548059
olabilecek var mı
Göğüs ucumda genişleme ve çok fazla uyku hali vardı daha önce kimyasal gebeliğimde de göğsümden farkettiğim için direkt dikkatimi çekti o şekilde öğrendim canım
Göğüs ucumda genişleme ve çok fazla uyku hali vardı daha önce kimyasal gebeliğimde de göğsümden farkettiğim için direkt dikkatimi çekti o şekilde öğrendim canım