Art artda kimyasal olacak diye bir şart yok kendini öyle koşullandırıp stres yapma. Değerde düşük değil önemli olan artışı zaten. Stresten uzak durup artışını takip et. Umarım bu sefer sağlıkla sana tutunur bebişinArkadaşlar merhaba yardımlarınıza ihtiyacım var gören duyan aynı durumu yaşayanlar lütfen bir bakabilir mi ben geçen sene ağustos ayında adetime 3 gün kala gebelik testi yapmıştım ve silik çizgi çıktı o akşam hemen hastaneye gittim beta hcg değerim 40 çıktı sonra karnımda ağrılar başladı ve hiç dinmedi karın kasık ağrılarım daha sonra yaklaşık 5 gün sonra karın ağrılarım devam ettiği için artık hastaneye gittim tekrardan değerime bakıldı ve değerim 37 e düşmüştü kimyasal gebelik geçirdiğimi söylediler ve hemen adet oldum yaklaşık 5-6 gün sonra ve o günden beri bebek çalışmalarına devam ediyoruz ve nihayet 6 ayın sonunda tekrar hamile kaldım adet günümde akşama kadar olmayınca ve bir kaç belirtim olunca kan testi yaptırmak istedim ama kan testim beta hcg 24 çıktı yine düşük ve korkuyorum acaba yine kimyasal mı yaşıyorum bu değer sizce yükselir mi lütfen yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ama insan bir kere yaşayınca korkuyor hep zaten test yaptırdım henüz doktorla görüşmedim biraz daha beklemek istedim kanamam falan olursa diye kimyasal gebelik yaşadığım zaman çok karın ağrılarım olmuştu şuan onlar yok bazen hafif oluyor o da beni biraz düşündürüyor umarım dediğiniz gibidir dua ederseniz benim için çok sevinirim canım benimArt artda kimyasal olacak diye bir şart yok kendini öyle koşullandırıp stres yapma. Değerde düşük değil önemli olan artışı zaten. Stresten uzak durup artışını takip et. Umarım bu sefer sağlıkla sana tutunur bebişin
İnşallah herşey gönlünce olur canımÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ama insan bir kere yaşayınca korkuyor hep zaten test yaptırdım henüz doktorla görüşmedim biraz daha beklemek istedim kanamam falan olursa diye kimyasal gebelik yaşadığım zaman çok karın ağrılarım olmuştu şuan onlar yok bazen hafif oluyor o da beni biraz düşündürüyor umarım dediğiniz gibidir dua ederseniz benim için çok sevinirim canım benim
Çok sağol canım benim amin inşallah dinlenmeye çalışıyorumİnşallah herşey gönlünce olur canım
Kendini yorma fırsatın varsa dinlen ilk süreçlerde.
Yaa bence hiç kötü düşünmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder Allah hep kimyasl olacak diye bişey yokArkadaşlar merhaba yardımlarınıza ihtiyacım var gören duyan aynı durumu yaşayanlar lütfen bir bakabilir mi ben geçen sene ağustos ayında adetime 3 gün kala gebelik testi yapmıştım ve silik çizgi çıktı o akşam hemen hastaneye gittim beta hcg değerim 40 çıktı sonra karnımda ağrılar başladı ve hiç dinmedi karın kasık ağrılarım daha sonra yaklaşık 5 gün sonra karın ağrılarım devam ettiği için artık hastaneye gittim tekrardan değerime bakıldı ve değerim 37 e düşmüştü kimyasal gebelik geçirdiğimi söylediler ve hemen adet oldum yaklaşık 5-6 gün sonra ve o günden beri bebek çalışmalarına devam ediyoruz ve nihayet 6 ayın sonunda tekrar hamile kaldım adet günümde akşama kadar olmayınca ve bir kaç belirtim olunca kan testi yaptırmak istedim ama kan testim beta hcg 24 çıktı yine düşük ve korkuyorum acaba yine kimyasal mı yaşıyorum bu değer sizce yükselir mi lütfen yardımcı olur musunuz
Yok testi yapmadım zaten ben hissettim hamileyim dedim kesin çünkü belirtilerim vardı dün adet günümdü akşama kadar bekledim ama gelmedi akşamına hastaneye gittim emin olmak için değer 24 çıktı 5 in üstü zaten hamile olunuyor akşam eve geldiğimde iki tane gebelik testi vardu yaptım ikisi de silik çıktı ama bu sabah tekrar yapayım dedim erken gebelik testi negatif diğer test negatif çıkıyor fotosunu ekliycem görüntüye bir anlam veremedim umarım bebeğim beni bırakmaz ve değerim artarTest evde yaptın mı değerini öğrenmeden önce nasıl çıktı?
Merhaba benim zaten belirtilerim vardı hamile olduğuma kesin emindim adet günü akşama kadar bekledim olmayınca hemen akşam gidip kan verdim değerim 24 tü bu da yumurtlamadan sonra 17. Güne falan denk geliyorYaa bence hiç kötü düşünmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder Allah hep kimyasl olacak diye bişey yokpeki 24 değeri öğrendiğinizde yumurtlamanızdan kaçıncı gündü hatırlıyor musunuzz
Peki sence dün yaptığım çubuk testle bugün yaptığım çubuk test arasındaki koyulaşma aynı mı yoksa bugün yaptığım test daha mı belirginİkinci fotoda çubuk test pozitif duruyor canım sadece erken gebelik negatif o da belki bozuktur öyle düşün
Evet bir tık koyu canım yarın yine aynı saatlerde kan ver inşallah yükselirPeki sence dün yaptığım çubuk testle bugün yaptığım çubuk test arasındaki koyulaşma aynı mı yoksa bugün yaptığım test daha mı belirgin
24 Aralık yumurtlama 26 Aralık çatlama gördüm canım 12-14-16 günlerini değerlendirmiştim sadeceYumurtlama tarihin belli mi peki
Amin canım inşallah yükselir ikinci kez aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dua edersen çok sevinirimEvet bir tık koyu canım yarın yine aynı saatlerde kan ver inşallah yükselir
Anladım bende kendimi öyle hissediyorum hala daha adet olacakmışım gibi ağrılarım var normalde olmaz böyle ağrılarım fakat yumurtlamanın 10. Günü gidip test verdim yani adetime 4-5 gün kala verdim o yüzden kıyaslama yapmak için hesap etmek için merak ettim teşekkür ederimMerhaba benim zaten belirtilerim vardı hamile olduğuma kesin emindim adet günü akşama kadar bekledim olmayınca hemen akşam gidip kan verdim değerim 24 tü bu da yumurtlamadan sonra 17. Güne falan denk geliyor
Bence bırakmazs öyle hissediyorum çizgide gözüküyor sıkmayın canınızı hiçYok testi yapmadım zaten ben hissettim hamileyim dedim kesin çünkü belirtilerim vardı dün adet günümdü akşama kadar bekledim ama gelmedi akşamına hastaneye gittim emin olmak için değer 24 çıktı 5 in üstü zaten hamile olunuyor akşam eve geldiğimde iki tane gebelik testi vardu yaptım ikisi de silik çıktı ama bu sabah tekrar yapayım dedim erken gebelik testi negatif diğer test negatif çıkıyor fotosunu ekliycem görüntüye bir anlam veremedim umarım bebeğim beni bırakmaz ve değerim artar
Sizin ne gibi belirtileriniz var belki yardımcı olurumAnladım bende kendimi öyle hissediyorum hala daha adet olacakmışım gibi ağrılarım var normalde olmaz böyle ağrılarım fakat yumurtlamanın 10. Günü gidip test verdim yani adetime 4-5 gün kala verdim o yüzden kıyaslama yapmak için hesap etmek için merak ettim teşekkür ederim
Amin canım çok teşekkür ederim umarım seninde kan testin pozitif çıkarBence bırakmazs öyle hissediyorum çizgide gözüküyor sıkmayın canınızı hiç
Yumurtlamadan bir altı yedi gün sonra adet olacakmışım gibi ağrım başladı dün akşam da vardı sürekli ama ara ara giren bir ağrı ve beyaz akıntı birde afedersiniz dünki ilişkiden sonra pembe kan damla geldi normalde gelmez böyle biişey bu belirti mi bilmiyorum ama . Göğsümün kahverengi kısmı büyüdü etrafında yap bezesi gibi küçğk şeyler çıktı ama özellikle adet olacakmışım gibi ağrı beni düşündürüyor birde çenemde küçük küçük sivilceler çıktıSizin ne gibi belirtileriniz var belki yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?