- 4 Aralık 2013
- 58
- 0
- 34
Merhaba bende bugün beta hcg sonucumu aldım 4993 çıktı regl gününe göre 3+3 günlük sizce anormalmi?
Normal gibi görünüyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende bugün beta hcg sonucumu aldım 4993 çıktı regl gününe göre 3+3 günlük sizce anormalmi?
Merhabalar,
Sizlere bir sorum olacaktı. 22 kasım son adet tarihim. Hamilelikle ilgili şüphelerim vardı. 20 Aralıkta Beta hcg testi yaptırdım sonuç 145.2 çıktı. 3 gün sonra tekrar beta hcg testi yaptırdım sonuç 470 çıktı. Sizce çoğul hamilelik var mıdır...
zihrad senin değerin çok normal çıkmış beta hcg yaklaşık 40 saatte bir kendini ikiye katlar 3 gün 24 saatten toplam 72 saat yapar bu da 145.2 yi sadece 2 ile çarpman demektir 290 falan yapıyor (geçen zamandan kalan 32 saat olduğuna göre 290 ile 470 arasındaki fark da bu 32 saatin yükselttiği değerdir !) biraz karışık oldu sanki umarım anlatabilmişimdir :)) yani değerin olması gereken kadar diye düşünüyorum
4+3 ken benim 6000 küsür çıkmıştı dün doktora gittim ikiz falan demedibu değer yüksek mi gerçektenyoksa normal midir
4 haftalık gebelik, 5992 kan değerim. İkiz olabilir mi acaba
bi tane oğlum oldu canımakibetin ne oldu acaba arkadasım benimde hcg baya yüksek
bi tane oğlum oldu canım
Çok sevindim. ..bende 4+4 hcg 7100
Sana doktoru n ozaman bisey dedimi
Ben bugun öğrendim hamile olduğumu
seninde akibetini merak ettim...hcgm yüksek de :)
Benimki de çoğul gebelik değil canım. Değer niye o kadar fırladı bilmiyorum. Kızım olacak kısmetse :)
aaa...hayırlı olsun cnm...kızlarda da yüksek olurmuş diye okudum...ins benimde bi kzıım olur
zihrad senin değerin çok normal çıkmış beta hcg yaklaşık 40 saatte bir kendini ikiye katlar 3 gün 24 saatten toplam 72 saat yapar bu da 145.2 yi sadece 2 ile çarpman demektir 290 falan yapıyor (geçen zamandan kalan 32 saat olduğuna göre 290 ile 470 arasındaki fark da bu 32 saatin yükselttiği değerdir !) biraz karışık oldu sanki umarım anlatabilmişimdir :)) yani değerin olması gereken kadar diye düşünüyorum
Merhaba
Bende birsey sormak istiyorum ben pkoluyum .en son adetimin üstünden yaklaşık olarak 50 gun gecti kan testi yaptiridm 26.02 cikti kimyasal gebelik dedi 2 gun sonra beta hcg 104.62 cikti normle döndüğünü soyledi bi 2 gun sonra tekrarladim 547 çıktı beta hcg .benim sorum dis gebelik olabilirmi yada cogul gebelik keseyi daha gormeye gitmedim ne zaman gitmeliyim Cevaplarsaniz cok sevinirim
senin değerlerin baya hızlı yükselmiş cnm inşallah çoğul gebeliktir benim de böyle hızlı yükselmişti ikiz çıktı ama bana da dış gebelik de olabilir demişti doktor çok zor bi bekleyişti, bence son adet tarihinden itibaren 6 hafta say doktora git eğer normal bi gebelikse kese görünecektir ben 5 haftalıkken gittim görünmedi moralim bozuldu o yüzden 6-7 hafta bekle! gerçi herkesin değişir ama benim tavsiyem bu, allah yardımcın olsun inşallah hamilesindir..
Canim doktor yarin cagirdi tahminen yarin 5000 faln olabilir gozukurmuki