beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Kese görmek için gittim bugün. İki kese gördü canım haftaya kalp atışı için gidicem☺️☺️
Harika muhteşem bir haber maşallah o meleklere kazasız belasız gelsinler inşallah. Ben pazartesiyi bekleyemeyecgım cumartesi randevu buldum bir doktordan ona gidecegım bakalım.

Harika muhteşem bir haber maşallah o meleklere kazasız belasız gelsinler inşallah. Ben pazartesiyi bekleyemeyecgım cumartesi randevu buldum bir doktordan ona gidecegım bakalım.Harika muhteşem bir haber maşallah o meleklere kazasız belasız gelsinler inşallah. Ben pazartesiyi bekleyemeyecgım cumartesi randevu buldum bir doktordan ona gidecegım bakalım.

Harika muhteşem bir haber maşallah o meleklere kazasız belasız gelsinler inşallah. Ben pazartesiyi bekleyemeyecgım cumartesi randevu buldum bir doktordan ona gidecegım bakalım.
Gerçekten şu süreç çok zor zaman duruyo geçmiyor resmen inşallah gönlüne göre olur ya çok güzel heyecanlar😍🥰☺️

Gerçekten şu süreç çok zor zaman duruyo geçmiyor resmen inşallah gönlüne göre olur ya çok güzel heyecanlar😍🥰☺️
Keşke tek heyecan olsa içinde inanılmaz bir korku var kese görebileceğime kalp atışı sesini duyabılme ihtimaline bile kendimi inandıramıyorum

Selamlar arkadaşlar benim de 4 haftalık ilk değerim 809
4+2 de ise 2693 çıktı
2 günde çok fazla artış olmuş bugün ufacık bir kese de gördük. Doktor normal bir süreç olduğunu artışın da iyi olduğunu söyledi. Acaba ikiz olma ihtimali var mı bu artışla?

Transfer sonrası 7. Gün 75 çıktı. Yarın 9. Gün doktordan tekrar kontrol etcez. İkiz olma ihtimali var mı? 7. Gune gore cok yuksek dedi arkadaslarim..

Bu işler bence şans kısmet kader bi yerden sonra :)
Allahım gönlündeki neyse onu versin. Sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏼

4+2 de ise 2693 çıktı
2 günde çok fazla artış olmuş bugün ufacık bir kese de gördük. Doktor normal bir süreç olduğunu artışın da iyi olduğunu söyledi. Acaba ikiz olma ihtimali var mı bu artışla?
Bende 27 ocak-19
1 subat (adet gunum) 541
2 subat 816
5 subat 2610 cikti. Ikizlere hamileyim. 8 subat ultrasonda iki kese gorduk hcg sonra baktirmadim

Bence hcg ile alakası yok bu durumun 6.günüm 40- 8.gün 130- 10.gün 273 çıkmıştı
Şuan bir bebeğimin kalp atışını duyduk ama diğer kesemde vardı ama bebeği göremedik tekrar kontrol edilecekler yani ikizle başladım hamileliğe değermde ultra yüksek değildi

4+2 de ise 2693 çıktı
Merhaba son durumunuz ne oldu ikinci gözüktü mü acaba merak ettim benimde 12. Gün 1080 14.gün 2400 bende merak ediyorum hayırlısı inşallah

X