beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Merhaba arkadaşlar ,
Bana da yardımcı olursanız sevinirim.En son kan testi verdiğimde değerim 900 dü , dün gittiğimde 5+0 günlükken 3872 çıktı.Sizce coğul gebelik midir?

kızlaar bende hamileyimm :)
ama biraz karışık benim durumum sat 13 temmuz. 4 ağustosta idrar yolu enfeksiyonundan acile gittim nolur nolmaz diye beta hcg baktırdım negatif çıktı. sonra adetim6 gün gecikti ben nasılsa negatif havalardandır diye önemsemedim ama 6. günde dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi gördüm :) hemen kan verdim. negatif çıkan sonuçtan tam 15 gün sonra pozitif çıktı. yani 2 haftalık falan diye düşündüm ama dr.um 5 haftalık dedi. ilk betahcg sonucum 39 geldi değer düşük dedi dr. iki gün sonra değer 4 katına çıktı. dr 1 hafta sonra yani bugün 2000 olur keseyi görürüz dedi bugün gittim karından keseyi göremedi değerim de 13346 çıktı bu kadar yüksek değerde karından görünmemesi imkasız dedi. vajinal ultrasonda 9mm kese göründü. ama benim kafam çok karıştı değer bu kadar yüksekken nasıl sadece vajinal ultrasonda görülüyor. çoğul gebelik olabilir mi. bu arada şu an dr.un hesabına göre 6+4 haftalık gebeyim ama kese 5 haftalık gösteriyor dedi. bilgisi olan var mı ?

selam ikiz yada üçüç yada çogul gebelik yaşayan anneler:21:
pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim. 3 haftalıkmışım. beta hcg değerimde 3152.dier topiklerde arkadaşlarla konuşurken 3 haftaya göre değerimin yüksekolduğunu ve çogul gebelik olabileceğini söylediler.. ilk değeriniz neydi olabilirmi bana bi akıl verirmisiniz kızlar
Adetinin kaçıncı gunu test yaptın cnm? Birde kaç gunde bir adet oluyorsun?

Herkese selamlar öncelikle ben 24 temmuzda en son hastalanmistim ve ağustos 25 ve 27 de idrar testinde çift çizgi çıktı 28 temmuzda kan testi yaptırdım sonuç 7700.02 yarın doktor randevum var sabah çok merak ediyorum ve çok korkuyorum aşılama felan yok normal yolla olan bi durum ama dis gebeikte de değerler yüksek cikiyo felan da yazılmış sizce durum nedir :KK57:

Herkese merhaba
Adetten uç gün önce beta 90 geldi iki gün sonra yanı adetten bir gün on e 300 geldi
Dr çoğul olabilir dedi yaklaşık on gün sonra ultrason yapacak.
Genetik ikiz yok. Tedavi ile olmadı ikiz olursa çok sasiricam hiç aklıma gelmemisti

kızlrr lütfen yardımcı olun bana.. geçen pazartesi kan testi yaptrdım 164 çıkmıştı... dün yaptırdım 8968 çıktı... sizce durum nedir ???? bilen yardımcı olsun lütfenn

kızlaar bende hamileyimm :)
ama biraz karışık benim durumum sat 13 temmuz. 4 ağustosta idrar yolu enfeksiyonundan acile gittim nolur nolmaz diye beta hcg baktırdım negatif çıktı. sonra adetim6 gün gecikti ben nasılsa negatif havalardandır diye önemsemedim ama 6. günde dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi gördüm :) hemen kan verdim. negatif çıkan sonuçtan tam 15 gün sonra pozitif çıktı. yani 2 haftalık falan diye düşündüm ama dr.um 5 haftalık dedi. ilk betahcg sonucum 39 geldi değer düşük dedi dr. iki gün sonra değer 4 katına çıktı. dr 1 hafta sonra yani bugün 2000 olur keseyi görürüz dedi bugün gittim karından keseyi göremedi değerim de 13346 çıktı bu kadar yüksek değerde karından görünmemesi imkasız dedi. vajinal ultrasonda 9mm kese göründü. ama benim kafam çok karıştı değer bu kadar yüksekken nasıl sadece vajinal ultrasonda görülüyor. çoğul gebelik olabilir mi. bu arada şu an dr.un hesabına göre 6+4 haftalık gebeyim ama kese 5 haftalık gösteriyor dedi. bilgisi olan var mı ?
canım benım aynı durum benımde basımda su anda gebelık 6 hafta dıyo dokor ama kese 4 haftalık duruyor ve ancak vajınal muayene de gordu dun yaptırdım beta hgc mı 6518 cıktı ama ilk 10 gun önce yaptırdıgım beta hgc em ıse 230 du doktorum cok işinin ehli bir prof. cerrahpaşa nın hocalarından biri ben özel muayenehane sıne gıdıyorum bana dedıgı bazı kısılerde yumurta bos dollenebılırmıs yada yumurtlama gec olabılırmıs yanı aslında 6 haftalık degıl yumurtlamam gec oldugu ıcın 4 haftalık hamıle olabılırmısım aynı durum senın ıcınde gecerlı olabılır hemen endıselen me bı kac hafta sonra netice tamamen ortaya cıkar

Arkadaşlar merhabalar benim 6+4 te beta hcg 65000 cikti, kesem 1 hafta ileride bebek normal. Doktor ilerdeki sorunlarin haberciside olabilir hic bir seyde olmayabilir dedi aklim karisik acaba ikiz mi diyorum doktor öyle bişey demedi 3 gun sonra tekrar gidecegim takip edicez dedi.sizce ne olabilir?

merhaba :) çoğul gebelik çok istiyorum ve genetik yatkınlığım da çok fazla..

annem-dayım ikiz
amcam halam ikiz
ve ben erkek kardeşimle ikiziz.. :))

şimdi 10 günlük bir gebelikte beta degerim 2066.. bu yükseklğin sebebini çogul gebeliğie baplıyorum haksız mıyım ::::

Merhaba arkadaslar bende yenı üye oldum 20 eylül son adet tarıhım ve 13 ekımde bthcg 33 cıktı 15 ekimde 103 oldu 19 ekımde 979 oldu ve bır hafta sonra yanı 5 haf.1günlukken 13734 cıktı sizce bu degerlerle ikiz olabılırmı fikri olan arkadaşlar varsa cok sevınırım

İkiz gebelikte beta degeri 2.5 kat mi artmali her 2 güne bir

Merhaba arkadaslar bende yenı üye oldum 20 eylül son adet tarıhım ve 13 ekımde bthcg 33 cıktı 15 ekimde 103 oldu 19 ekımde 979 oldu ve bır hafta sonra yanı 5 haf.1günlukken 13734 cıktı sizce bu degerlerle ikiz olabılırmı fikri olan arkadaşlar varsa cok sevınırım
Canim sen ruyanda gormustun değil mi ikizlere hamile olduğunu Rüyalarına güven yanilmazsin

X