- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Melekmelegimm
Hayırlısıyla görelim canım rahat edelim azda olsa4+3 temi 137 di cnm 2000 üstünde kese görünüoms
Amiinn canım allahım herkeze nasip etsin sonuna kadar saglıkla sürdürsün inşallahDegerin gayet iyi canm. Hayirli olsun saglikla gelsin minnoş :)
Evet gebenin biri hatta kağıda baktı bana baktı sonra hcg değerin düşük dedi adet tarihine göre korku girdi içime diğer ebe baktı dedi gec döllenmeden olabilir dedi morel vermeye çalıştı endişelenme gebelik var dedi..tsk ederim canım amin inşallahNasıl tereddütlü oluyorlar ya? Gebesiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Saglık ocagında ebeler vardı canım tamda soramadımki eşim hadi geç kalıcam diye soramadım bana tek dedigi kan degerin guzel hcg degeri biraz düşük oda belki gec döllenme olmuştur kadın dogum daha cok detaylı bilgilendirir dedi..yani normal degilmi canım
Yaaa...HCG normal. Hamilesin yani ama TSH'nin sınırını geçmişsin yüksek canım. Sınır 4.2 ama senin ki 4.6 yani yüksek. Yüksek TSH (yavaş çalışan troid bezlerin anlamına geliyor) çoçuğun gelişmesinde problem çıkartabilirmiş. Benim TSH 3.58 mesela ama birisi bana özel hastaneye gitseydin ilaç verirdi dedi biraz yüksek diye.
İnternete "gebelikte TSH değeri kaç olmalı?" ve "gebelikte TSH yüksekliği" yaz biraz araştır canım. Bende bugün öğrendim TSH'nin ne olduğunu.
Doktora bir sormanı öneririm. Direk sonucları alıp eve mi gittin canım? Ben bugün sonuçları doktora gösterdim ama sadece troid hapı alıyor musun dedi. Acaba gerektiği için mi sordu bilmiyorum ama başından savdı zaten beni hiç birşey anlamadı. Özele gitsek hap verirlermiş herhalde bize.Yaaa...
Evet canım eve gittim bugun kadın doktorunda randevum vardı gitmedim erken diye gitseymişim keşkeDoktora bir sormanı öneririm. Direk sonucları alıp eve mi gittin canım? Ben bugün sonuçları doktora gösterdim ama sadece troid hapı alıyor musun dedi. Acaba gerektiği için mi sordu bilmiyorum ama başından savdı zaten beni hiç birşey anlamadı. Özele gitsek hap verirlermiş herhalde bize.
Birşey olmaz canım yarın da gidebilirsin. Randevuya gerek kalmaz sadece sonuçlari göstereceksin aynı hastanede.Evet canım eve gittim bugun kadın doktorunda randevum vardı gitmedim erken diye gitseymişim keşke(
Hayır gayet güzel Allah tamamini erdirsin:)Merhabalar dün kan tahlilimi almaya gittim saglık ocağından beta hcg 490.0 çıktı resmini atim bakın düşük bi değermi sizce ?? 2 hemşire vardı 1i tereddütlü baktı sonuç kağıdına digeride varsa şayet gebelik 3,4 haftalık falandır dedi geçen ay adetim 7 ocak olup 13 ocak bitti adet döngümde 35 gün olmakta..şimdi ben hamilemiyim değer çokmu düşük lütfen yardımcı olurmusunuz eger varsa gebelik kaç haftalık ve değer normalmi ??
Aminn canım tsk ederimHayır gayet güzel Allah tamamini erdirsin:)
Canım benimki de 335.4 cıktı sizce hamilemiyimYani adetin henüz geçmedi. Ben bata 2 gğn kala baktırdım bi daha da baktırmadım sıkıntı etmemek içşn 163 tü canım sorun etme hamilesin
Hayırlı olsun Arkadasim cok yeni hamileligin.Canım benimki de 335.4 cıktı sizce hamilemiyim
Sağol canım senin ki var miHayırlı olsun Arkadasim cok yeni hamileligin.
Sağlıkla devam etsin inşallah.
Evet canım 13+5 günlük hamileyim ben.Sağol canım senin ki var mi
Canım 335 kaç haftalık oluyor ona göre hastane gidicem bende benim 1 düşüğün oldu 5 aralıkta 4 aylıktı yeniden hamile kaldım çok istiyorduk eşimle zatenEvet canım 13+5 günlük hamileyim ben.
Pazartesi 14 haftalik olacağız ve cinsiyetini öğreneceğiz inşallah gösterirse bebeğim
Allah sag sağlıklı kucağına almak nasip etsin inşallah arkadaşım.Canım 335 kaç haftalık oluyor ona göre hastane gidicem bende benim 1 düşüğün oldu 5 aralıkta 4 aylıktı yeniden hamile kaldım çok istiyorduk eşimle zaten
Benim en son 14 şubatta adet oldumAllah sag sağlıklı kucağına almak nasip etsin inşallah arkadaşım.
Beta hcg haftalığı ifade etmiyormuş canim, son adet tarihinden itibaren gecen hafta sayılıyormuş esas hafta hesaplaması da ultrasonda belli oluyormuş bana doktorum öyle demişti