Beta Hcg değeri düşükmü ?!??

Nasıl tereddütlü oluyorlar ya? Gebesiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Evet gebenin biri hatta kağıda baktı bana baktı sonra hcg değerin düşük dedi adet tarihine göre korku girdi içime diğer ebe baktı dedi gec döllenmeden olabilir dedi morel vermeye çalıştı endişelenme gebelik var dedi..tsk ederim canım amin inşallah

HCG normal. Hamilesin yani ama TSH'nin sınırını geçmişsin yüksek canım. Sınır 4.2 ama senin ki 4.6 yani yüksek. Yüksek TSH (yavaş çalışan troid bezlerin anlamına geliyor) çoçuğun gelişmesinde problem çıkartabilirmiş. Benim TSH 3.58 mesela ama birisi bana özel hastaneye gitseydin ilaç verirdi dedi biraz yüksek diye.

İnternete "gebelikte TSH değeri kaç olmalı?" ve "gebelikte TSH yüksekliği" yaz biraz araştır canım. Bende bugün öğrendim TSH'nin ne olduğunu.

Yaaa...

Doktora bir sormanı öneririm. Direk sonucları alıp eve mi gittin canım? Ben bugün sonuçları doktora gösterdim ama sadece troid hapı alıyor musun dedi. Acaba gerektiği için mi sordu bilmiyorum ama başından savdı zaten beni hiç birşey anlamadı. Özele gitsek hap verirlermiş herhalde bize.

Evet canım eve gittim bugun kadın doktorunda randevum vardı gitmedim erken diye gitseymişim keşke (

Hayır gayet güzel Allah tamamini erdirsin:)

Merhaba, 30 mayıs 2018 de 14 tane yumurtamı aldılar ,9 tanesini döllemişler ve 4 tanesi 5. Güne ulaştı. 2 tanesini dondurduk diğer 2 tanesini 4 haziran 2018 de transferini yaptık. Ve beklemeye başladım. Transferin 7. Gününe kadar hiçbir sorun yoktu 7. Gün hafif kahverengi lekelenmem oldu istirahate devam ettim. 8. Gün lekelenme hafif pembeleşmeye başladı. 8. Gün idrar testi yaptım 2 adet (biri erken test) ikisindede 2. Çizgi hafif çıktı ve kan testide yaptırdım aynı gün hcg 46.17 pozitif çıktı.9. Gün kanamam hafiften başladı ve çoğalarak devametti.12. Gün hcgmin düşüşe geçmesiyle doktorum kullandığım ilaçları kesmemi söyledi( progestan fitil , iğne ve vitamin) . Bende düşük yapıcam diye normal hayatımı yaşamaya başladım, dikkat etmedim.18. Gün kanamam bitti ,hcg değerleride şu şekilde ilerledi; ( transfer gününden sonra)

8. Gün 46.17

10. Gün 71.03

12. Gün 49.58

14. Gün 85.70

17. Gün 251.55

19. Gün 412.59

21. Gün 408.25

Benim gibi kanaması olup olumlu sonuç alanlar varmı? Bu dış gebelik olabilir mi?Değerlerim nasıl ilerleyecek bilemiyorum ama hayırlısını diliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor bir süreç.Yorumlarınızı bekliyorum.

Evet canım 13+5 günlük hamileyim ben.
Pazartesi 14 haftalik olacağız ve cinsiyetini öğreneceğiz inşallah gösterirse bebeğim
Canım 335 kaç haftalık oluyor ona göre hastane gidicem bende benim 1 düşüğün oldu 5 aralıkta 4 aylıktı yeniden hamile kaldım çok istiyorduk eşimle zaten

Canım 335 kaç haftalık oluyor ona göre hastane gidicem bende benim 1 düşüğün oldu 5 aralıkta 4 aylıktı yeniden hamile kaldım çok istiyorduk eşimle zaten
Allah sag sağlıklı kucağına almak nasip etsin inşallah arkadaşım.
Beta hcg haftalığı ifade etmiyormuş canim, son adet tarihinden itibaren gecen hafta sayılıyormuş esas hafta hesaplaması da ultrasonda belli oluyormuş bana doktorum öyle demişti

Benim en son 14 şubatta adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…