Beta Hcg değeri düşükmü ?!??

Allah sag sağlıklı kucağına almak nasip etsin inşallah arkadaşım.
Beta hcg haftalığı ifade etmiyormuş canim, son adet tarihinden itibaren gecen hafta sayılıyormuş esas hafta hesaplaması da ultrasonda belli oluyormuş bana doktorum öyle demişti 😊
O zmn ben kaç haftalık oluyorum canım

Canım benimki de 335.4 cıktı sizce hamilemiyim
Hayırlı uğurlu olsun canım bu rakama göre 4 haftalık hamilesin. Benim hcg değerim beklenen adet gününde 149 du 2 gün sonra 349 oldu. 5. Haftanın sonunda keseyi ve içindeki pirinç tanemizi gördük.Doktorumun dediğine göre hcg değeri 5000 olduğunda kese görünürmüş. Benim 18.500 felandı 7. Haftada kalp atışlarını duyduk çok şükür😊 Darısı başına olsun inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım bu rakama göre 4 haftalık hamilesin. Benim hcg değerim beklenen adet gününde 149 du 2 gün sonra 349 oldu. 5. Haftanın sonunda keseyi ve içindeki pirinç tanemizi gördük.Doktorumun dediğine göre hcg değeri 5000 olduğunda kese görünürmüş. Benim 18.500 felandı 7. Haftada kalp atışlarını duyduk çok şükür😊 Darısı başına olsun inşallah
Inşallah ya bu sefer sağ sağlım doğururum 1 düşüğüm oldu bundada çok korkuyorum ya

Ağrı oluyo cnm normal ben çok erken öğrendim o yuzden o stresi iyi bilirim sen düşük diosun ama benin ilk değerim 20 di düşünsene 2 günde bi kan verdim o kdr stresliydin ki şimdi kese için beklşorm o stres o korku hiç bitmio allahın izniyle keseyi görsem biliorum bu seferde kalp atışı için korkucam.Anne olmak böyle birşey galiba:)
merhaba bu değeri adetten önce mi öğrenmiştiniz?Benimde değerim 20çıktı ama adetime de 8gün falan var.korkuyorum değerim yükselmeyecek düşük olacak diye

Adet günümdeydi bu değer adete 8 gün varsa çok çok iyi 2 gün sonra tekrar kan verin 2 katına çıktıysa sağlıklı ilerliyordur
cevap verdiğiniz için teşekkürler.çrş öğtenmiştim bunu dr yarına gün verdi bakalım diye çok erken öğrendiğimiz için birkaçgün geçsin öyle bakalım dedi değere inşallah yükselmiştir.adet olcam diye korkuyorum😰

cevap verdiğiniz için teşekkürler.çrş öğtenmiştim bunu dr yarına gün verdi bakalım diye çok erken öğrendiğimiz için birkaçgün geçsin öyle bakalım dedi değere inşallah yükselmiştir.adet olcam diye korkuyorum😰
Canım benimde adete bir hafta kala 27 di değerim iki günde bir baktır şuan 15. Haftadayim erken öğrenince günler biraz yavaş geçiyor ama değerin gününe göre düşük değil hayırlısı olsun

X