yazdıklarını basdan sona kadar okudum...İNSALLAH bebegin sımsıkı sana tutunur..bende merak ettim sonuc ne olacak ama icimde güzel bir his var senin icin...hakkında hayırlısı olsun canım...bende suan 5 haftalık hamileyim ama bendede senin kardesin gibi pıhtılasma var...13 subatta 7 hafta 4 günlük bebegimin kalbi durdugu icin kürtaj olmusdum..sonrada ögrendimki bende pıhtılasma varmıs..gecen pazartesi gebe oldugumu ögrendim kesede gözükdü hemen igneye baslattılar coraspirinde alıyorum...ama gecen hafta pazartesi hersey cok normaldi kesede düzgün gelisiyordu...bu cumartesi kahverengi lekelenmem oldu...pazarda cok az oldu dün hic olmadı...ve malesef bu sabahda baya oldu ve bu sabahki pembe lekelenmeydi ve cok fazlaydı
birde dün doktora gittim kesenin seklinde bozulma olusmus dedi kanamadan dolayı
buda düsük sebebiymis
hemen progesterona basladım ama bugünde baya lekelenme hemde cok fazla olunca baya bi ümidim kesildi...esime dedim hazır olalım buda düsük ile sonuclanacak dedim...ben igneden ve coraspirinden süpeleniyorum cokmu erken basladımki
senin kardesinin 4 düsük olmus bunlarda igne coraspirinde kualnıyormuydu ?? buna ragmen düsükmü oldu ???