Beta Hcg Değeri Artışı

cancanc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2021
19
13
30
Merhaba. Yeni üyeyim, tecrübeli annelerin bilgilerine ihtiyacım var. Elbette doktoruma görünüyorum ancak beklemek biraz zor oluyor buradan bilgi paylaşımı yapmak istiyorum Hamileliğimi çok erken tesadüfen öğrendim.
28.06 değerim 9
30.06 değerim 47
04.07 değerim 803
Bugün doktora göründüm rahim kalınlığı vs iyi dedi. Haftaya keseyi görmeye gideceğim. Burada hep 2 kat artış diye söyleniyor. Benimkiler nasıl acaba? Merak ediyorum.

en sevdiğim konu :)hayırlı olsun rabbım saglıkla dogurmayı nasıp etsın :) 2 kat normal artıs gozuyle bakılıyor. yanı yuzde 60 alt sınır. 3 kat 4 kat artan var cogul gebelık gbı cıdden yuksek seyreden var. az artıp çogul olan var kesen gorunce netleşir. sanırım kişisel. guzel artmıs . hatta her gun 2 ye katlamıs :)) 48 saati beklememis:)

Ay çok teşekkür ederim cevabınız için İnşallah böyle devam eder. Doktorum henüz tabii bir şey diyemedi kaç haftalık vs. Geç döllenme olabilir diye düşünüyorum. Kese görününce bunlar da belli olur değil mi?

evet benımkı gec dollenmeydı. bebıs gorundugunde kalp atısı aldıgımızda daha dogrsu benım adet gunumu degıstırdı :))

Hayırlı olsun ayni haftalardayız sanırım bizede keseyi Cuma görürüz dedi doktorumuz bende 76 ile ogrendim pazartesiydi cuma tekrar oldu 285 çıktı

Hayırlı olsun ayni haftalardayız sanırım bizede keseyi Cuma görürüz dedi doktorumuz bende 76 ile ogrendim pazartesiydi cuma tekrar oldu 285 çıktı
Size de hayırlı olsun bize de haftaya dedi, salı günü gideceğiz bakalım. Zaten sabırsız bir insanım bu konuda daha da sabırsız oldum

Size de hayırlı olsun bize de haftaya dedi, salı günü gideceğiz bakalım. Zaten sabırsız bir insanım bu konuda daha da sabırsız oldum
Hic sormayin bir an once kalp atısıni duysak artik 2 senedir ugrasiyoruz tam tup bebege basvuracakken surpriz oldu :)

Canım tecrübeli değilim ama yazmak istedim, aynı heyecanları paylaştığımız icin bende cuma aksamı kan verdim 64 çıktı. Bugün doktora gittiğimde rahim duvarının kalinlastigini soyledi, tabii ki kese vs görünmedi. Tekrar kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak inşallah benimde böyle güzel yukselisim olur

Çok iyi yaptınız, eşimden başka kimseyle paylaşmadım ben de o yüzden burada paylaşalım istedim İnşallah yükselir olumlu düşünelim her zaman

Çok iyi yaptınız, eşimden başka kimseyle paylaşmadım ben de o yüzden burada paylaşalım istedim İnşallah yükselir olumlu düşünelim her zaman
Simdi cikti sonucum ilki cuma günü 64 tü bugünkü 219 çıkmış. İnsallah hep böyle güzel artar herkesin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…