Beta Hcg Değeri Artışı

Kızlar merhaba bende yeni üyeyim size bişey danisacagim. Hamileymisim çift çizgi ikincisi silik çıkmisti adetime 2 gün varken de kan testi yaptırdım 143 çıktı. 2 gün geçti Smdi idrar testi yine yaptım kalın net çift çizgi çıktı. Sizce kimyasal gebelik riski var mıdır? Varsa ne kadar sürer? Sağlık ocağına sürekli kan veremedigimiz için takip edemiyorum betami bayramdan sonra kadın doğuma gidicem kese o zamana görünür mü? Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Çok teşekkür ederim inslalah artiyordur 30 temmuzda kese görülür mü ki acaba ilk muayenem olacak 🤔
Buyum ihtimal gorulur. Belki kalbini de duyarsin. InsaAllah. 🥰 ama bazilarinda geç gorulur geç duyulur. Kendini korkutma. Sadece şu an içindeki miniği daha guzel buyumesi için dua et. 🤲

Ay Cook teşekkür ederim darısı herkesin başına 🌺😍 ilk hamileligim Cook heyecanliym nasıl olcak nasıl ilerlicek sabırsızlanıyorum

Ay Cook teşekkür ederim darısı herkesin başına 🌺😍 ilk hamileligim Cook heyecanliym nasıl olcak nasıl ilerlicek sabırsızlanıyorum
Bence de değerin gayet güzel. 2 günde bir 2 kat artış olarak düşünebilirsin 2000-2500 civarında görülüyor kese ☺️ ben öyle hesaplamıştım 2 kattan fazla yükselmişti değerim ☺️ için rahat olsun

en sevdiğim konu :)hayırlı olsun rabbım saglıkla dogurmayı nasıp etsın :) 2 kat normal artıs gozuyle bakılıyor. yanı yuzde 60 alt sınır. 3 kat 4 kat artan var cogul gebelık gbı cıdden yuksek seyreden var. az artıp çogul olan var kesen gorunce netleşir. sanırım kişisel. guzel artmıs . hatta her gun 2 ye katlamıs :)) 48 saati beklememis:)
Merhaba her gün 2 kat olması gerekmiyormu oyle acıklama yapmıssınızda benım de moralım bozulmustu 2. Gebeliğim bu erken gebelik testi ile adet günüm gelmeden öğrendim kan testimde 9 cıktı 2 gün sonra 38 cıktı 3 gün sonra ise 192 cıktı ben 3 gün sonranın uzerıne her güne 2 kat ekleyerek hesapladım 192 yerine 304 cıkması gerekiyor diye uzulmustum sağlıksız mı diye korkmustum yanı iki günde bir mi 2 kat olarak hesaplıcam yoksa her güne 2 kat mı

X