Beta Hcg Değeri Artışı

MErhaba kızlar
İlk betam : 57
4 gün sonra = 260
4 gün sonra = 2087
Sizce nasıl keseyi ne zaman görürüm.. (cumartesi randevu aldim)

MErhaba kızlar
İlk betam : 57
4 gün sonra = 260
4 gün sonra = 2087
Sizce nasıl keseyi ne zaman görürüm.. (cumartesi randevu aldim)
Bence görürsün gittiğinde. Doktorum bana 2000-2500 arası net görünür demişti. Tabii kişiye göre değişir belki ama inşallah görürsün ☺️☺️

Evet gittim 6 haftaliğiz keseyi gördüm çok sükür cuma kalp atişi dedi bakalım..Allah kimsenin kucağini boş bırakmasın sağlıkla herkes kucağına alsın..
Ayy canım çok sevindim. Beta değerin kaçtı en son keseyi gördüğünde? Bende Perşembe doktora gidicem çok merak ediyorum

Evet gittim 6 haftaliğiz keseyi gördüm çok sükür cuma kalp atişi dedi bakalım..Allah kimsenin kucağini boş bırakmasın sağlıkla herkes kucağına alsın..
Ayy canım çok sevindim. Beta değerin kaçtı en son keseyi gördüğünde? Bende Perşembe doktora gidicem çok merak ediyorum
Ben de çok sevindim ya ne güzel. Amin inşallah. Ben de salı günü gideceğim kese için. Dua edin bana da 🥰

Cuma günü kan vermiştim 9387 beta cumartesi zaten gittim ama karından bakmadi vajinal ultrason ile daha net görelim dedi.karından çok net göremeyiz dedi.

Selam kızlar çok şükür biz de bugün gördük keseyi. Daha çok küçük 4,5 haftalık dedi tahminen. 15 gün sonra kalp atışı için gideceğiz. Darısı sizlere 🥰🥰❤️

Selam kızlar çok şükür biz de bugün gördük keseyi. Daha çok küçük 4,5 haftalık dedi tahminen. 15 gün sonra kalp atışı için gideceğiz. Darısı sizlere 🥰🥰❤️
Canım benim hayırlı olsun. Hem bebek hem kese gözüktü desene🙏🏻🙏🏻 inşallah sağlıkla kalp atışlarını da duyarsınız. Bizde yarın gidicez bakalım inşallah görebiliriz 🙏🏻🙏🏻

Merhaba. Yeni üyeyim, tecrübeli annelerin bilgilerine ihtiyacım var. Elbette doktoruma görünüyorum ancak beklemek biraz zor oluyor buradan bilgi paylaşımı yapmak istiyorum ☺️ Hamileliğimi çok erken tesadüfen öğrendim.
28.06 değerim 9
30.06 değerim 47
04.07 değerim 803
Bugün doktora göründüm rahim kalınlığı vs iyi dedi. Haftaya keseyi görmeye gideceğim. Burada hep 2 kat artış diye söyleniyor. Benimkiler nasıl acaba? Merak ediyorum. ☺️
Kızlar merhaba bende yeni üyeyim size bişey danisacagim. Hamileymisim çift çizgi ikincisi silik çıkmisti adetime 2 gün varken de kan testi yaptırdım 143 çıktı. 2 gün geçti smdi idrar testi yine yaptım kalın net çift çizgi çıktı. Sizce kimyasal gebelik riski var mıdır? Varsa ne kadar sürer? Sağlık ocağına sürekli kan veremedigimiz için takip edemiyorum betami bayramdan sonra kadın doğuma gidicem kese o zamana görünür mü? Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Kızlar merhaba bende yeni üyeyim size bişey danisacagim. Hamileymisim çift çizgi ikincisi silik çıkmisti adetime 2 gün varken de kan testi yaptırdım 143 çıktı. 2 gün geçti smdi idrar testi yine yaptım kalın net çift çizgi çıktı. Sizce kimyasal gebelik riski var mıdır? Varsa ne kadar sürer? Sağlık ocağına sürekli kan veremedigimiz için takip edemiyorum betami bayramdan sonra kadın doğuma gidicem kese o zamana görünür mü? Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Değerin MasaAllah çok guzel. Akliniza olumsuz şeyler getirmeyin. Bebeğiniz etkilenir. Gozunuz aydin 🥰

Merhaba. Yeni üyeyim, tecrübeli annelerin bilgilerine ihtiyacım var. Elbette doktoruma görünüyorum ancak beklemek biraz zor oluyor buradan bilgi paylaşımı yapmak istiyorum ☺️ Hamileliğimi çok erken tesadüfen öğrendim.
28.06 değerim 9
30.06 değerim 47
04.07 değerim 803
Bugün doktora göründüm rahim kalınlığı vs iyi dedi. Haftaya keseyi görmeye gideceğim. Burada hep 2 kat artış diye söyleniyor. Benimkiler nasıl acaba? Merak ediyorum. ☺️
Kızlar merhaba bende yeni üyeyim size bişey danisacagim. Hamileymisim çift çizgi ikincisi silik çıkmisti adetime 2 gün varken de kan testi yaptırdım 143 çıktı. 2 gün geçti Smdi idrar testi yine yaptım kalın net çift çizgi çıktı. Sizce kimyasal gebelik riski var mıdır? Varsa ne kadar sürer? Sağlık ocağına sürekli kan veremedigimiz için takip edemiyorum betami bayramdan sonra kadın doğuma gidicem kese o zamana görünür mü? Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Değerin MasaAllah çok guzel. Akliniza olumsuz şeyler getirmeyin. Bebeğiniz etkilenir. Gozunuz aydin 🥰
Çok teşekkür ederim inslalah artiyordur 30 temmuzda kese görülür mü ki acaba ilk muayenem olacak 🤔

X