- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 29
Güzel artışlarımiz olsn yeterOo sizin baya yüksekmiş. Ben adet görmeden bu degerlere yeni ulaştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel artışlarımiz olsn yeterOo sizin baya yüksekmiş. Ben adet görmeden bu degerlere yeni ulaştım
Yok ben vermeyeceğim. Haftaya gel keseye bakalım dedi sadece. Beklemedeyim artıkKeseleri görenler haberleselim 2 gunde bir kan vermeye devam mi kizlar peki? Bana doktor oyle dedi
Bence görürsün gittiğinde. Doktorum bana 2000-2500 arası net görünür demişti. Tabii kişiye göre değişir belki ama inşallah görürsünMErhaba kızlar
İlk betam : 57
4 gün sonra = 260
4 gün sonra = 2087
Sizce nasıl keseyi ne zaman görürüm.. (cumartesi randevu aldim)
Ooo maşallah kuzum ne kadar güzel artmış. Darısı başımıza bencede artık cok rahat görülürMErhaba kızlar
4 gün sonra = 260
4 gün sonra = 2087
Naptınız bugün gittiniz mi?MErhaba kızlar
4 gün sonra = 260
4 gün sonra = 2087
Evet gittim 6 haftaliğiz keseyi gördüm çok sükür cuma kalp atişi dedi bakalım..Allah kimsenin kucağini boş bırakmasın sağlıkla herkes kucağına alsın..Naptınız bugün gittiniz mi?
Ayy canım çok sevindim. Beta değerin kaçtı en son keseyi gördüğünde? Bende Perşembe doktora gidicem çok merak ediyorumEvet gittim 6 haftaliğiz keseyi gördüm çok sükür cuma kalp atişi dedi bakalım..Allah kimsenin kucağini boş bırakmasın sağlıkla herkes kucağına alsın..
Evet gittim 6 haftaliğiz keseyi gördüm çok sükür cuma kalp atişi dedi bakalım..Allah kimsenin kucağini boş bırakmasın sağlıkla herkes kucağına alsın..
Ben de çok sevindim ya ne güzel. Amin inşallah. Ben de salı günü gideceğim kese için. Dua edin bana daAyy canım çok sevindim. Beta değerin kaçtı en son keseyi gördüğünde? Bende Perşembe doktora gidicem çok merak ediyorum
Cuma günü kan vermiştim 9387 beta cumartesi zaten gittim ama karından bakmadi vajinal ultrason ile daha net görelim dedi.karından çok net göremeyiz dedi.Ayy canım çok sevindim. Beta değerin kaçtı en son keseyi gördüğünde? Bende Perşembe doktora gidicem çok merak ediyorum
Siz görebildiniz mi keseyi? Herkese soruyorum kendiminkini merak etmektenHayırlı olsun ayni haftalardayız sanırım bizede keseyi Cuma görürüz dedi doktorumuz bende 76 ile ogrendim pazartesiydi cuma tekrar oldu 285 çıktı
Canım benim hayırlı olsun. Hem bebek hem kese gözüktü desene inşallah sağlıkla kalp atışlarını da duyarsınız. Bizde yarın gidicez bakalım inşallah görebilirizSelam kızlar çok şükür biz de bugün gördük keseyi. Daha çok küçük 4,5 haftalık dedi tahminen. 15 gün sonra kalp atışı için gideceğiz. Darısı sizlere
İnşallah, bekliyoruz yaz bize deCanım benim hayırlı olsun. Hem bebek hem kese gözüktü desene inşallah sağlıkla kalp atışlarını da duyarsınız. Bizde yarın gidicez bakalım inşallah görebiliriz
Sabah doktora gittik canım. Keseyi gördük çok şükür, ama hafif bir kanama var dedi doktor. Progesteron verdi onu içip yatıcam hiçbir iş yapmadan. 24 ünde tekrar kontrole gidicez. Umarım herşey yolunda olurİnşallah, bekliyoruz yaz bize de
Çok sevindimmm, bol bol dinlen tadını çıkar. İnşallah sağlıkla devam eder hepimizinkiSabah doktora gittik canım. Keseyi gördük çok şükür, ama hafif bir kanama var dedi doktor. Progesteron verdi onu içip yatıcam hiçbir iş yapmadan. 24 ünde tekrar kontrole gidicez. Umarım herşey yolunda olur
Kızlar merhaba bende yeni üyeyim size bişey danisacagim. Hamileymisim çift çizgi ikincisi silik çıkmisti adetime 2 gün varken de kan testi yaptırdım 143 çıktı. 2 gün geçti smdi idrar testi yine yaptım kalın net çift çizgi çıktı. Sizce kimyasal gebelik riski var mıdır? Varsa ne kadar sürer? Sağlık ocağına sürekli kan veremedigimiz için takip edemiyorum betami bayramdan sonra kadın doğuma gidicem kese o zamana görünür mü? Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Merhaba. Yeni üyeyim, tecrübeli annelerin bilgilerine ihtiyacım var. Elbette doktoruma görünüyorum ancak beklemek biraz zor oluyor buradan bilgi paylaşımı yapmak istiyorum Hamileliğimi çok erken tesadüfen öğrendim.
28.06 değerim 9
30.06 değerim 47
04.07 değerim 803
Bugün doktora göründüm rahim kalınlığı vs iyi dedi. Haftaya keseyi görmeye gideceğim. Burada hep 2 kat artış diye söyleniyor. Benimkiler nasıl acaba? Merak ediyorum.
Değerin MasaAllah çok guzel. Akliniza olumsuz şeyler getirmeyin. Bebeğiniz etkilenir. Gozunuz aydinKızlar merhaba bende yeni üyeyim size bişey danisacagim. Hamileymisim çift çizgi ikincisi silik çıkmisti adetime 2 gün varken de kan testi yaptırdım 143 çıktı. 2 gün geçti smdi idrar testi yine yaptım kalın net çift çizgi çıktı. Sizce kimyasal gebelik riski var mıdır? Varsa ne kadar sürer? Sağlık ocağına sürekli kan veremedigimiz için takip edemiyorum betami bayramdan sonra kadın doğuma gidicem kese o zamana görünür mü? Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Kızlar merhaba bende yeni üyeyim size bişey danisacagim. Hamileymisim çift çizgi ikincisi silik çıkmisti adetime 2 gün varken de kan testi yaptırdım 143 çıktı. 2 gün geçti Smdi idrar testi yine yaptım kalın net çift çizgi çıktı. Sizce kimyasal gebelik riski var mıdır? Varsa ne kadar sürer? Sağlık ocağına sürekli kan veremedigimiz için takip edemiyorum betami bayramdan sonra kadın doğuma gidicem kese o zamana görünür mü? Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Merhaba. Yeni üyeyim, tecrübeli annelerin bilgilerine ihtiyacım var. Elbette doktoruma görünüyorum ancak beklemek biraz zor oluyor buradan bilgi paylaşımı yapmak istiyorum Hamileliğimi çok erken tesadüfen öğrendim.
28.06 değerim 9
30.06 değerim 47
04.07 değerim 803
Bugün doktora göründüm rahim kalınlığı vs iyi dedi. Haftaya keseyi görmeye gideceğim. Burada hep 2 kat artış diye söyleniyor. Benimkiler nasıl acaba? Merak ediyorum.
Çok teşekkür ederim inslalah artiyordur 30 temmuzda kese görülür mü ki acaba ilk muayenem olacakDeğerin MasaAllah çok guzel. Akliniza olumsuz şeyler getirmeyin. Bebeğiniz etkilenir. Gozunuz aydin