Yaaa hadi hayırlı olsun
Bende ilk 104 le öğrendim doktor daha çok yeni kesin birşey diyemeyiz dedi iki günde bir kan verdim 3 defa pazar akşam 254tü salı akşam 487 çıktı. Cumartesi doktora gideceğim bugün akşamda versem mi diye düşünüyorum bugün 970 ten fazla olması gerek bta hcgmin.
Bu kanı en son ne zaman verdinÇok sağol canım
Maşallah çok güzel artmış değerlerin. Bana da kesin bi şey diyemeyiz dedi adetim 2gün geçmişti değer düşük mü kaldı bilemiyorum.
Dün verdimBu kanı en son ne zaman verdin
Çok iyi o zaman iki günde bir kan vericek misin. Değer artışına bakmak içinDün verdim
Yok pazartesi veririm diye düşünüyorum, yoksa çok stres oluyorumÇok iyi o zaman iki günde bir kan vericek misin. Değer artışına bakmak için
Olur tabiki hadi İnşallah güzel ilerlesin hamileliğimizYok pazartesi veririm diye düşünüyorum, yoksa çok stres oluyorum
Amin canım inşallahOlur tabiki hadi İnşallah güzel ilerlesin hamileliğimiz
Bende cumartesi kontrole gidicem kendi doktorumaAmin canım inşallah
İnşallah bol artışlar görürsünBende cumartesi kontrole gidicem kendi doktoruma
Canım keseyi görmek için muayene üstten ultrason ile mi oluyor yoksa alttan mı ediyor bende hcg artışı takip ediyorum sabırsızlanıyorum keseyi görmek için bu konuyu merak ettimİlk 2 kontrolünde kese görünmüyor du doktorum folik asit alıp kullanmamı söyledi aldım kullandım 4 gün sonrra kontrole gittim.
3 üncü kontrolünde kese göründü çok Şükür
Sizdede böyle bir durum varsa sabırla bekleyin görünecektir
Hamilesiniz bu arada sonuçlarınız da çıkmış olmalı kaç haftalık hamilesinizAz önce kan verip gelirken bir de normal gebelik testi alayım dedim ve sonuç bu
Keseyi görmek için üstten karın bölgesinden ultrasonla bakılıyor 2 aya kadar görünmese yeni alttan bakılıyor adetin yeni gecikti ise sabırla bekle görünecektirCanım keseyi görmek için muayene üstten ultrason ile mi oluyor yoksa alttan mı ediyor bende hcg artışı takip ediyorum sabırsızlanıyorum keseyi görmek için bu konuyu merak ettim
Evet insan şaşıyor bu gibi durumlarda.Çok şaşkınım erken gebelik testinde o kadar siliktiki çizgi hiç beklemiyordum kaset testte böyle çıkacağını. Tabi haber veririm yarın çıkacakmış sonuç sağlık ocağında verdim kanı
Kendinizi korkutmayın Allah'ın izniyle dış gebelik falan değildir bu arada bu gibi durumlarda kendi doktorunuz olmasına takılmayın keşke HCG değerinizede baksaydınız içiniz rahat ettikten sonra kendi doktorunuza randevu alabilirsinizTeşekkür ederim
Mart ayında kürtaj oldum 8. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için. 7 aydır korunmuyorduk 6 ay olmayınca doktorumu değiştirdim ve ilk gittiğim kontrolde adetimin 3. Günüydü 5. Günü klomen kullandım sonra çatlama iğnesi kullandım ve iğnenin 9. Günü lekelenmem oldu iğnenin 12. Günü akıntımın içinde kan vardı tamam dedim adet oldum 2 gün pedle dolaştım baktım birşey gelmiyor sadece peçeteye silince lekele geliyordu ve kan verdim adetten 2 gün önce pozitif geldi
Lekelenmem var diye doktora gittim bana alttan baktı gebelik görünmüyor dedi ama bta hcgene bakalım dedim kendi doktorum olmadı için bir daha görünmek istemedim. Lekelenmemde bitti şükür pazar gününden beri yok keseyi görecek miyim bilmiyorm boş gebelik felan değildir umarım
Kendinizi korkutmayın Allah'ın izniyle dış gebelik falan değildir bu arada bu gibi durumlarda kendi doktorunuz olmasına takılmayın keşke HCG değerinizede baksaydınız içiniz rahat ettikten sonra kendi doktorunuza randevu alabilirsinizTeşekkür ederim
Mart ayında kürtaj oldum 8. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için. 7 aydır korunmuyorduk 6 ay olmayınca doktorumu değiştirdim ve ilk gittiğim kontrolde adetimin 3. Günüydü 5. Günü klomen kullandım sonra çatlama iğnesi kullandım ve iğnenin 9. Günü lekelenmem oldu iğnenin 12. Günü akıntımın içinde kan vardı tamam dedim adet oldum 2 gün pedle dolaştım baktım birşey gelmiyor sadece peçeteye silince lekele geliyordu ve kan verdim adetten 2 gün önce pozitif geldi
Lekelenmem var diye doktora gittim bana alttan baktı gebelik görünmüyor dedi ama bta hcgene bakalım dedim kendi doktorum olmadı için bir daha görünmek istemedim. Lekelenmemde bitti şükür pazar gününden beri yok keseyi görecek miyim bilmiyorm boş gebelik felan değildir umarım
Son adet tarihime göre 6 haftalık ama geç döllenme olduğu için hcg değerine göre 4-5 haftalık görünüyor o yüzden endişeliyim merak ediyorum ve sabırsızlanıyorum da, çoook teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziKeseyi görmek için üstten karın bölgesinden ultrasonla bakılıyor 2 aya kadar görünmese yeni alttan bakılıyor adetin yeni gecikti ise sabırla bekle görünecektirbu arada bol artışlarınız olsun keseyide çok düşünmeyin görünecektir vakti gelince
MerhabaaKendinizi korkutmayın Allah'ın izniyle dış gebelik falan değildir bu arada bu gibi durumlarda kendi doktorunuz olmasına takılmayın keşke HCG değerinizede baksaydınız içiniz rahat ettikten sonra kendi doktorunuza randevu alabilirsinizpeki şuanda durumunuz nedir?
Sonucum çıktı 213tüEvet insan şaşıyor bu gibi durumlarda.
Bu arada sonucunuz çıkmış olmalı sonuçmisiniz?
Güzel haberler alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?