Beta HCG değeri 371.2 sonucu ne anlama geliyor?

lila3356

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
65
33
8
30
Merhaba hanımlar Beta HCG Değeri 371.2 çıktı çok araştırdım fakat emin olmak istedim HCG değeri 371.2 olunca sonuc pozitif mi negatif mi oluyor ?
Baktığım bütün sonuçlar pozitif olarak kabul ediyor fakat dediğim gibi emin olmak istedim.

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-05-10-01-57-455_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 423

Çok sağol canım
Maşallah çok güzel artmış değerlerin. Bana da kesin bi şey diyemeyiz dedi adetim 2gün geçmişti değer düşük mü kaldı bilemiyorum.

Canım keseyi görmek için muayene üstten ultrason ile mi oluyor yoksa alttan mı ediyor bende hcg artışı takip ediyorum sabırsızlanıyorum keseyi görmek için bu konuyu merak ettim

Canım keseyi görmek için muayene üstten ultrason ile mi oluyor yoksa alttan mı ediyor bende hcg artışı takip ediyorum sabırsızlanıyorum keseyi görmek için bu konuyu merak ettim
Keseyi görmek için üstten karın bölgesinden ultrasonla bakılıyor 2 aya kadar görünmese yeni alttan bakılıyor adetin yeni gecikti ise sabırla bekle görünecektir bu arada bol artışlarınız olsun keseyide çok düşünmeyin görünecektir vakti gelince

Evet insan şaşıyor bu gibi durumlarda.
Bu arada sonucunuz çıkmış olmalı sonuç misiniz?
Güzel haberler alın inşallah

Kendinizi korkutmayın Allah'ın izniyle dış gebelik falan değildir bu arada bu gibi durumlarda kendi doktorunuz olmasına takılmayın keşke HCG değerinizede baksaydınız içiniz rahat ettikten sonra kendi doktorunuza randevu alabilirsiniz peki şuanda durumunuz nedir?

Kendinizi korkutmayın Allah'ın izniyle dış gebelik falan değildir bu arada bu gibi durumlarda kendi doktorunuz olmasına takılmayın keşke HCG değerinizede baksaydınız içiniz rahat ettikten sonra kendi doktorunuza randevu alabilirsiniz peki şuanda durumunuz nedir

Son adet tarihime göre 6 haftalık ama geç döllenme olduğu için hcg değerine göre 4-5 haftalık görünüyor o yüzden endişeliyim merak ediyorum ve sabırsızlanıyorum da, çoook teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Merhabaa
En son salı günü kan verdim 487 çıktı. Dün kendi doktoruma gittim kese daha minnacıktı görünmemişti cuma günü gel görürüz dedi tekrardan gidicem bu hafta.
Özelliklede sordum hocam dış gebelik felan değil dimi diye hayır dedi sen doktoruna güven rahimiçi bir gebelik bu dedi. Cuma gel görücez dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…