Beta HCG değeri 371.2 sonucu ne anlama geliyor?

lila3356

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
65
33
8
30
Merhaba hanımlar Beta HCG Değeri 371.2 çıktı çok araştırdım fakat emin olmak istedim HCG değeri 371.2 olunca sonuc pozitif mi negatif mi oluyor ?
Baktığım bütün sonuçlar pozitif olarak kabul ediyor fakat dediğim gibi emin olmak istedim.

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-05-10-01-57-455_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 422
Hamilesiniz hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar kan verip artışı takip edin

Evet hamilesiniz hayırlı olsun artış da sağlıklı olur umarım

Hamilesiniz hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar kan verip artışı takip edin
Teşekkür ederim pazartesiye kadar bekleyip pazartesi günü tekrar kan vermeye gideceğim hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim
Evet hamilesiniz hayırlı olsun artış da sağlıklı olur umarım
Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için teşekkürler

Kızlar merhaba az önce ilk idrarla gebelik testi yaptım hafif silik çizgi gördüm, bir de siz yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_20231018_075202.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20231018_075157.jpg
    116,3 KB · Görüntüleme: 59
Kan verebilirsiniz. Test biraz suphei geldi yarım bi görüntü var. Kan ile belli olur
Dünde yaptım çok hayalet çizgiydi, aslında regliö 2gün gecikti sanki daha koyu olması gerekirdi çizginin diye düşündüm. İnsan umut ediyor yine de. Bu gün sağlık ocağına gidip kan vereyim o zaman

Hem ikinci test hemde adet gecikmesi var. Bence Kan için tam zamanı. Koyuluk ilk zamanlarda çok olamayabilir. Değer yeni kana karışmaya başlamıştır ilk zamanlar yavaş da artabilir. Önemli olan 2 günde bir düzenli artış. İdrar testinin koyuluguna çok takılmayın Mevlam sağlıklı hayirli eylesin

Amin canım çok teşekkür ederim, bir başarısız tüp bebek denemesi var. Bu habere o kadar çok ihtiyacım var ki

Kızlar merhaba az önce ilk idrarla gebelik testi yaptım hafif silik çizgi gördüm, bir de siz yorumlar mısınız
Bu test çubuklara asla güven olmaz fakat bende de 3 kere test yaptığım halde 3 ünde silik çıktı ve şuanda 6 haftalık hamileyim bence sizde emin olmak için kan tahlili yaptırın en rahatlatanı o çünkü. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…