Hamilesiniz hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar kan verip artışı takip edinMerhaba hanımlar Beta HCG Değeri 371.2 çıktı çok araştırdım fakat emin olmak istedim HCG değeri 371.2 olunca sonuc pozitif mi negatif mi oluyor ?
Baktığım bütün sonuçlar pozitif olarak kabul ediyor fakat dediğim gibi emin olmak istedim.
Teşekkür ederimHamilesiniz hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar kan verip artışı takip edin
Evet hamilesiniz hayırlı olsun artış da sağlıklı olur umarımMerhaba hanımlar Beta HCG Değeri 371.2 çıktı çok araştırdım fakat emin olmak istedim HCG değeri 371.2 olunca sonuc pozitif mi negatif mi oluyor ?
Baktığım bütün sonuçlar pozitif olarak kabul ediyor fakat dediğim gibi emin olmak istedim.
Teşekkür ederimHamilesiniz hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar kan verip artışı takip edin
Çok teşekkür ederimEvet hamilesiniz hayırlı olsun artış da sağlıklı olur umarım
Herkeste aynı olmuyor. Belki sizinki geç döllenmedir. Önemli olan, değerin 5'in üstünde olması ve düzenli artış göstermesi.Benimde adetim 5 gün gecikti kan verdim 41 çıktı biraz düşük gibi öyle değil mi? Pazartesi günü tekrar baktiricam . Bugün 1 hafta gecikmiş oluyor
Sonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayimBenimde adetim 5 gün gecikti kan verdim 41 çıktı biraz düşük gibi öyle değil mi? Pazartesi günü tekrar baktiricam . Bugün 1 hafta gecikmiş oluyor
Az önce geldim doktordan 300 e çıkmış. Cuma günü tekrar cagirdiSonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayim
Durumunuz nedir? Nasıl ilerleme gösterdi?Az önce geldim doktordan 300 e çıkmış. Cuma günü tekrar cagirdi
Kan verebilirsiniz. Test biraz suphei geldi yarım bi görüntü var. Kan ile belli olurKızlar merhaba az önce ilk idrarla gebelik testi yaptım hafif silik çizgi gördüm, bir de siz yorumlar mısınız
Dünde yaptım çok hayalet çizgiydi, aslında regliö 2gün gecikti sanki daha koyu olması gerekirdi çizginin diye düşündüm. İnsan umut ediyor yine de. Bu gün sağlık ocağına gidip kan vereyim o zamanKan verebilirsiniz. Test biraz suphei geldi yarım bi görüntü var. Kan ile belli olur
Hem ikinci test hemde adet gecikmesi var. Bence Kan için tam zamanı. Koyuluk ilk zamanlarda çok olamayabilir. Değer yeni kana karışmaya başlamıştır ilk zamanlar yavaş da artabilir. Önemli olan 2 günde bir düzenli artış. İdrar testinin koyuluguna çok takılmayınDünde yaptım çok hayalet çizgiydi, aslında regliö 2gün gecikti sanki daha koyu olması gerekirdi çizginin diye düşündüm. İnsan umut ediyor yine de. Bu gün sağlık ocağına gidip kan vereyim o zaman
MerhabaTeşekkür ederimpazartesiye kadar bekleyip pazartesi günü tekrar kan vermeye gideceğim hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimgeri dönüşünüz için teşekkürler
Amin canım çok teşekkür ederim, bir başarısız tüp bebek denemesi var. Bu habere o kadar çok ihtiyacım var kiHem ikinci test hemde adet gecikmesi var. Bence Kan için tam zamanı. Koyuluk ilk zamanlarda çok olamayabilir. Değer yeni kana karışmaya başlamıştır ilk zamanlar yavaş da artabilir. Önemli olan 2 günde bir düzenli artış. İdrar testinin koyuluguna çok takılmayınMevlam sağlıklı hayirli eylesin
Bu test çubuklara asla güven olmaz fakat bende de 3 kere test yaptığım halde 3 ünde silik çıktı ve şuanda 6 haftalık hamileyim bence sizde emin olmak için kan tahlili yaptırın en rahatlatanı o çünkü. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKızlar merhaba az önce ilk idrarla gebelik testi yaptım hafif silik çizgi gördüm, bir de siz yorumlar mısınız
Merhaba 6 haftalık hamileyim sonuc olarakMerhaba
Durumunuz nedirrr
Ohh MaşallahMerhaba 6 haftalık hamileyim sonuc olarak
Ohh Maşallah
Bende cuma günü kan verdim 104.4 çıktı.
Pazar günü verdim 251 çıktı.
Dün verdim 487 çıktı.
Daha kontrole gitmedim cumartesi doktorum yerinde olursa gidicet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?