• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG değeri 371.2 sonucu ne anlama geliyor?

lila3356

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
65
33
8
30
Merhaba hanımlar Beta HCG Değeri 371.2 çıktı çok araştırdım fakat emin olmak istedim HCG değeri 371.2 olunca sonuc pozitif mi negatif mi oluyor ?
Baktığım bütün sonuçlar pozitif olarak kabul ediyor fakat dediğim gibi emin olmak istedim.

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-05-10-01-57-455_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2023-10-05-10-01-57-455_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 421
Teşekkür ederim 🙏🤗
Sizinde artışlarınız gayet sağlıklı görünüyor muhtemelen 4,5 haftalık hamilesiniz ☺️
Sizide de tebrik ediyorum.
Sağlıkla kucaklayın inşallah 🌸

Bu test çubuklara asla güven olmaz fakat bende de 3 kere test yaptığım halde 3 ünde silik çıktı ve şuanda 6 haftalık hamileyim bence sizde emin olmak için kan tahlili yaptırın en rahatlatanı o çünkü. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🌸
Bende adet günümde başladım test yapmaua ama o gün çok silikti, bu günki onlara göre koyu olunca bi umutlandım, umarım sizin gibi benimde mucizem olur. Sağlıkla kucağınıza aşık 🙏 şu an kan vermeye geldim sıra bekliyorum

İlk 2 kontrolünde kese görünmüyor du doktorum folik asit alıp kullanmamı söyledi aldım kullandım 4 gün sonrra kontrole gittim.
3 üncü kontrolünde kese göründü çok Şükür☺️
Sizdede böyle bir durum varsa sabırla bekleyin görünecektir🌸
Benim gözüktü 8 mm lik bir kese fakat arada lekelenmem oluyor 10 sonra gel dedi doktor korkuyorum o yüzden ya bir şey olursa diye

Bende adet günümde başladım test yapmaua ama o gün çok silikti, bu günki onlara göre koyu olunca bi umutlandım, umarım sizin gibi benimde mucizem olur. Sağlıkla kucağınıza aşık 🙏 şu an kan vermeye geldim sıra bekliyorum
Bazen test çubuklar yanıltıcı olabiliyor.
Çok teşekkür ederim 🙏🌸
Rabbim gönlünüze göre versin umarım sonucunuz pozitif çıkar hayırla kucaklarsınız inşallah 🙏🥰

Tebrik ederim hamilesiniz ☺️
Kendinizi korkutmayın düşüncelerinizi pozitif tutun ne düşünürsek o olur unutmayın.
Umarım sağlıkla kucaklarsınız.🙏

Bazen test çubuklar yanıltıcı olabiliyor.
Çok teşekkür ederim 🙏🌸
Rabbim gönlünüze göre versin umarım sonucunuz pozitif çıkar hayırla kucaklarsınız inşallah 🙏🥰
Az önce kan verip gelirken bir de normal gebelik testi alayım dedim ve sonuç bu

Eklentiler

• IMG_20231018_091948.jpg
    IMG_20231018_091948.jpg
    120 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG_20231018_091907.jpg
    IMG_20231018_091907.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 123
Teşekkür ederim 🙏🤗
Sizinde artışlarınız gayet sağlıklı görünüyor muhtemelen 4,5 haftalık hamilesiniz ☺️
Sizide de tebrik ediyorum.
Sağlıkla kucaklayın inşallah 🌸
Teşekkür ederim🙏
Mart ayında kürtaj oldum 8. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için. 7 aydır korunmuyorduk 6 ay olmayınca doktorumu değiştirdim ve ilk gittiğim kontrolde adetimin 3. Günüydü 5. Günü klomen kullandım sonra çatlama iğnesi kullandım ve iğnenin 9. Günü lekelenmem oldu iğnenin 12. Günü akıntımın içinde kan vardı tamam dedim adet oldum 2 gün pedle dolaştım baktım birşey gelmiyor sadece peçeteye silince lekele geliyordu ve kan verdim adetten 2 gün önce pozitif geldi😂🙏
Lekelenmem var diye doktora gittim bana alttan baktı gebelik görünmüyor dedi ama bta hcgene bakalım dedim kendi doktorum olmadı için bir daha görünmek istemedim. Lekelenmemde bitti şükür pazar gününden beri yok keseyi görecek miyim bilmiyorm boş gebelik felan değildir umarım😓🙏

Çok şaşkınım erken gebelik testinde o kadar siliktiki çizgi hiç beklemiyordum kaset testte böyle çıkacağını. Tabi haber veririm yarın çıkacakmış sonuç sağlık ocağında verdim kanı 🥰
Demekki değeriniz çok yüksekki baya koyu çıkmışş siz ara ara e-nabızdan kontrol edin bir bakarsınız sonuç bugün çıkar

Canım kan sonucum çıkmış 213 🥰 ama doktor net konuşmadı henüz düşük salı günü gel tekrar bakalım dedi
Yaaa hadi hayırlı olsun🙏
Bende ilk 104 le öğrendim doktor daha çok yeni kesin birşey diyemeyiz dedi iki günde bir kan verdim 3 defa pazar akşam 254tü salı akşam 487 çıktı. Cumartesi doktora gideceğim bugün akşamda versem mi diye düşünüyorum bugün 970 ten fazla olması gerek bta hcgmin.

Back