• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG değeri 371.2 sonucu ne anlama geliyor?

lila3356

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
65
33
8
30
Merhaba hanımlar Beta HCG Değeri 371.2 çıktı çok araştırdım fakat emin olmak istedim HCG değeri 371.2 olunca sonuc pozitif mi negatif mi oluyor ?
Baktığım bütün sonuçlar pozitif olarak kabul ediyor fakat dediğim gibi emin olmak istedim.

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-05-10-01-57-455_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2023-10-05-10-01-57-455_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 421
Yaaa hadi hayırlı olsun🙏
Bende ilk 104 le öğrendim doktor daha çok yeni kesin birşey diyemeyiz dedi iki günde bir kan verdim 3 defa pazar akşam 254tü salı akşam 487 çıktı. Cumartesi doktora gideceğim bugün akşamda versem mi diye düşünüyorum bugün 970 ten fazla olması gerek bta hcgmin.

Çok sağol canım 🙏🥰
Maşallah çok güzel artmış değerlerin. Bana da kesin bi şey diyemeyiz dedi adetim 2gün geçmişti değer düşük mü kaldı bilemiyorum.

İlk 2 kontrolünde kese görünmüyor du doktorum folik asit alıp kullanmamı söyledi aldım kullandım 4 gün sonrra kontrole gittim.
3 üncü kontrolünde kese göründü çok Şükür☺️
Sizdede böyle bir durum varsa sabırla bekleyin görünecektir🌸
Canım keseyi görmek için muayene üstten ultrason ile mi oluyor yoksa alttan mı ediyor bende hcg artışı takip ediyorum sabırsızlanıyorum keseyi görmek için bu konuyu merak ettim🥹

Canım keseyi görmek için muayene üstten ultrason ile mi oluyor yoksa alttan mı ediyor bende hcg artışı takip ediyorum sabırsızlanıyorum keseyi görmek için bu konuyu merak ettim🥹
Keseyi görmek için üstten karın bölgesinden ultrasonla bakılıyor 2 aya kadar görünmese yeni alttan bakılıyor adetin yeni gecikti ise sabırla bekle görünecektir 🌸 bu arada bol artışlarınız olsun keseyide çok düşünmeyin görünecektir vakti gelince☺️

Çok şaşkınım erken gebelik testinde o kadar siliktiki çizgi hiç beklemiyordum kaset testte böyle çıkacağını. Tabi haber veririm yarın çıkacakmış sonuç sağlık ocağında verdim kanı 🥰
Evet insan şaşıyor bu gibi durumlarda.
Bu arada sonucunuz çıkmış olmalı sonuç 🤰 misiniz?
Güzel haberler alın inşallah 🤲🏻

Teşekkür ederim🙏
Mart ayında kürtaj oldum 8. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için. 7 aydır korunmuyorduk 6 ay olmayınca doktorumu değiştirdim ve ilk gittiğim kontrolde adetimin 3. Günüydü 5. Günü klomen kullandım sonra çatlama iğnesi kullandım ve iğnenin 9. Günü lekelenmem oldu iğnenin 12. Günü akıntımın içinde kan vardı tamam dedim adet oldum 2 gün pedle dolaştım baktım birşey gelmiyor sadece peçeteye silince lekele geliyordu ve kan verdim adetten 2 gün önce pozitif geldi😂🙏
Lekelenmem var diye doktora gittim bana alttan baktı gebelik görünmüyor dedi ama bta hcgene bakalım dedim kendi doktorum olmadı için bir daha görünmek istemedim. Lekelenmemde bitti şükür pazar gününden beri yok keseyi görecek miyim bilmiyorm boş gebelik felan değildir umarım😓🙏
Kendinizi korkutmayın Allah'ın izniyle dış gebelik falan değildir bu arada bu gibi durumlarda kendi doktorunuz olmasına takılmayın keşke HCG değerinizede baksaydınız içiniz rahat ettikten sonra kendi doktorunuza randevu alabilirsiniz ☺️ peki şuanda durumunuz nedir?

Teşekkür ederim🙏
Mart ayında kürtaj oldum 8. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için. 7 aydır korunmuyorduk 6 ay olmayınca doktorumu değiştirdim ve ilk gittiğim kontrolde adetimin 3. Günüydü 5. Günü klomen kullandım sonra çatlama iğnesi kullandım ve iğnenin 9. Günü lekelenmem oldu iğnenin 12. Günü akıntımın içinde kan vardı tamam dedim adet oldum 2 gün pedle dolaştım baktım birşey gelmiyor sadece peçeteye silince lekele geliyordu ve kan verdim adetten 2 gün önce pozitif geldi😂🙏
Lekelenmem var diye doktora gittim bana alttan baktı gebelik görünmüyor dedi ama bta hcgene bakalım dedim kendi doktorum olmadı için bir daha görünmek istemedim. Lekelenmemde bitti şükür pazar gününden beri yok keseyi görecek miyim bilmiyorm boş gebelik felan değildir umarım😓🙏
Kendinizi korkutmayın Allah'ın izniyle dış gebelik falan değildir bu arada bu gibi durumlarda kendi doktorunuz olmasına takılmayın keşke HCG değerinizede baksaydınız içiniz rahat ettikten sonra kendi doktorunuza randevu alabilirsiniz ☺️ peki şuanda durumunuz nedir

Keseyi görmek için üstten karın bölgesinden ultrasonla bakılıyor 2 aya kadar görünmese yeni alttan bakılıyor adetin yeni gecikti ise sabırla bekle görünecektir 🌸 bu arada bol artışlarınız olsun keseyide çok düşünmeyin görünecektir vakti gelince☺️
Son adet tarihime göre 6 haftalık ama geç döllenme olduğu için hcg değerine göre 4-5 haftalık görünüyor o yüzden endişeliyim merak ediyorum ve sabırsızlanıyorum da, çoook teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 😍

Kendinizi korkutmayın Allah'ın izniyle dış gebelik falan değildir bu arada bu gibi durumlarda kendi doktorunuz olmasına takılmayın keşke HCG değerinizede baksaydınız içiniz rahat ettikten sonra kendi doktorunuza randevu alabilirsiniz ☺️ peki şuanda durumunuz nedir?
Merhabaa
En son salı günü kan verdim 487 çıktı. Dün kendi doktoruma gittim kese daha minnacıktı görünmemişti cuma günü gel görürüz dedi tekrardan gidicem bu hafta.
Özelliklede sordum hocam dış gebelik felan değil dimi diye hayır dedi sen doktoruna güven rahimiçi bir gebelik bu dedi. Cuma gel görücez dedi.

Back