Kese gördünüz müMerhaba 6 haftalık hamileyim sonuc olarak
Bende adet günümde başladım test yapmaua ama o gün çok silikti, bu günki onlara göre koyu olunca bi umutlandım, umarım sizin gibi benimde mucizem olur. Sağlıkla kucağınıza aşıkBu test çubuklara asla güven olmaz fakat bende de 3 kere test yaptığım halde 3 ünde silik çıktı ve şuanda 6 haftalık hamileyim bence sizde emin olmak için kan tahlili yaptırın en rahatlatanı o çünkü. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İlk 2 kontrolünde kese görünmüyor du doktorum folik asit alıp kullanmamı söyledi aldım kullandım 4 gün sonrra kontrole gittim.Kese gördünüz mü
Benim gözüktü 8 mm lik bir kese fakat arada lekelenmem oluyor 10 sonra gel dedi doktor korkuyorum o yüzden ya bir şey olursa diyeİlk 2 kontrolünde kese görünmüyor du doktorum folik asit alıp kullanmamı söyledi aldım kullandım 4 gün sonrra kontrole gittim.
3 üncü kontrolünde kese göründü çok Şükür
Sizdede böyle bir durum varsa sabırla bekleyin görünecektir
Bazen test çubuklar yanıltıcı olabiliyor.Bende adet günümde başladım test yapmaua ama o gün çok silikti, bu günki onlara göre koyu olunca bi umutlandım, umarım sizin gibi benimde mucizem olur. Sağlıkla kucağınıza aşıkşu an kan vermeye geldim sıra bekliyorum
Benim gözüktü 8 mm lik bir kese fakat arada lekelenmem oluyor 10 sonra gel dedi doktor korkuyorum o yüzden ya bir şey olursa
Az önce kan verip gelirken bir de normal gebelik testi alayım dedim ve sonuç buBazen test çubuklar yanıltıcı olabiliyor.
Çok teşekkür ederim
Rabbim gönlünüze göre versin umarım sonucunuz pozitif çıkar hayırla kucaklarsınız inşallah
Hamilesinizzz hayırlı olsunnnAz önce kan verip gelirken bir de normal gebelik testi alayım dedim ve sonuç bu
Teşekkür ederimTeşekkür ederim
Sizinde artışlarınız gayet sağlıklı görünüyor muhtemelen 4,5 haftalık hamilesiniz
Sizide de tebrik ediyorum.
Sağlıkla kucaklayın inşallah
Çok şaşkınım erken gebelik testinde o kadar siliktiki çizgi hiç beklemiyordum kaset testte böyle çıkacağını. Tabi haber veririm yarın çıkacakmış sonuç sağlık ocağında verdim kanıHamilesinizzz hayırlı olsunnn
Kan sonucunuzu bizede yazınmn
Demekki değeriniz çok yüksekki baya koyu çıkmışş siz ara ara e-nabızdan kontrol edin bir bakarsınız sonuç bugün çıkarÇok şaşkınım erken gebelik testinde o kadar siliktiki çizgi hiç beklemiyordum kaset testte böyle çıkacağını. Tabi haber veririm yarın çıkacakmış sonuç sağlık ocağında verdim kanı
İnşallah canım heyecanla bekliyorumDemekki değeriniz çok yüksekki baya koyu çıkmışş siz ara ara e-nabızdan kontrol edin bir bakarsınız sonuç bugün çıkar
Beta 2000 e çıktı kese göremedi pazartesi tekrar baktı kese gördü ama sağlıksız dedi düşük riski varmış bugün de hafif kanamam oldu sanırım düşecekDurumunuz nedir? Nasıl ilerleme gösterdi?
Çok geçmiş olsun. Demek ki Rabbim daha güzelini verecek.Beta 2000 e çıktı kese göremedi pazartesi tekrar baktı kese gördü ama sağlıksız dedi düşük riski varmış bugün de hafif kanamam oldu sanırım düşecek
Canım kan sonucum çıkmış 213Hamilesinizzz hayırlı olsunnn
Kan sonucunuzu bizede yazınmn
Yaaa hadi hayırlı olsunCanım kan sonucum çıkmış 213ama doktor net konuşmadı henüz düşük salı günü gel tekrar bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?