- Konu Sahibi Bademlikek
-
Nasil sonucunuz suan.umarim guzeldirMerhabalar
Adete 1 gün kala beta hcg 22 çıkmıştı. Bugün adetim 2 gün gecikti yani 4+2 oldu bugün sabah sonucum 55 çıktı. Tam 60 saat aralıklarla bu şekilde oldu normal mi acaba stres yapmalı mıyım. Bakıldığı zaman 2 günde 3 günde bir , 2 katı artması gerekiyor benimki artmış ama değer çok küçük geldi bana. Normal mi sizce
5+4 de 2300 çıktı değer artmış. Kese de görüldü çok şükür. Çok teşekkür ederimNasil sonucunuz suan.umarim guzeldir
Merhabalar tekrar test yaptırdınız mıııMerhaba durumunuz nedir benimde 4 gün geçti 30 çıktı değer yarın test vereceğim tekrar, doktorla hiç görüşmedim bu süreçte
Korkmayin ilk test icin normal ikinciyi yapinca anlasilir bu benim ilk test 20 cikmisti
Ikinci gun sonra yapin ayni saatte iki kati artmismi ona gore anlariz
25 Eylül 341,78Herkesinki bir olmuyor hic stres yapmayin
Benim ilkinde daha yuksekti dusukle bitti
Insallah kat ve kat artarrabbim yardimciniz olsun Bugunmu oldu ilk beta
Son artışın düşük gelmiş canım en az binin üstüne çıkmalıydı25 Eylül 341,78
27 Eylül 637,92
29 Eylül 734,81
Bana da yorum yaparmısınız
Az önce tekrar yaptırdım, sonuç 543 kesin olarak tok anlamına mı geliyo peki arkadaşım, bu sonuçla bi mucize olur mu sence, doktora randevum yarınSon artışın düşük gelmiş canım en az binin üstüne çıkmalıydı
Değerin düşmüş canım benim. İnşallah kimyasal gebelik geçiriyorsundur. İki gün sonra mutlaka yine baktır eğer bu değerden yüksek bir değer çıkarsa dış gebeliktir . Dış gebelikte artış düzensiz veya yetersiz olur bi düşer bi çıkar . Kimyasal da ise kendiliğinden değerin düşer ve adet kanamasıyla atarsın.Az önce tekrar yaptırdım, sonuç 543 kesin olarak tok anlamına mı geliyo peki arkadaşım, bu sonuçla bi mucize olur mu sence, doktora randevum yarın
Canım yarın doktor randevum var, o anlar muhtemelen dimi muayeneyle.. 7 yıldır çok istediğimiz içimiz gebe kalmayı böyle heyecan yaşıyorum ister istemez.. bu düşen sonuç mucize eseri normale döner mi peki sence yada etrafında hiç böyle yaşayan oldu muDeğerin düşmüş canım benim. İnşallah kimyasal gebelik geçiriyorsundur. İki gün sonra mutlaka yine baktır eğer bu değerden yüksek bir değer çıkarsa dış gebeliktir . Dış gebelikte artış düzensiz veya yetersiz olur bi düşer bi çıkar . Kimyasal da ise kendiliğinden değerin düşer ve adet kanamasıyla atarsın.
hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum çünkü ben de dış gebelik geçirdim Eylül ayında. Değerlerim hala takip ediyorum yarın tekrar kan vereceğim sıfırlanmış mı diye . Ama düşen değer mümkün değil yükselirse saten kesin dış gebeliktir üzgünümCanım yarın doktor randevum var, o anlar muhtemelen dimi muayeneyle.. 7 yıldır çok istediğimiz içimiz gebe kalmayı böyle heyecan yaşıyorum ister istemez.. bu düşen sonuç mucize eseri normale döner mi peki sence yada etrafında hiç böyle yaşayan oldu mu
Canım çok teşekkür ediyorum açıklaman için.. herşeyin hayırlısı inşallah en yakın zamanda bizde duyarız hayırlı haberlerhayal kırıklığını çok iyi anlıyorum çünkü ben de dış gebelik geçirdim Eylül ayında. Değerlerim hala takip ediyorum yarın tekrar kan vereceğim sıfırlanmış mı diye . Ama düşen değer mümkün değil yükselirse saten kesin dış gebeliktir üzgünümyeni yaşadığım için tecrübelerime dayanarak aktarım yaptım doktor değilim ama doktorumun da bana söyledikleri bunlardı .
Canim ilk cok iyi ama son baya dusuk birdaha yaptiginda artis iki kati olmazsa kimyasal maalesef insallah artar25 Eylül 341,78
27 Eylül 637,92
29 Eylül 734,81
Bana da yorum yaparmısınız
Bence değil güzel artmış çok şükür sizin inşallah böyle devam edersinizMerhaba baba da yorum yapar misinz 31-58-280 iki gun arayla kimyasal mi sizce
Benimde dün hesaba gore 4+5 dı keseyi görmedik düj 2 gün sonra caģırdı beni. Ama beta hcgm dün 785 çıktı adet tarihim 10 ekim ama olmadı acaba bu değerler güzel mi bana mı fazla geliyorBenim de ilk gittiğimde 4+5 di 633 çıkmıştı haftaya gel dış gebelikmi diye bakalım dedi korktum. Çok şükür yarabbime kese gözüktü korkma ikincide belli
Mr benim hcg değerim 459,2 çıktı dün verdim sizce kese görünür mü ne kadarlık Bi bakara misinizHerkesinki bir olmuyor hic stres yapmayin
Benim ilkinde daha yuksekti dusukle bitti
Insallah kat ve kat artarrabbim yardimciniz olsun Bugunmu oldu ilk beta
Mrb ben dün akşam hcg 459,2 çıktı sizce kese görünür mü kaç haftalikHcg 52 ile ayni suphe oldu onemli olan duzenli katlamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?