- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Canim ne zamandir gecmisti adetin. Gebeligin ilk baslarinda hcg dusuk cikar git gide artar. Korkcak udrum yok 0-5 arasi gebelik olmayan deger ama seninki bunun ustundem yuksek ihtimal yeni dollenmis yeni olusmus ondan dusuk cikmistir. Dr a bsy demedin miSlm kızlar dün kan testi yaptım yumurtlamayla beraber 12.gündü 16,07 çıktı adetimede 3 gün vardı sizce bu değer çokmu düşük bu şekilde değeri olup yükselen varmı kesin sağlıksız gebelikmidir dua ediyorum regl olmiyim diye bilgisi olan arkadaşlar yazarsa banada umut olacak çok sağolun şimdiden
Canim doktoru görmedim akşamdı zaten 2 gün sonra 3 gün sonra testi tekrar ediniz yazıyordu kağıtta ama bn tekrar etmeyi düşünmüyorum 1 hafta beklicem bu arada adetime 2 yada 3 gün vardı test yaptığımdaCanim ne zamandir gecmisti adetin. Gebeligin ilk baslarinda hcg dusuk cikar git gide artar. Korkcak udrum yok 0-5 arasi gebelik olmayan deger ama seninki bunun ustundem yuksek ihtimal yeni dollenmis yeni olusmus ondan dusuk cikmistir. Dr a bsy demedin mi
Senin kactı peki cnm ilk öğrendiğindeGayet sağlıklı merak etme benimde sonradan yükseldi
Aynen canim ama buyuk ihtimalle var gebelikCanim doktoru görmedim akşamdı zaten 2 gün sonra 3 gün sonra testi tekrar ediniz yazıyordu kağıtta ama bn tekrar etmeyi düşünmüyorum 1 hafta beklicem
Canım erken daha o yüzden düşük merak etme .. çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)Slm kızlar dün kan testi yaptım yumurtlamayla beraber 12.gündü 16,07 çıktı adetimede 3 gün vardı sizce bu değer çokmu düşük bu şekilde değeri olup yükselen varmı kesin sağlıksız gebelikmidir dua ediyorum regl olmiyim diye bilgisi olan arkadaşlar yazarsa banada umut olacak çok sağolun şimdiden
18,17 di canımSenin kactı peki cnm ilk öğrendiğinde
Nerden anladın canimAynen canim ama buyuk ihtimalle var gebelik
canım ben hiç umutlu değilim kimyasal geçirdiğim için daha önce 11 di değerim devam etmedi sevinemiyorum bileYaa çok sevindimmm senle konuşmuştuk bak gebe kalmışsın bile çok mutlu oldum şu an, bence değerin gayet iyi ilk kan değerleri böyle oluyor 2 günde bir %100 artması halinde sorun yok hatta %60 ta artabilir yani bir sonraki kan aldırışında iki gün sonra 25-32 arası bişey çıkarsa gayet sağlıklı ilerliyor demek
Yumurtlamadan ne kadar geçmişti canım adetine kac gün vardı18,17 di canım
Nerden anladın canimben hiç inanamıyorum
canım ben hiç umutlu değilim kimyasal geçirdiğim için daha önce 11 di değerim devam etmedi sevinemiyorum bileçünkü değer küçük
Benim 2 yada 3 gün vardı Emin değilimAdetime sanırım 5 gün vardı
Benim 2 yada 3 gün vardı Emin değilim
Bana. Az geliyor değer
Emin değilim cnm gün 2 günde olabilirkuzum ama regla daha 3 gün kala böyle çıktıysa bence yükselir bak bir sürü arkadaş yazıyor çoğu kişinin öyle başlıyor değerleri hiç korkma
Emin değilim cnm gün 2 günde olabiliraz oluyo o zmn test yaptım demin böyle çıktı
Geç döllenmedir yada yavaş başlamış olabilir ama sonrasında hızlı yükselir sen içini rahat tutBenim 2 yada 3 gün vardı Emin değilim
Emin değilim cnm gün 2 günde olabilirkuzum ama regla daha 3 gün kala böyle çıktıysa bence yükselir bak bir sürü arkadaş yazıyor çoğu kişinin öyle başlıyor değerleri hiç korkma
Canim ben dün verdim kanıçizgi gayette görünüyor, sen eğer kanı bugün verdiysen cumartesi günü acilde de ver yada dayanabilirim dersen pazartesi ver bi değerine bak kuzum bence yükselecek
İnş canım ama işte ister istemez daha önce kimyasal olduğu icin ve şuan değerim düşük olduğu için kimyasal olduğunu düşünüyorumGeç döllenmedir yada yavaş başlamış olabilir ama sonrasında hızlı yükselir sen içini rahat tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?