- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Ona bakarsan benim adetimi 12 gun gectiginde beta 33 tü :) onemli olan artış gostermesi. Ki daha senin adet gununu bile gecmemis. Yumurtlama gunune gore de degisir deger.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin de konun taze di mi? Sen de gebesin di mi kız?Ona bakarsan benim adetimi 12 gun gectiginde beta 33 tü :) onemli olan artış gostermesi. Ki daha senin adet gununu bile gecmemis. Yumurtlama gunune gore de degisir deger.
Oldu canm deminde yazdigım gibiSenin de konun taze di mi? Sen de gebesin di mi kız?
Hayırlı olsun.
Kasık ağrın da olmuş muydu kız? Araştırmacı gazetecilik yapıyorum da şuan ben![]()
Acaba
44,49 çıktı canım sonuç nasıl
Amin canım benim çok sağol inş sağlıkla ilerlerGayet olması gerektiği gibi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Canim ben Çarşamba günü yaptım testi akşam 5te 16 çıktı bugün akşam 4 te yaptım 44 çıktı yanı nasıl normal mi bir daha testi tekrarlamam gerekir mi 2 gün sonraOrtalama bi günde iki kat civarı artması bekleniyor. Ama bu matematik. Yani sen iki gün önce akşamüstğ bugün sabah idrar verdiysen misal 1.5 güne denk geliyor. Düşmediği ve çok çok az artmadığı sürece normal bu ilerleyeyiş. Ama büyük ihtimal şuan sen 3+4 günlük fln gebesin. 2 hafta bekleyip doktora gitmen lazım, yoksa valla gereksiz masraf ve stres.
Evet Ama yine küçük değerharika bak dedim sana 2 katından da fazla artmış![]()
Canım boşver tekrar etme ya gerisi sana stresCanim ben Çarşamba günü yaptım testi akşam 5te 16 çıktı bugün akşam 4 te yaptım 44 çıktı yanı nasıl normal mi bir daha testi tekrarlamam gerekir mi 2 gün sonra
Yumurtlamayı ovülasyonla takip ettim 12-13 ekimdi canim yarin adet günüm normalmi gerçekten çünkü bnm hiç bilgim yok bu değerlerdenOna bakarsan benim adetimi 12 gun gectiginde beta 33 tü :) onemli olan artış gostermesi. Ki daha senin adet gununu bile gecmemis. Yumurtlama gunune gore de degisir deger.
Bende öyle düşündüm adet olmassam doktora giderim dedimCanım boşver tekrar etme ya gerisi sana stres
Naçizane tavsiyem daha test falan yapma kanaman olmadığı sürecede iki hafta sonra gidip herşeyi ultrasonda görürsünEvet Ama yine küçük değer2 gün sonra tekrar etmeliyim acaba
Bebek varsa 2 hafta sonramı gözükür kesin bende test yapmak istemiyorum aslındaNaçizane tavsiyem daha test falan yapma kanaman olmadığı sürecede iki hafta sonra gidip herşeyi ultrasonda görürsün