• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg artışları

kızlar merhaba ben adetten 6 gün önce öğredim :KK66: ikinci çizgi çok silik kan değeri 21,55 ti sağlık ocağına gittiğimde doktorlar kimyasal gebelik olabileceğini düşündürdükleri için ikinci testi regliye 2 gün kala yaptırdım 153,6 çıktı artış gösterdiği için bir daha gidip kan testi yaptırmadım şuan 4+5 günlük hamileyim yarın nasip olursa ilk kontrolümüze gidiyoruz umarım her şey beklediğimiz gibi ilerler :)
Canım merhaba, hayırlısı olsun inşallah meleğine sağ salim kavuşursun :)
6 gün önce nasıl öğrendin erken gebelik testi ile mi? sanırım erken yumurtladın :)

canım erken gebelik testiyle öğrendim silik çıktı aslında yumurtlama günüm bildiğim kadarıyla 05/05 ti öğrendiğimde 13/05 ti baya aceleci davranmışım ben ama kimseye tavsiye etmem doktora gidemediğim için kırk tilki dolaştı kafamda yok kimyasal mı yok dış gebelik mi yok kese var mı? :))inşallah yarın sorularıma cevap alırım sizlere de haber veririm .

Sat 17 nisan. (16 mayıs beta 732) (18 mayıs beta 1735) sizce ikiz gebelik olma ihtimali var mı? En son geçen hafta çarşamba yani 18 mayıs da ölçtürdüm ama ultrasona girmedim değerlerimde anormallik var mı sizce ?

kızlar merhaba ben adetten 6 gün önce öğredim :KK66: ikinci çizgi çok silik kan değeri 21,55 ti sağlık ocağına gittiğimde doktorlar kimyasal gebelik olabileceğini düşündürdükleri için ikinci testi regliye 2 gün kala yaptırdım 153,6 çıktı artış gösterdiği için bir daha gidip kan testi yaptırmadım şuan 4+5 günlük hamileyim yarın nasip olursa ilk kontrolümüze gidiyoruz umarım her şey beklediğimiz gibi ilerler :)
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin

Sat 17 nisan. (16 mayıs beta 732) (18 mayıs beta 1735) sizce ikiz gebelik olma ihtimali var mı? En son geçen hafta çarşamba yani 18 mayıs da ölçtürdüm ama ultrasona girmedim değerlerimde anormallik var mı sizce ?
ortalama 1464 çıkması lazım canım. ama 1735 ikiz için düşük ihtimal. Benim 4000 küsür çıkması gerekirken 8505 çıktığında kesin ikiz demiştim ama bebeğimiz tek :)

canım erken gebelik testiyle öğrendim silik çıktı aslında yumurtlama günüm bildiğim kadarıyla 05/05 ti öğrendiğimde 13/05 ti baya aceleci davranmışım ben ama kimseye tavsiye etmem doktora gidemediğim için kırk tilki dolaştı kafamda yok kimyasal mı yok dış gebelik mi yok kese var mı? :))inşallah yarın sorularıma cevap alırım sizlere de haber veririm .
Bende bu ay için ümitliyim fazlasıyla 1 hafta kaldı bata çok sabırsızlanıyorum erken yumurtladığım içn 16 gün beklemek zorunda kaldım :) Allahtan son 1 haftaya girdim çok şükür şuanda da test yapmaya korkuyorum :)
Yaa batta bile öğrense insan ister istemez beklemek zorunda kalıyor hadi Braz daha bekleym keseyi göreyim bebeği göreyim kalp atışını duyayım derken illahaki beklemek zorundayız :)
Bi bilsek onun orda olduğunu yine içimiz rahatlıcak oldu dicez ama beklemek zor gerçekten :)
İnşallah sende sağlıklı çekildr görürsün meleğini :)

Bende bu ay için ümitliyim fazlasıyla 1 hafta kaldı bata çok sabırsızlanıyorum erken yumurtladığım içn 16 gün beklemek zorunda kaldım :) Allahtan son 1 haftaya girdim çok şükür şuanda da test yapmaya korkuyorum :)
Yaa batta bile öğrense insan ister istemez beklemek zorunda kalıyor hadi Braz daha bekleym keseyi göreyim bebeği göreyim kalp atışını duyayım derken illahaki beklemek zorundayız :)
Bi bilsek onun orda olduğunu yine içimiz rahatlıcak oldu dicez ama beklemek zor gerçekten :)

canım sana tavsiyem benim gibi aceleci davranmaman evet 2 gün çok çok mutlu oluyorsun ama sonra aklındakiler seni yiyip bitiriyor hayırlısıyla umarım güzel haberler alırsın sende sağlıklı şekilde kucaklarız meleklerimizi ;)

canım sana tavsiyem benim gibi aceleci davranmaman evet 2 gün çok çok mutlu oluyorsun ama sonra aklındakiler seni yiyip bitiriyor hayırlısıyla umarım güzel haberler alırsın sende sağlıklı şekilde kucaklarız meleklerimizi :KK66:
Canm ben şimdide kendimi yiyip bitiriyorum zaten bişey değişmez yani :))
İnşallah hayatım inşallah bzde alırız hayırlı haberler :)

erken yumurtladıysan fazladan beklemiyorsun ki canım kanaman da erken geliyor yumurtlamadan 14 gün sonra geliyor ben geçen ay çok geç yumurtladım kanamam da geç geldi tam 14. gün ondan önceki ay erken yumurtladım kanama da erken geldi ama yine 14. gün geldi yumurtlamadan sonraki ;)

erken yumurtladıysan fazladan beklemiyorsun ki canım kanaman da erken geliyor yumurtlamadan 14 gün sonra geliyor ben geçen ay çok geç yumurtladım kanamam da geç geldi tam 14. gün ondan önceki ay erken yumurtladım kanama da erken geldi ama yine 14. gün geldi yumurtlamadan sonraki :KK66:
Aaaa öyle mi oluyor bak bunu bilmiyodum ben 14. Gün yumurtladım şuan 10 gün oldu yumurtlayalı o zaman 4 gün sonra adet gelir gelmese de idrar testi Yapayım 4 gün sonra madem ben. Ay çok sağol yaa bilmiyodum böyle olduğunu. Geçen ayda 1 gün erken geldi benm adetm o zamanda erken yumurtladım ben demekki :KK57:

Aaaa öyle mi oluyor bak bunu bilmiyodum ben 14. Gün yumurtladım şuan 10 gün oldu yumurtlayalı o zaman 4 gün sonra adet gelir gelmese de idrar testi Yapayım 4 gün sonra madem ben. Ay çok sağol yaa bilmiyodum böyle olduğunu. Geçen ayda 1 gün erken geldi benm adetm o zamanda erken yumurtladım ben demekki :KK57:
evet tatlım herhangi bir sağlık problemin kist vs. gibi ya da hormonal bir problemin yoksa bu şekilde işliyor adet döngüsü hayırlısı inşallah :)

evet tatlım herhangi bir sağlık problemin kist vs. gibi ya da hormonal bir problemin yoksa bu şekilde işliyor adet döngüsü hayırlısı inşallah :)
Yok çok şükür btnem öyle bi problemim. O zaman cumartesi gelecek ben bi cuma test yapaym madem :)) hayırlısı inşallah

ortalama 1464 çıkması lazım canım. ama 1735 ikiz için düşük ihtimal. Benim 4000 küsür çıkması gerekirken 8505 çıktığında kesin ikiz demiştim ama bebeğimiz tek :)
Bana da yüksek geldi kafam da soru işareti kaldı pazartesi günü 6+2 olucak kalp atışını duyarım inşaallah :)

Ters ilişki yaşadım ama boşalma olmadı hiç nisan ayında 4 de kahverengi akıntı başladı 6 sında kırmızı kan geli peçeteye ful doluydu sonra peçete koydum 4 dakka sonra falan ful kırmızı kan oldu sonra sabahına az kan geldi ama çok kırmızı değildi bitmiş gibi geldi kahverengi akıntı 6 gün geldi bu adet mi zevk suyundan hamilelik olabilir mi lütfen cevap verirmisiniz

Hadi ya :) baya yorucu olmuştur öyle :) hayırlısı olsun btnem tekrar. Sağ salim al kucağına inşallah. Adetten önce idrarda mı öğrendin yoksa adetten sonra mı :) birde en büyük belirtn neyydi tatlm :)
canım adetten önce idrarda hayal meyal girdük çizgiyi inanamadım hastaneye gittim hmen kan tahlili yaptırdık 107 çıktı :D inan bana hiç belirtim olmadı her ay bi belirtim mutlka olurdu adetim gelirdi bunda olmadı :)
ama tek belirti 7 gün nceden başlayan peçeyle silince gelen kahverengi akıntıydı bebişim tutunmaya çalışıomuş :D allhım herkese o anı mutlaka yaşatsın

canım adetten önce idrarda hayal meyal girdük çizgiyi inanamadım hastaneye gittim hmen kan tahlili yaptırdık 107 çıktı :KK70: inan bana hiç belirtim olmadı her ay bi belirtim mutlka olurdu adetim gelirdi bunda olmadı :)
ama tek belirti 7 gün nceden başlayan peçeyle silince gelen kahverengi akıntıydı bebişim tutunmaya çalışıomuş :KK70: allhım herkese o anı mutlaka yaşatsın
Ay cnm bende kafayı yemek üzereyim yaa :) amin inşallah cnım. Benim önceliki gebeliğimde o kahverengi gelmedi ama hamileydim hatta akıntım bile olmamıştı :)
Şuanda da yok bu ay erken yumurtladım 14 ünde normalde bat 1 haziran ama yumurtlamadan 14 gün sonra geliyormş Adet o yzden 28 inde gelmesi lazım. Cuma günü 27 test yapayım diyorum belki çıkar :)

pazartesi 118 di beta hcg,dün verdim 85 e düşmüş,sanırım kimyasal gebelik,beta hcgmin düşüşünü bekleyeğim sıfıra düştüğünde kanama başlıyormuş zaten :KK43:( hakkımızda hayırlısı olsun.

Kızlar merhaba ,

Adetlerim düzensiz , en son ilişki tarihim 19 marttı ve 19 mayıs da beta hcg yaptırdım sonucum <1.20 birde 1 nisan gibi kanamam oldu ama normal adet kanaması gibi değil parça parça birşeyler döküldü sonra kanama geldi doktora gittim o dönemde de beta hcg <1.20 çıkmıştı şimdi korkuyorum acaba o kimyasal gebelik mi ya da mol gebelik miydi çünkü sonra adet olmadım yada bunlar psikolojik mi mide bulantısı vs lütfen yardım edin????

Back