• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg artışları

Hamileliğin ilk dönemlerinde aynı adet olacakmış gibi bel ağrısı kasık ağrısı olabiliyor. Ben de yaşadım.
normal yani değilmi bel ağrısını düşük diolar birde ben progestan kullanıyorum bşi olamz herealde hiç lekelenmem yok ilk zaman oldu şimdi yok...

normal yani değilmi bel ağrısını düşük diolar birde ben progestan kullanıyorum bşi olamz herealde hiç lekelenmem yok ilk zaman oldu şimdi yok...

Benim bir evladım daha var. Onda da bel ağrısı kasık ağrısı çok yaşadım ama hayırlısıyla sağlıkla aldım kucağıma. Kimisinde düşük başlar ne ağrı vardır ne kanama, sonradan farkeder. Kimisinde herşey yolundadır ama ağrıdan duramaz. Bu tamamen bünyeyle alakalı. Ağrım var düşük yapıyorum gibi bir söz doğru değil.

Benim bir evladım daha var. Onda da bel ağrısı kasık ağrısı çok yaşadım ama hayırlısıyla sağlıkla aldım kucağıma. Kimisinde düşük başlar ne ağrı vardır ne kanama, sonradan farkeder. Kimisinde herşey yolundadır ama ağrıdan duramaz. Bu tamamen bünyeyle alakalı. Ağrım var düşük yapıyorum gibi bir söz doğru değil.
oyyy saol cnm allah bağılşasın bebişlerini içim rahatladı bugün daha az zaten kasık ağrımm

Ters giden bir sey yok onemli olan iki gunder bir ikiye katlanmasıdır. Bende katlanmadı ve kurtaj olucam

kızlar mrb adetıme 6-7 gun varken kan testı yaptım negatıf cıktı...cok mu erken yaptım sızce

Ya kızlar benim adetim 12 gün geçti kan tahlili yaptırdım sonuç beta 9131 çıktı adetime bir hafta varken yaptırdım 0.07 çıkmıştı sizce kaç haftalık hamileyim bir de bu değere gire ikiz olabilir mi

Ya kızlar benim adetim 12 gün geçti kan tahlili yaptırdım sonuç beta 9131 çıktı adetime bir hafta varken yaptırdım 0.07 çıkmıştı sizce kaç haftalık hamileyim bir de bu değere gire ikiz olabilir mi
En son hangi tarihde adet oldunuz? Hamileliğiniz 6 hafta civarındadır muhtemelen

En son 26 subatti canım ama ben adetime bir gün kala doktora gittim bebek falan yok dedi alttan muane etti yok dedi sonra oldu ne olduysa
Tahminime göre bugün tam 6 haftalık oldu bebeğiniz. Ben tam 6. haftada kalp atışını duymuştum. Erkendi gözükmeyebilirdide. Dr a ne zaman gideceksin

Tahminime göre bugün tam 6 haftalık oldu bebeğiniz. Ben tam 6. haftada kalp atışını duymuştum. Erkendi gözükmeyebilirdide. Dr a ne zaman gideceksin
Gelecek cuma canım inşallah o zaman kalp atışını falan duyacagim.sen duydun mu kalp atışını

Back