- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
bugüğn kasık bve bel ağrım başladı normal mi korkuyorumm
Hamileliğin ilk dönemlerinde aynı adet olacakmış gibi bel ağrısı kasık ağrısı olabiliyor. Ben de yaşadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugüğn kasık bve bel ağrım başladı normal mi korkuyorumm
normal yani değilmi bel ağrısını düşük diolar birde ben progestan kullanıyorum bşi olamz herealde hiç lekelenmem yok ilk zaman oldu şimdi yok...Hamileliğin ilk dönemlerinde aynı adet olacakmış gibi bel ağrısı kasık ağrısı olabiliyor. Ben de yaşadım.
normal yani değilmi bel ağrısını düşük diolar birde ben progestan kullanıyorum bşi olamz herealde hiç lekelenmem yok ilk zaman oldu şimdi yok...
oyyy saol cnm allah bağılşasın bebişlerini içim rahatladı bugün daha az zaten kasık ağrımmBenim bir evladım daha var. Onda da bel ağrısı kasık ağrısı çok yaşadım ama hayırlısıyla sağlıkla aldım kucağıma. Kimisinde düşük başlar ne ağrı vardır ne kanama, sonradan farkeder. Kimisinde herşey yolundadır ama ağrıdan duramaz. Bu tamamen bünyeyle alakalı. Ağrım var düşük yapıyorum gibi bir söz doğru değil.
canım ya geçmiş olsuun çok üzüldüm inş. yine daha sağlıklı olurTers giden bir sey yok onemli olan iki gunder bir ikiye katlanmasıdır. Bende katlanmadı ve kurtaj olucam
amin insallah cumlemize. Bu ikinciydi daha oncede dusuk yaptım. Zor bir durum allahım ysrdımxımz olsun. İnsallah sen ve bebek tasıyan tum anneler saglıklı bir hamilelik gecirirsinzcanım ya geçmiş olsuun çok üzüldüm inş. yine daha sağlıklı olur
MERHABA Senin durumunu merak ettim sonuç ne çıktıkızlar mrb adetıme 6-7 gun varken kan testı yaptım negatıf cıktı...cok mu erken yaptım sızce
En son hangi tarihde adet oldunuz? Hamileliğiniz 6 hafta civarındadır muhtemelenYa kızlar benim adetim 12 gün geçti kan tahlili yaptırdım sonuç beta 9131 çıktı adetime bir hafta varken yaptırdım 0.07 çıkmıştı sizce kaç haftalık hamileyim bir de bu değere gire ikiz olabilir mi
En son 26 subatti canım ama ben adetime bir gün kala doktora gittim bebek falan yok dedi alttan muane etti yok dedi sonra oldu ne olduysaEn son hangi tarihde adet oldunuz? Hamileliğiniz 6 hafta civarındadır muhtemelen
Tahminime göre bugün tam 6 haftalık oldu bebeğiniz. Ben tam 6. haftada kalp atışını duymuştum. Erkendi gözükmeyebilirdide. Dr a ne zaman gideceksinEn son 26 subatti canım ama ben adetime bir gün kala doktora gittim bebek falan yok dedi alttan muane etti yok dedi sonra oldu ne olduysa
Gelecek cuma canım inşallah o zaman kalp atışını falan duyacagim.sen duydun mu kalp atışınıTahminime göre bugün tam 6 haftalık oldu bebeğiniz. Ben tam 6. haftada kalp atışını duymuştum. Erkendi gözükmeyebilirdide. Dr a ne zaman gideceksin
ya adet oldum ama 2 gun surdu ve cok bulanıktı..adetten 2-3 gun sonra asırı kasık ve bel ağrım oldu..sanırım farklı bı rahatsızlıgım varMERHABA Senin durumunu merak ettim sonuç ne çıktı
6 haftalıkken duymuştuk çok şükür. Gönlünü ferah tut bol bol dua etGelecek cuma canım inşallah o zaman kalp atışını falan duyacagim.sen duydun mu kalp atışını
Canım tereddütün varsa evde gebelik testi yap istersenya adet oldum ama 2 gun surdu ve cok bulanıktı..adetten 2-3 gun sonra asırı kasık ve bel ağrım oldu..sanırım farklı bı rahatsızlıgım var
ya olma ihtimali yoktur dıye yapmadım acıkcası:))Canım tereddütün varsa evde gebelik testi yap istersen
Sence ikiz olma ihtimali var mı6 haftalıkken duymuştuk çok şükür. Gönlünü ferah tut bol bol dua et
Ben üç kez kan testi yaptım ortalama gecikemin olduğu 12.gün değerim 8.505 çıkmıştı benimki tek. Nasip bilmyorum :)Sence ikiz olma ihtimali var mı