• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg artışları

ya adet oldum ama 2 gun surdu ve cok bulanıktı..adetten 2-3 gun sonra asırı kasık ve bel ağrım oldu..sanırım farklı bı rahatsızlıgım var
bende adetime altı gün kala kanda baktırdım negatif çıktı tabi ben hamile değilim moduyla en yorucu işleri yaptımama gebelik varmış ve düşükle sonuçlandı..sen o günlerde kan testi yaptırmışmıydın

bende adetime altı gün kala kanda baktırdım negatif çıktı tabi ben hamile değilim moduyla en yorucu işleri yaptımama gebelik varmış ve düşükle sonuçlandı..sen o günlerde kan testi yaptırmışmıydın
adetime 6 gun varken yaptırdım negatıf cıktı bıdaha yapmadım açıkçası

Merhaba. Ben de beta hcg mi takip ediyorum. 15.05'de 138, 18.05'de 384 (farklı bir hastane) 22.05'de 1171 çıktı. Son rakamlara bakarsak tam 2 katı artmamis gibi... Sizce artış iyi mi?

Merhaba. Ben de beta hcg mi takip ediyorum. 15.05'de 138, 18.05'de 384 (farklı bir hastane) 22.05'de 1171 çıktı. Son rakamlara bakarsak tam 2 katı artmamis gibi... Sizce artış iyi mi?
1171 biraz dusundurucu canim.bence tekrar bi ölçtür

Canım sen erken yumurtladın sanırım 5 gün önce böyle çıktıysa.. Hangi gün yumurtladın bir bilgin varmı
2 yıl boyunca neredeyse her ay yumurtlama takibi yaptım olmadı hamile kaldığım ay hiç bilmiom nezaman yumurtladım ettim kuzum hiç takip etmedim sürekli ilişkiye girdim öle oldu:D adet sonrassı hemen başladı

2 yıl boyunca neredeyse her ay yumurtlama takibi yaptım olmadı hamile kaldığım ay hiç bilmiom nezaman yumurtladım ettim kuzum hiç takip etmedim sürekli ilişkiye girdim öle oldu:KK70: adet sonrassı hemen başladı
Hadi ya :) baya yorucu olmuştur öyle :) hayırlısı olsun btnem tekrar. Sağ salim al kucağına inşallah. Adetten önce idrarda mı öğrendin yoksa adetten sonra mı :) birde en büyük belirtn neyydi tatlm :)

Benimde adet kanamam 3 gun bulanık ve az az geliyordu ilk defa boyle oldu normalde 7 gun surer bu farkliydi adetten bi hafta once tesr yaptım 0.13 cikti negatif ama adetimin böyle olması beni düşündürüyor acaba üstüne gormemi oldum veya 3santim kistim var ondan mi oyle oldu öğleden sonra git cem doktora bi tuhaflık varmi diye

Benimde adet kanamam 3 gun bulanık ve az az geliyordu ilk defa boyle oldu normalde 7 gun surer bu farkliydi adetten bi hafta once tesr yaptım 0.13 cikti negatif ama adetimin böyle olması beni düşündürüyor acaba üstüne gormemi oldum veya 3santim kistim var ondan mi oyle oldu öğleden sonra git cem doktora bi tuhaflık varmi diye
hamileliktir yoktur canım kullandığın ilaçlardan olabilir dediğin gibi kistten dolayı olabilir doktora git bencede

Bu ay klomen kullanmistim bende sanmıyorum gebeligi bakalım ne olacak hakkımızda hayirlisini ver ALLAHim

Merhaba canım. Son testinde ortalama 1536 çıkması gerek,rken 1171 çıkmış. Bence çok sıkıntılı bir değer değil. İki kat artması iyi ama genelde yüzde 60 artış bekliyorlar. İstersen bugün yine yaptır ama ben çok problem olduğunu düşünmüyorum. Yaptırdığın saat aralığı farklı olabilir. Son testini üç dört saat sonra yaptırsan daha yüksek çıkabilirdi.

Dr ile görüştün mü

kızlar merhaba ben adetten 6 gün önce öğredim ;) ikinci çizgi çok silik kan değeri 21,55 ti sağlık ocağına gittiğimde doktorlar kimyasal gebelik olabileceğini düşündürdükleri için ikinci testi regliye 2 gün kala yaptırdım 153,6 çıktı artış gösterdiği için bir daha gidip kan testi yaptırmadım şuan 4+5 günlük hamileyim yarın nasip olursa ilk kontrolümüze gidiyoruz umarım her şey beklediğimiz gibi ilerler :)

Merhaba canım. Son testinde ortalama 1536 çıkması gerek,rken 1171 çıkmış. Bence çok sıkıntılı bir değer değil. İki kat artması iyi ama genelde yüzde 60 artış bekliyorlar. İstersen bugün yine yaptır ama ben çok problem olduğunu düşünmüyorum. Yaptırdığın saat aralığı farklı olabilir. Son testini üç dört saat sonra yaptırsan daha yüksek çıkabilirdi.

Dr ile görüştün mü
. Dr la cumartesi görüşeceğim. Perşembe günü tekrar test alacağım. Teşekkürler :)

merhabalar benim beta hcg sonucum 118,90 son adet tarihim 22 nisan nasıl sizzce bana düşük gibi geldi yarın tekrar test yaptıracağım.

Geç döllenme olabilir. İki gün bekle aynı saatte tekrar al. İki kat ya da min %60 %70 artıyor mu bak. Doktoruna danis sonra. Ben de bu ara takipteyim:) içini ferah tut. Hayırlısı.
merhabalar benim beta hcg sonucum 118,90 son adet tarihim 22 nisan nasıl sizzce bana düşük gibi geldi yarın tekrar test yaptıracağım.[/QUOT. UOTE]

Geç döllenme olabilir. İki gün bekle aynı saatte tekrar al. İki kat ya da min %60 %70 artıyor mu bak. Doktoruna danis sonra. Ben de bu ara takipteyim:) içini ferah tut. Hayırlısı.
teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkımızda

Back