- 11 Ocak 2016
- 59
- 24
- 8
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inşallah erken kesilir. Benim 17. haftada kesildiKzlar midesi bulanan varmi bn 9 haftalk hamileyim yorgan dösek yatıyorum
Peki neler yaptn cnmCanım inşallah erken kesilir. Benim 17. haftada kesildi
bende adetime altı gün kala kanda baktırdım negatif çıktı tabi ben hamile değilim moduyla en yorucu işleri yaptımama gebelik varmış ve düşükle sonuçlandı..sen o günlerde kan testi yaptırmışmıydınya adet oldum ama 2 gun surdu ve cok bulanıktı..adetten 2-3 gun sonra asırı kasık ve bel ağrım oldu..sanırım farklı bı rahatsızlıgım var
adetime 6 gun varken yaptırdım negatıf cıktı bıdaha yapmadım açıkçasıbende adetime altı gün kala kanda baktırdım negatif çıktı tabi ben hamile değilim moduyla en yorucu işleri yaptımama gebelik varmış ve düşükle sonuçlandı..sen o günlerde kan testi yaptırmışmıydın
Çubuk kraker, tuzlu domates, nane limon iyi geliyordu banaPeki neler yaptn cnm
Canım sen erken yumurtladın sanırım 5 gün önce böyle çıktıysa.. Hangi gün yumurtladın bir bilgin varmısaol cnm ya iyidir değil mi bnmkide
1171 biraz dusundurucu canim.bence tekrar bi ölçtürMerhaba. Ben de beta hcg mi takip ediyorum. 15.05'de 138, 18.05'de 384 (farklı bir hastane) 22.05'de 1171 çıktı. Son rakamlara bakarsak tam 2 katı artmamis gibi... Sizce artış iyi mi?
2 yıl boyunca neredeyse her ay yumurtlama takibi yaptım olmadı hamile kaldığım ay hiç bilmiom nezaman yumurtladım ettim kuzum hiç takip etmedim sürekli ilişkiye girdim öle oldu adet sonrassı hemen başladıCanım sen erken yumurtladın sanırım 5 gün önce böyle çıktıysa.. Hangi gün yumurtladın bir bilgin varmı
Hadi ya :) baya yorucu olmuştur öyle :) hayırlısı olsun btnem tekrar. Sağ salim al kucağına inşallah. Adetten önce idrarda mı öğrendin yoksa adetten sonra mı :) birde en büyük belirtn neyydi tatlm :)2 yıl boyunca neredeyse her ay yumurtlama takibi yaptım olmadı hamile kaldığım ay hiç bilmiom nezaman yumurtladım ettim kuzum hiç takip etmedim sürekli ilişkiye girdim öle oldu adet sonrassı hemen başladı
hamileliktir yoktur canım kullandığın ilaçlardan olabilir dediğin gibi kistten dolayı olabilir doktora git bencedeBenimde adet kanamam 3 gun bulanık ve az az geliyordu ilk defa boyle oldu normalde 7 gun surer bu farkliydi adetten bi hafta once tesr yaptım 0.13 cikti negatif ama adetimin böyle olması beni düşündürüyor acaba üstüne gormemi oldum veya 3santim kistim var ondan mi oyle oldu öğleden sonra git cem doktora bi tuhaflık varmi diye
Merhaba canım. Son testinde ortalama 1536 çıkması gerek,rken 1171 çıkmış. Bence çok sıkıntılı bir değer değil. İki kat artması iyi ama genelde yüzde 60 artış bekliyorlar. İstersen bugün yine yaptır ama ben çok problem olduğunu düşünmüyorum. Yaptırdığın saat aralığı farklı olabilir. Son testini üç dört saat sonra yaptırsan daha yüksek çıkabilirdi.Merhaba. Ben de beta hcg mi takip ediyorum. 15.05'de 138, 18.05'de 384 (farklı bir hastane) 22.05'de 1171 çıktı. Son rakamlara bakarsak tam 2 katı artmamis gibi... Sizce artış iyi mi?
. Dr la cumartesi görüşeceğim. Perşembe günü tekrar test alacağım. Teşekkürler :)Merhaba canım. Son testinde ortalama 1536 çıkması gerek,rken 1171 çıkmış. Bence çok sıkıntılı bir değer değil. İki kat artması iyi ama genelde yüzde 60 artış bekliyorlar. İstersen bugün yine yaptır ama ben çok problem olduğunu düşünmüyorum. Yaptırdığın saat aralığı farklı olabilir. Son testini üç dört saat sonra yaptırsan daha yüksek çıkabilirdi.
Dr ile görüştün mü
merhabalar benim beta hcg sonucum 118,90 son adet tarihim 22 nisan nasıl sizzce bana düşük gibi geldi yarın tekrar test yaptıracağım.[/QUOT. UOTE]
teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkımızdaGeç döllenme olabilir. İki gün bekle aynı saatte tekrar al. İki kat ya da min %60 %70 artıyor mu bak. Doktoruna danis sonra. Ben de bu ara takipteyim:) içini ferah tut. Hayırlısı.