• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg artışları

cacu112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
468
245
53
33
bilinçli anneler bnm ilk beta hcg adete 5 gün varken yapıldıı 107 sonra iki gün sonra tekrarlandı 201.82 sizce normalmii

bilinçli anneler bnm ilk beta hcg adete 5 gün varken yapıldıı 107 sonra iki gün sonra tekrarlandı 201.82 sizce normalmii
Bu beta hcg durumlarını ben de anlamadım. Adet günümden sonra 215 çıktı 3 gün sonra 508. Doktor normal dedi. Senin sonuçların benden yüksek. Yüksek olması iyi bir şeyse ki sanırım öyle bir sıkıntı yok . Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Selamlar bnmde adete 4 gün kala 69 2 gün kala 185 adt günü 440 çıktı doktrm daha test yapmylm dedi şuan 4+3 günlük hamilym dgerlr nasl sizce

Merhaba tabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde adetim bıgün beş gün gecikti ilk adet günümde hcg değerim 68.92 iki gün sonra 101 iki gün sonra 157 ve bir gün hatta tam bir gün bile olmadı bıgün tekrar yaptırdım 197 çıktı bu durumla ilgili olanlar yorum yapabilirmi çok sıkkın ve stresliyim doktorum adet gecikmesinden yedi gün sonra oranların yükselebileceğini dert etmemem gerektiğini söledi

Önemli olan iki günde sonucun iki katına çıkması . Seninki çıkmış çok yeni bi gebelik sanırım. 1500 _ 3000 cıvarında kese görünüyor. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inş....
inan bana içimi nasıl rhatlattın çıkmış deilmi adetime gün kala 107 çıktı 2 gün sonra 201 çıktı yani adete 2 gün varken normal değilmi

Merhaba tabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde adetim bıgün beş gün gecikti ilk adet günümde hcg değerim 68.92 iki gün sonra 101 iki gün sonra 157 ve bir gün hatta tam bir gün bile olmadı bıgün tekrar yaptırdım 197 çıktı bu durumla ilgili olanlar yorum yapabilirmi çok sıkkın ve stresliyim doktorum adet gecikmesinden yedi gün sonra oranların yükselebileceğini dert etmemem gerektiğini söledi
ozaman doktorun bizm içimizi rahatlatmış takma kuzum bnm daha gitmedim doktora cumartesi inş..

Ben yarın tekrar hcg vereceğim bakalım sonuç ne olacak inş halkımızda hayırlısı olur

Ben cumartesi adetime 4 gun kala yaptirdim test ve sonuc 38 cikti..adetime bir gun kala son testten 48 saat sonra yaptirdim 123 cikti normal mi acaba bu??

kızlar ilk degerlerimi biliusunuz bugün adetim iki gün geçti 996,2 sizce iyimi

Hiç takıntı yapma tatlım bende bu sabah tekrar hcg verdim bakalım sonuçlar ne çıkıcak öğleden sonra belli olacak artık

Bazılarında daha adet gecikmesi yaşanmadan beta hcg değeri yüksek çıkar. Bazılarında ise adet geçmesine rağmen daha düşüktür. Bu tamamen yumurtlamayla ilgili bir olay. Bildiğim kadarıyla yumurtlamadan sonra 13. günden itibaren kandaki beta hcg değeri artış göstermeye başlıyor. Ve bu değerin her 48 saatte en az 2 katına çıkması gerekiyor. Düzenli olarak artış varsa bu sağlıklı bir gebeliğin işaretidir. Değer 2000-3000 lere çıktığında artık ultrasonda kese görünmeye başlar.

Bazılarında daha adet gecikmesi yaşanmadan beta hcg değeri yüksek çıkar. Bazılarında ise adet geçmesine rağmen daha düşüktür. Bu tamamen yumurtlamayla ilgili bir olay. Bildiğim kadarıyla yumurtlamadan sonra 13. günden itibaren kandaki beta hcg değeri artış göstermeye başlıyor. Ve bu değerin her 48 saatte en az 2 katına çıkması gerekiyor. Düzenli olarak artış varsa bu sağlıklı bir gebeliğin işaretidir. Değer 2000-3000 lere çıktığında artık ultrasonda kese görünmeye başlar.
bugüğn kasık bve bel ağrım başladı normal mi :( korkuyorumm

Back