- 23 Ekim 2017
- 20
- 4
- 36
- 31
- Konu Sahibi Teodorahala_
-
2 gün sonra iki katı olmuş şuna düzenli görünüyor.Arkadaşlar merhaba. Çatlatma iğnesi oldum bu ay. Cuma günü kan verdim batın 2. Günü 25 çıktı. Ptesi testi tekrarladım 72 çıktı. Daha önce kimyasal gebelik yaşadım. Korkmalı mıyım ? Ne olur yardımcı olun bana
Değerlerin olması gerektiği gibi, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallahArkadaşlar merhaba. Çatlatma iğnesi oldum bu ay. Cuma günü kan verdim batın 2. Günü 25 çıktı. Ptesi testi tekrarladım 72 çıktı. Daha önce kimyasal gebelik yaşadım. Korkmalı mıyım ? Ne olur yardımcı olun bana
Kimyasal gebelik yaşayınca mutlu bile olamadım yarın yine kan istedi doktorum.Değerlerin olması gerektiği gibi, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah
İnşallah öyledir. Çok korkuyorum2 gün sonra iki katı olmuş şuna düzenli görünüyor.
Korkma korkma bebegin seninle inşallah üzme kendini boş yereİnşallah öyledir. Çok korkuyorum
Korkma korkma bebegin seninle inşallah üzme kendini boş yere
Umarım öyledir. Yarın yine kan vericem.Bence iyi yükselmiş başta normal oluyor az artış içinizi ferah tutun
Hersey gönlünüzce olsunUmarım öyledir. Yarın yine kan vericem.
Umarım öyledir. Yarın yine kan vericem
Oluyor böyle şeyler maalesef, bizde kendimize stres yaratıyoruz. Sağlıklı gebeliğin olur inşallah pozitif düşün. Kısmetse zaten hep seninle kalacak inşallahKimyasal gebelik yaşayınca mutlu bile olamadım yarın yine kan istedi doktorum.
Yazarım buraya daHadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz haber verirsin vizede
Öyle de yaşattığı stres insanı mahfediyo.Oluyor böyle şeyler maalesef, bizde kendimize stres yaratıyoruz. Sağlıklı gebeliğin olur inşallah pozitif düşün. Kısmetse zaten hep seninle kalacak inşallah
Çok teşekkürler. İnşallahOluyor böyle şeyler maalesef, bizde kendimize stres yaratıyoruz. Sağlıklı gebeliğin olur inşallah pozitif düşün. Kısmetse zaten hep seninle kalacak inşallah
114.8 çıktı kan sonucum ama farklı bir hastanede yaptım. Kötü mü ?Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz haber verirsin vizede
Bence gayet iyi bir artış canım...114.8 çıktı kan sonucum ama farklı bir hastanede yaptım. Kötü mü ?
Ve ilk adetimi 19 şubatta , 2.yi de 17 mart yani bugün oldum. Aslında bu ay pozitif bekliyordum ama öyle olmadı. Kızımda korunmadığım ilk ay ve sadece 2 birliktelikle hemen hamile kaldığım için şu an şoklardayım114.8 çıktı kan sonucum ama farklı bir hastanede yaptım. Kötü mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?