Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ama başka bir hastanede kan verdim. Evet sonuç bana da düşük geldi ama hemen hemen %60lık bir yükseliş var. Ya da ben kendimi avutuyorum bilmiyorum. Labaratuvardan labaratuvara değişkenlik olabiliyprmuş. Öyle okumuştum. Hayırlısı olsun inşallah
Bence gayet iyi bir artış canım... Ben de kimyasal gebelik geçirdim, 20 ocakta düşük yaşadım. Yaşadıklarını ve hissettiklerini en iyi ben anlarım... inşallah güzel geçer hamileliğin..
Ve ilk adetimi 19 şubatta , 2.yi de 17 mart yani bugün oldum. Aslında bu ay pozitif bekliyordum ama öyle olmadı. Kızımda korunmadığım ilk ay ve sadece 2 birliktelikle hemen hamile kaldığım için şu an şoklardayım şaşkınım ve endişeliyim, acaba düşükten sonra zorlaşıyor mu nedir ya da yaş 33 oldu ondan mı düşükten sonra doktorum hemen hamile kalırsın yine herşeyin normal ve sağlıklı demişti oysa..
Öyleymiş ama ben tedavi sonucu hamile kalabildim. Korkum biraz da o yüzden. Zor bir süreç geçirdim. Sizin kızınız varmış Allah bağışlasın. Umarım tez zamanda yine anne olursunuz. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Ama başka bir hastanede kan verdim. Evet sonuç bana da düşük geldi ama hemen hemen %60lık bir yükseliş var. Ya da ben kendimi avutuyorum bilmiyorum. Labaratuvardan labaratuvara değişkenlik olabiliyprmuş. Öyle okumuştum. Hayırlısı olsun inşallah