Beta Hcg artışı

Normalde iki katı artması gerek yani en son ki sonucun 72 ya 140 veya üstü olması gerek az yükselmiş biraz
Ama başka bir hastanede kan verdim. Evet sonuç bana da düşük geldi ama hemen hemen %60lık bir yükseliş var. Ya da ben kendimi avutuyorum bilmiyorum. Labaratuvardan labaratuvara değişkenlik olabiliyprmuş. Öyle okumuştum. Hayırlısı olsun inşallah

Bence gayet iyi bir artış canım... Ben de kimyasal gebelik geçirdim, 20 ocakta düşük yaşadım. Yaşadıklarını ve hissettiklerini en iyi ben anlarım... inşallah güzel geçer hamileliğin..
İnşallah hamileyimdir. Düşükten sonra sevinemiyorum. Keseyi görüp kalp atışı duymayana kadar da sevinemicem galiba.

Öyleymiş ama ben tedavi sonucu hamile kalabildim. Korkum biraz da o yüzden. Zor bir süreç geçirdim. Sizin kızınız varmış Allah bağışlasın. Umarım tez zamanda yine anne olursunuz. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

İnşallah canım benim hep aynı yerde yaptır bence de evet artis olmuş belki laboratuvar farklı diye de öyle çıkmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…