Teşekkürler en ufak bir şeyde istemsizce evham yapıyorumHayır gayet normal artışı
Teşekkürler cevabınız için içime su serpildikese göründüyse artık beta takibine gerek yok. kesenin gelişiminden anlaşılır gebeliğin sağlığı. zaten beta hcg belirli bir noktadan sonra artışı yavaşlar. yabi hep iki katı artmaz
Hayır gayet normal artışı
MerhabaTransferinin 9.günü test verdim 61.9 çıktı bugün 11.gün 72.9 çıktı iki katı olması lazım diye içim içimi yiyor çok korkuyorum kimyasal mi diye perşembe tekrar vereceğim test sizce artar mı böyle bi durumla karşılaştınız mı aramızda olan varsa yazabilir miii
Merhababen test sonucumu 10.41 ile öğrendim ve negatif diye düşünüyordum çok üzülmüştüm şuan 9333 bazen değerler kişiden kişiye değişiyor benimde 2 katı artmadı hiç bakalım kalp atışı için bekliyoruz şimdide Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Merhababen test sonucumu 10.41 ile öğrendim ve negatif diye düşünüyordum çok üzülmüştüm şuan 9333 bazen değerler kişiden kişiye değişiyor benimde 2 katı artmadı hiç bakalım kalp atışı için bekliyoruz şimdide Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
4 Aralık transfer tarihiSizden ricam artışlarınızı yazar mısınız
Sizin nasıl Suan durum inşallah sağlıkla tutunur bebeğinizİnş Benimkide öyle olur sizin kaç kaç artı
Sizin nasıl Suan durum inşallah sağlıkla tutunur bebeğiniz
4 Aralık transfer tarihi
12 aralık beta 10.41
13 Aralık beta 15.72
14 Aralık beta 22.92
17 Aralık beta 83.8
20 Aralık beta 911
28 Aralık beta 4920
31 Aralık beta 9332
Siz sonucunuzu yüksek öğrenmişsiniz sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz20 aralık transfer
29 aralık 61.9
31 aralık 72.9
Yarın tekrar vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?