- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Yani 2 gün arayla değer artmış onu anlayamadımKızlar merhaba cumartesi günü gebelik testi yaptım adet günümden bir gün önce o an bir şey çıkmadı çöpe atmadım ve ertesi gün bu şekilde olmuş. O gece hastaneye gittim beta 0.1 cikti. Dün biraz rahatsizlandim ve beta HCG yaptırdık 2.79 cikti adetimden 1 gün sonra oluyor yani. Sizce yükselir mi hamile olabilirmiyimmmmm
Kızlar merhaba cumartesi günü gebelik testi yaptım adet günümden bir gün önce o an bir şey çıkmadı çöpe atmadım ve ertesi gün bu şekilde olmuş. O gece hastaneye gittim beta 0.1 cikti. Dün biraz rahatsizlandim ve beta HCG yaptırdık 2.79 cikti adetimden 1 gün sonra oluyor yani. Sizce yükselir mi hamile olabilirmiyimmmmm
Canim ciddimisinnn şuan beni çok mutlu ettin yani olma ihtimali yuksekCanım olabilirsin 2 gün sonra yine kan ver olmazsan
Saraçoğluna göre 2 ve üstü gebelik oluşmuş oluyor diyor inşallah senin bebek de tutunur
Canim ciddimisinnn şuan beni çok mutlu ettin yani olma ihtimali yuksek
Inşallah canim benim Allahım herkese nasip etsinCanım ümit vermek istemem ama geçen gün dinledim diyor ki değer ikinin üstüne çıktıpında gebelik oluşmış olur ama tutunur mu tutunmaz mı Allah bilir
Diyor ki bazı kadınlar her ay hamile kalır ama farketmezler adetle birlikte gider
Çünkü bebek tutunamaz inşallah senin vardır ve tutunur
Inşallah teşekkür ederim yorumunuz icinBu kadar düşük hcg değeri idrar testinde çıkmaz, en hassas erken gebelik testleri bile 10'dan sonra gösterir. Yapmanız gereken 2 gün sonra tekrar kan vermek yükselmiş olursa gebesinizdir.
merhaba. bu yorumunuzu gordum ilgimi cekdi. benim adetim 41gundur gecikdi test sonucu 3.31. ben kist var sandim doktoruma gittim bakti sorun yok her sey yolunda sol tarafta ovulasyon bile olmus endometrin 10mm gec yumurtlamişsin dedi. ne zaman yumurtladim bilmiyorum ama tek ilişki 26eylulde oldu. kan sonucu 5in alti yani neqativ. 3.31 rakamiyla umutlanmali miyim? hangi vidyo ve ya sitede yapti o yorumu saracoglu? rica etsem linki atarmisiniz?Canım olabilirsin 2 gün sonra yine kan ver olmazsan
Saraçoğluna göre 2 ve üstü gebelik oluşmuş oluyor diyor inşallah senin bebek de tutunur
Duaların için Allah bin kere razı olsun Allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canim inşallah öyledir dikkat etmeye çalışıyorum ümidini yitirme bakarsın bu ay olur inşallahBenımde 1.6 çıktı negatıf gebelık testım de dger gün silik çıkmıştı yerlebir olmustjm. Umarım gelmıstır senın bebegın canım rabbım senınle olsjnAma hem ümitlen hemde bır yandan ümitlenme yoksa benım gibi ruh gibi gezersın evde ben dün ogrendım dünden beri ruh gibiyim
merhaba. bu yorumunuzu gordum ilgimi cekdi. benim adetim 41gundur gecikdi test sonucu 3.31. ben kist var sandim doktoruma gittim bakti sorun yok her sey yolunda sol tarafta ovulasyon bile olmus endometrin 10mm gec yumurtlamişsin dedi. ne zaman yumurtladim bilmiyorum ama tek ilişki 26eylulde oldu. kan sonucu 5in alti yani neqativ. 3.31 rakamiyla umutlanmali miyim? hangi vidyo ve ya sitede yapti o yorumu saracoglu? rica etsem linki atarmisiniz?
Saol canım benım rabbım her ısteyene aratmadan versın ınsallh hayırlısı artık bıraktım benDuaların için Allah bin kere razı olsun Allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canim inşallah öyledir dikkat etmeye çalışıyorum ümidini yitirme bakarsın bu ay olur inşallahdualarım seninle...
Güzel kalbin yeterSaol canım benım rabbım her ısteyene aratmadan versın ınsallh hayırlısı artık bıraktım ben
Youtube ne yazdınız acaba nasıl cikti eşime atacağım daBen bu videosunda dinlemiştim
Youtube ne yazdınız acaba nasıl cikti eşime atacağım da
tesekkur ederimBen bu videosunda dinlemiştim
Amin amin çok teşekkür ederimBthcg testini farklı laboratuvar da yaptırdığınızda da, sonuç yüksek çıkabilir. O cihazların çok hassas olduğunu ve 5 altındaki değerlere pek itibar edilmemesi gerektiğini söylemişti doktor bana.
Rabbim hiç bir kadının kuçagını boş bırakmasın. Tez zamanda sizinde kuçağınızı bir bebek ile doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?