Beta hcg 62 - 92 - 104 dış gebelik riski var mı

Hgergy

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
113
21
Sağlıksızsa bile dış gebelik olmasın kimyasal olsun diye dua ediyorum. Doktorum dış gebelikte değerler daha yüksek olur ama 2 kat artmaz dedi. Yine de kesin kimyasaldır diyemedi. Tecrübesi olan arkadaşlarım fikir verin bitik durumdayım

Sağlıksızsa bile dış gebelik olmasın kimyasal olsun diye dua ediyorum. Doktorum dış gebelikte değerler daha yüksek olur ama 2 kat artmaz dedi. Yine de kesin kimyasaldır diyemedi. Tecrübesi olan arkadaşlarım fikir verin bitik durumdayım
Dis gebelikte agri olmasi gerekmiyormu? Bide beta her iki duzenli artis oluyorsa sikinti yok bence stres yapmayin

Merhaba şuan dış gebelik geçiriyorum
Değerlerim 1500e kadar hep 3 kat arrtı sonra artış olmadı. Önce kahverengi lekelenmelerim oldu bi kaç gün sonra kanamam başladı.
Umarım sizinki sağlıklı bir gebeliktir 🙏🏻

Merhaba şuan dış gebelik geçiriyorum
Değerlerim 1500e kadar hep 3 kat arrtı sonra artış olmadı. Önce kahverengi lekelenmelerim oldu bi kaç gün sonra kanamam başladı.
Umarım sizinki sağlıklı bir gebeliktir 🙏🏻
Geçmiş olsun. Rabbim hayırlı sağlikli evlat nasip etsin en kısa zamanda

Ne oldu sonucunuz? Benim de ilk testim 21,44 ikincisi 32,12. Çok uzun zamandır çocuk istiyorduk. Sanırım kimyasal geçiriyorum ben de. Bir umut yok mudur acaba :KK43:

ne zaman kan vereceksiniz tekrar? Dış gebeliği ne zaman saptayabiliyorlarmış? Ben de bugün kan verdim sonucu bekliyorum. Delireceğim sanırım. Şu dönemi aklı selim atlatabilirsek iyidir. :KK43:

ne zaman kan vereceksiniz tekrar? Dış gebeliği ne zaman saptayabiliyorlarmış? Ben de bugün kan verdim sonucu bekliyorum. Delireceğim sanırım. Şu dönemi aklı selim atlatabilirsek iyidir. :KK43:
dış gebelik hakkında ultrasonda görene kadar net bir sey diyemiyorlar. burda değeri 8000lerde oşup dış gebelik yasayanlar da var maalesef. benim doktorum hcg artışı dış gebelik hakkında kesin bir sey göstermez dedi. sadece kimyasal gebelik hakkında net bir sey anlaşılabilirmis kandan 😟

dış gebelik hakkında ultrasonda görene kadar net bir sey diyemiyorlar. burda değeri 8000lerde oşup dış gebelik yasayanlar da var maalesef. benim doktorum hcg artışı dış gebelik hakkında kesin bir sey göstermez dedi. sadece kimyasal gebelik hakkında net bir sey anlaşılabilirmis kandan 😟
O zamana kadar beklemek de sıkıntı işte 😞

Benimde üçüncü kanım 45,7. İlki 22,44 - ikincisi 32,12 - üçüncüsü 45,7 oldu. Ben dr dış gebelikten inanılmaz korkuyorum şu an. Kimyasalda kanama ne zaman başlıyor acaba? Dış gebeliği anlamanın bir yolu yok mu?

Dış gebelik riski var ama genelde daha çok artar dış gebelikte dedi. Çarşamba değeri görelim dedi. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum, saçımı başımı yolasım var. Sizinki ne diyor?

Dış gebelik riski var ama genelde daha çok artar dış gebelikte dedi. Çarşamba değeri görelim dedi. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum, saçımı başımı yolasım var. Sizinki ne diyor?
Benimki direkt dış gebelik ya da erken gebelik diyor. Ama risk var diyor yani. Sizinki belki sadece kimyasaldır, en azından en az hasarla atlatırsınız

Nasıl bu kadar eminki kimyasal olmadığına? Dış gebeliği anlamanın bir yolu yok mu gerçekten ya?! Offf

X