Beta hcg 3440 Ne Karın Ne Vajinal Ultrasonda Kese Görünmüyor :(

doktorun sadece ihtimal demiş, sonuçta ihtimal de olsa söylemesi gerekiyor.
söylemeyip dış gebelik çıksa bu sefer de söylemedi denir.
gebelik haftası daha küçükmüş, görünür birkaç haftaya.

doktorun sadece ihtimal demiş, sonuçta ihtimal de olsa söylemesi gerekiyor.
söylemeyip dış gebelik çıksa bu sefer de söylemedi denir.
gebelik haftası daha küçükmüş, görünür birkaç haftaya.

İnşaallah.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Canim ben de yukselmiyo diye biliodum ama bugun dr.un yanindan cikinca hemen bu sitede dolastim 1 saat.cok yukselip dis gebelik gecirenlere rastladim olabiliyo demekki.ama dusunmicem kotusunu dusunmicem.melegim beni uzmez benimledir o :)
Zaten bu internet yok mu herşeyi kurcalayıp kafamızı karıştırıp moralimizi bozuyoruz

Zaten bu internet yok mu herşeyi kurcalayıp kafamızı karıştırıp moralimizi bozuyoruz

Çok meraklı ve sabırsızız biz :)) şu her şeyi akışına bırakan insanlara hayranm ya nasıl başarıyolar.ben de şuan hastanedeyim canm.doktoru bekliyorum bakalım inş. Görürüz bu sefer keseyi ama umutluyum bugünden nedense görcez gibi hissediorm: )

İnşaAllah canım Rabbim gönlüne göre versin. Sabırsızlık başa bela istediğimiz şey hemen olsun istiyoz. Ama zamanı var Rabbim zamanı gelince nasip ediyor. İnşşaAllah seninkinin zamanı geldi birazdan iyi haber alacaksın :)

bende bugün artık dayanamayıp dr a gittim çok şükür keseyi gördük :) darısı bebişimin başına 2 hafta sonra da ALLAHın izniyle kalp atışlarınıda duyarız....darısı bütün bebek bekleyen isteyen arkadaşlarıma... hepimiz birbirimize dua edelim arkadaşlar lütfen.

Ayyy kızlar ben de bugün gördüm miniğimin kesesini çok şükür:)) üstümde nasıl bi yük vardı çok mutluyum şuan çok rahatladm görünce: ) güzel dilekleriniz için çok sagolun canlarım.Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah.2 hafta sonra da kalp atışlarımızı dinlemek üzere çagrdı doktorumuz.inşaallah güzel haberlerle döneriz: )) gel şimdi de 2 hafta bekle bakalım nasıl geçecek zaman :)))

Bn sana söylemiştim cnm strese girme diye

Canım ne hissettiğini çok iyi biliyorum şuan.nasıl tatlı bi mutluluk ya:) aynı gün öğrendik aynı gün kalp atışlarını duyarız inşaallah haberleşiriz:)

Bn sana söylemiştim cnm strese girme diye

Bidaa hiçbise için stres yapmicam ablası rahat olmaya calışcam.hamileliği güzel yaşamak istiyorum: ) zaten doktordan çıktım hemen gidip saçlarımı kestrdm şekil verdirdm.fön çektrdim.şöyle bi kendime geldim valla. ohh dedimm :))

Tebrik ederim haırlı uğurlu olsun. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin :) darısı bizim başımıza

hadi gözün aydın canım , Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn. darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…