Beta hcg 3440 Ne Karın Ne Vajinal Ultrasonda Kese Görünmüyor :(

ozlemyarenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
199
75
35
Kizlar mrb.
Adetime 6 gun kala idrar testinde silik cizgiyle ogrendim gebeligi.Ertesi gun kan tahlili yaptrdim ve beta hcg 53tu.her iki gunde bir tekrarladim kan testini 3-4 kati artarak ilerledi.

bugun tekrar doktordaydm ve degerim 3440 olmus.adet tarihime gore 4+3 gunluk gebeyim.ama ne karin ne de vajinal ultrasondan keseyi goremedik doktorumda dis gebelikten suphelendi biraz.ve pazartesi tekrar bakicaz dedi gorunmesi gerekir artik dedi.cok stresliyim bu durumu yasayanlar bilgilerinize ihtiyacim.
Sizler hcg degeriniz kacken gordunuz keseyi ?

Canım hiç stres yapma içini rahat tut benimde adetimden 1 gün önce 3095 çıktı baktı göremedi radyolog bende korktum 1 gün sonra kadın doğuma gittim oda karnimdan baktı göremedi gayet normal dedi görmememiz 3 hafta sonra çağırdı..inşallah bişe çıkmaz dua et

Canım korkma bnm 5000 i geçince göründü 5 hafta 5 Günlükken cnm 7 hafta beş Günlükken de kalp atışı içini ferah tut

Insaallah canim.o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.bu doktor hemen dis gebelik ihtimali dedi.kotu bise yoksa bile stresten bise olcak bebisime ya niye hemen kotusunu soyleyip aklimizi bulandiriyo anlamiorum gerckten.insaallah goruruz canim bi an once dua ederim tabiki :) bu arada senin degerin de baya yuksek cikmis cogul gebelik filan oluyomus bide:))

Canım korkma bnm 5000 i geçince göründü 5 hafta 5 Günlükken cnm 7 hafta beş Günlükken de kalp atışı içini ferah tut

Canim benim yaa bunu duyduguma cok sevindim suan icime su serpildi inan.1500 den sonra vajinal ultrasonda gorulmesi gerekiyo diye okudum heryerde o yuzden de iyice gerilmistim.demekki boyle de olabiliyomus cok sagol :))

Canim benim yaa bunu duyduguma cok sevindim suan icime su serpildi inan.1500 den sonra vajinal ultrasonda gorulmesi gerekiyo diye okudum heryerde o yuzden de iyice gerilmistim.demekki boyle de olabiliyomus cok sagol :))
Olabilr canım bn doktora gittiğimde 1500 küsür dü tam net hatırlamıyorum alttan bakmadi. Doktorum değerin 5000 olmadan kadından gözükme z dedi. Keseyi gördüğümüzde doktor alttan bakınca kalp atışını duyarız defi ama gerek yok dedi 15 gün sonra gel dedi bazı doktorlar öyle cnm kalp atışını duyan a kadar bebek var demiyorlar korkma

Hem ayrıca değerin artıyor dış gebelikte değer o kadar yükselmiyormuş. Ve düşük artıyormuş

Benim alttan bakti canim zaten o yuzden suphelendi gorunmesi gerekiyodu dedi hcg ye gore.pazartesiyi beklicem caresizce insaallah bi sorun olmaz dua edin bana (

Hem ayrıca değerin artıyor dış gebelikte değer o kadar yükselmiyormuş. Ve düşük artıyormuş

Canim ben de yukselmiyo diye biliodum ama bugun dr.un yanindan cikinca hemen bu sitede dolastim 1 saat.cok yukselip dis gebelik gecirenlere rastladim olabiliyo demekki.ama dusunmicem kotusunu dusunmicem.melegim beni uzmez benimledir o :)

Benim alttan bakti canim zaten o yuzden suphelendi gorunmesi gerekiyodu dedi hcg ye gore.pazartesiyi beklicem caresizce insaallah bi sorun olmaz dua edin bana (
Cnm kişiden kişiye değişiyor. Bn sana birşey anlatayım. Bnm arkadaşım hamile ydi. Kese gözükmedi bir hafta sonra gel dedi doktor yine gözükmedi doktor bir kaç gün sonra yine gel dedi yine gözükme miş. Doktor normalde çoktan gözükmesi lazımdı demiş ve inatla da tekrar tekrar gel demiş ve bir kaç gün sonra gözükmüş bir kızı var 4 yaşında o yüzden rahat ol

Canim ben de yukselmiyo diye biliodum ama bugun dr.un yanindan cikinca hemen bu sitede dolastim 1 saat.cok yukselip dis gebelik gecirenlere rastladim olabiliyo demekki.ama dusunmicem kotusunu dusunmicem.melegim beni uzmez benimledir o :)
Korkma rabbim isterse gelir cnm. Bn hamile kaldığımda cok hastalandı m felaket öksürüyorum nefes alamıyordum bebeğim tutundu bana ilaç kullanıyorum halen kalbini ferah tut rabbime dua et canım

Benim minigimmm nazli o zaman biraz gostermiyo kendini ablasi:) icimi rahatlattiniz valla ya boyle seyler duymaya ihtiyacim varmis iki saattir kendimi yiyodum.pazartesi yazarim burdan ins.keseyi gordk die.

Korkma rabbim isterse gelir cnm. Bn hamile kaldığımda cok hastalandı m felaket öksürüyorum nefes alamıyordum bebeğim tutundu bana ilaç kullanıyorum halen kalbini ferah tut rabbime dua et canım

Canim sen dogum yaptin mi hamile misin suan.

Mucize bebeğim cnm bnde çikolata kisti eşimde de problem vardı doktorlar olmax derken rabbim mucize mi verdi 1 yıl olmadı sonra korunduk ve tekrar korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım

Boyle seyleri o kadar cok okudum ki bu sitede.cok mutlu oluyorm boyle hikayeleri duydkca.Rabbim ne kadar buyuk ya doktorlar olmaz dese ne olur Rabbim ol diyo oluyo iste. Benim de teyzemin cocugu olmuyo yillardir hergecen gun gozumuzun onunde eriyo caniminici.herseyi deniolar ama tutmuyo tutsa da hepsi dusuyo bisuru prblemi var.ama inaniyrm boyle seyleri duydukca gordukce anlatyrm ona birgun olcak dua et sabret diye.

İnşallah olur cnm sabretmek gerekiyor rabbim herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…