Beta Hcg 3,62

Bazen e nabıza geç düşüyor sonuçlar ama bence hamilesin bende de okuduğun gibi aynı durum oldu 7. Haftadayım şu an inşallah hayırlı haberler alırsın ☺
Merhaba sonucum 17.34 çıktı sağlık ocağı doktor 4 kat artmış dedi kendi doktorum da hamilesin dedi ama hala inanamıyorum valla şaka gibi pazartesi tekrar yenilememi söyledi

Merhaba ben reglken çıktığı için pek üstüne düşmedim, sizde durum nedir
Bende iyi durumalar şükür adete 3 gün kala tekrar test yaptım 17.34 çıktı doktor 4 kat artmış hamilesin dedi bugün de idrar testi yaptım silik 2. Çizgi çıktı pazartesi tekrar test yapcam haftaya cuma günü de keseyi görmeye gidicem inşAllah

Aaa maşallah canım hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Bende adetten 5 gün önce hastaneye çok hasta olup gittim. Beta Hcg bakıldı 2.00 çıktı. Gerçekten yükselme ihtimali var mı böyle bir değerin. Bide sanki adet günü yakın olduğu zamanda değer yükseliyormuş öyle duymuştum ?? Şu an adete 3 gün var.

Garanti olması için bence adet gününde de test yap evet adetten önce de yükseliyor benim daha önce 1.20 çıkmıştı geç döllenme de olabilir her ihtimal olabilir tekrar test yap

Canım bence hamilesin adetine daha 5 gün var ve değerin 3 yani yükselebilir. Adet gecikmenin 1 .günü hemen gidip tekrar kan ver ben umutluyum inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Benimde 4 gün önce test yaptm silik cizgi cikti dün kan verdm 3,75 cikti yukselirmi hamilemiyim bilmiyorum 1 ayi gecti kurtaj olali bebegimi kaybettim hamile olma imkani varmi

Merhaba üstünden baya zaman geçmiş ama bende aynı durumdayım beta hcg değeriniz yükseldi mi hamilemiymişsiniz

Merhaba üstünden baya zaman geçmiş ama bende aynı durumdayım beta hcg değeriniz yükseldi mi hamilemiymişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…