- Konu Sahibi esraguvennnn
Merhaba benimde adete 6 gün kala 4.34 çıktı sizce hamile miyim
Hamile olma ihtimalin çok çok yüksek canım Testi tekrarla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde adete 6 gün kala 4.34 çıktı sizce hamile miyim
Ya umutlarımı yeşerttiniz yarın tekrar test yapcam inşAllah yükselir lütfen dua edin banaHamile olma ihtimalin çok çok yüksek canım Testi tekrarla
Ya umutlarımı yeşerttiniz yarın tekrar test yapcam inşAllah yükselir lütfen dua edin bana
Kan verdim sonuç bekliyorum lütfen dua edin banaSonucu burdan yazmayı unutma![]()
Kan verdim sonuç bekliyorum lütfen dua edin bana
İnşAllah sağlık ocağına kan verdim e nabız dan sonuçları bugün görebilir miyim acabaHayırlı sonuçlar alırsın inşallah![]()
Bazen e nabıza geç düşüyor sonuçlar ama bence hamilesin bende de okuduğun gibi aynı durum oldu 7. Haftadayım şu an inşallah hayırlı haberler alırsınİnşAllah sağlık ocağına kan verdim e nabız dan sonuçları bugün görebilir miyim acaba
Merhaba sonucum 17.34 çıktı sağlık ocağı doktor 4 kat artmış dedi kendi doktorum da hamilesin dediBazen e nabıza geç düşüyor sonuçlar ama bence hamilesin bende de okuduğun gibi aynı durum oldu 7. Haftadayım şu an inşallah hayırlı haberler alırsın ☺
Merhaba ben reglken çıktığı için pek üstüne düşmedim, sizde durum nedirMerhaba sonucunuz ne acaba benim de adete 6 gün kala 4.34 çıktı hamile miyim acaba
Bende iyi durumalar şükür adete 3 gün kala tekrar test yaptım 17.34 çıktı doktor 4 kat artmış hamilesin dedi bugün de idrar testi yaptım silik 2. Çizgi çıktı pazartesi tekrar test yapcam haftaya cuma günü de keseyi görmeye gidicem inşAllahMerhaba ben reglken çıktığı için pek üstüne düşmedim, sizde durum nedir
Aaa maşallah canım hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsınBende iyi durumalar şükür adete 3 gün kala tekrar test yaptım 17.34 çıktı doktor 4 kat artmış hamilesin dedi bugün de idrar testi yaptım silik 2. Çizgi çıktı pazartesi tekrar test yapcam haftaya cuma günü de keseyi görmeye gidicem inşAllah![]()
İnşAllah Allah razı olsun hala inanamıyorum yarın adet günüm yinede korkuyroum çok değişik duyguAaa maşallah canım hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın![]()
Garanti olması için bence adet gününde de test yap evet adetten önce de yükseliyor benim daha önce 1.20 çıkmıştı geç döllenme de olabilir her ihtimal olabilir tekrar test yapBende adetten 5 gün önce hastaneye çok hasta olup gittim. Beta Hcg bakıldı 2.00 çıktı. Gerçekten yükselme ihtimali var mı böyle bir değerin. Bide sanki adet günü yakın olduğu zamanda değer yükseliyormuş öyle duymuştum ?? Şu an adete 3 gün var.
Benimde 4 gün önce test yaptm silik cizgi cikti dün kan verdm 3,75 cikti yukselirmi hamilemiyim bilmiyorum 1 ayi gecti kurtaj olali bebegimi kaybettim hamile olma imkani varmiCanım bence hamilesin adetine daha 5 gün var ve değerin 3 yani yükselebilir. Adet gecikmenin 1 .günü hemen gidip tekrar kan ver ben umutluyum inşallah hayırlı haberlerle gelirsin![]()
Benimde 4 gün önce test yaptm silik cizgi cikti dün kan verdm 3,75 cikti yukselirmi hamilemiyim bilmiyorum 1 ayi gecti kurtaj olali bebegimi kaybettim hamile olma imkani varmi
Benimde 4 gün önce test yaptm silik cizgi cikti dün kan verdm 3,75 cikti yukselirmi hamilemiyim bilmiyorum 1 ayi gecti kurtaj olali bebegimi kaybettim hamile olma imkani varmi