- 4 Ekim 2018
- 506
- 140
- 103
- 25
- Konu Sahibi esraguvennnn
-
Bugün 5 ti adet oldm az önceCAnım senin kaç gün geçti adetinden
Valla bir test yaptım 5 6 gün varken bu 5 liralıklardan silik çizgi çıktı sonra erken gebelik testi aldım onda da çıktı acile gittim 3,62 çıkt sonra da yükseldi gittiÇok sevindim nasıl böyle erken fark ettin yahu :)
Bir daha ki aya artık canım üzme kendini stres yapma stres yapınca olmuyorBugün 5 ti adet oldm az önce
Valla öyle beklemesi daha zor olur ya heraldeValla bir test yaptım 5 6 gün varken bu 5 liralıklardan silik çizgi çıktı sonra erken gebelik testi aldım onda da çıktı acile gittim 3,62 çıkt sonra da yükseldi gittidoktor bile erken gebelik diyince hemen tanıyor beni
Aynen canm herşeyinhayırlısıBir daha ki aya artık canım üzme kendini stres yapma stres yapınca olmuyor
Hemde nasıl zor oluyor. Doktor birşey var evet diyor ama heyecan yapma beklememiz lazım diyor günler asla geçmiyo yaValla öyle beklemesi daha zor olur ya heralde
Ben adetim 1gün geçince kan verdim, idrar testi yapmadım hiç evde, kan sonucu 1022,82 çıktı öyle öğrendim hamileliğimi :)
Sorma, bana direk hamilesiniz dediler ama yine de zaman geçmiyor.. Keseyi görmek için bekle kalp atışı için bekle bebeği görmek için bekle ikili test için bekle cinsiyet için bekle üçlü test için bekle detaylı ultrason için bekle... Şimdi şeker yüklemesi zamanı geldi ama yaptırmayacağım.. Şimdi doğmasını bekliyorum sonra da büyümesini bekleyeceğimHemde nasıl zor oluyor. Doktor birşey var evet diyor ama heyecan yapma beklememiz lazım diyor günler asla geçmiyo ya
ÇOk şükür keselide gördükSorma, bana direk hamilesiniz dediler ama yine de zaman geçmiyor.. Keseyi görmek için bekle kalp atışı için bekle bebeği görmek için bekle ikili test için bekle cinsiyet için bekle üçlü test için bekle detaylı ultrason için bekle... Şimdi şeker yüklemesi zamanı geldi ama yaptırmayacağım.. Şimdi doğmasını bekliyorum sonra da büyümesini bekleyeceğimömrümüz evlatlarımıza gidecek
Kaç haftalık oldu :)
4+1 deyiz şu anKaç haftalık oldu :)
Ayy masllh size yaa bana da dua ediin nolur . Son 6 gun kaldi. Pek bi belirti yok. Cok umutsuzm. Sehir disindydim regln 12.gunune kadr. Kacrdim sanirim yumurtlmyi4+1 deyiz şu an
Evet daha minnacığııızBenim
Ayy minnak yaa çok minnak
Öyle umutsuzlanma canım belki de geç yumurtlarsın geç döllenme olur herşey allahın ol demesiyleAyy masllh size yaa bana da dua ediin nolur . Son 6 gun kaldi. Pek bi belirti yok. Cok umutsuzm. Sehir disindydim regln 12.gunune kadr. Kacrdim sanirim yumurtlmyi
Orasi oyle vallaa. Bklm hayrlisiÖyle umutsuzlanma canım belki de geç yumurtlarsın geç döllenme olur herşey allahın ol demesiyle ❤
Muhtemelen hamilesinMerhaba benimde adete 6 gün kala 4.34 çıktı sizce hamile miyim
Ya inşAllah vardır bunu özelde yaptırdım doktor direkt negatif dedi internette araştırınca değerin artacağını öğrendim cuma yaptırmıştım yarın tekrar kan vericemMuhtemelen hamilesin
Merhaba sonucunuz ne acaba benim de adete 6 gün kala 4.34 çıktı hamile miyim acabaKızlar merhaba, bende reglin üçüncü günü hormon tahlili için kan vermiştim beta hcg de bakmışlar ve 4.80 çıkmış kimyasal gebelik olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?