Beta Hcg 3,62

esraguvennnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
55
51
38
27
Merhaba kızlar yeni üyeyim. Dün sabah normal gebelik testi yaptım negatif çıktı koydum bir kenara gece 1 gibi baktım belli belirsiz bişryler var. Eşimde içime kurt düştü dedi erken gebelik testi aldık ikinci çizgi silik çıktı. Dayanamayıp acile gittik beta hcg 3,62 çıktı doktor normalden yüksek dedi adetime daha 5 gün var 5 gün sonra gel bir daha test yapalım dedi. Sizce gebelik durımu nedir. Aynı zamanda folik asit kullanıyorum acaba o etkilemiş olabilir mi. Geçen ay gecikme yaşayınca test yaptıklarında <1.20 çıkmıştı kafam çok karıştı.

Folik asit etkilemez.
Gebelik testi tek kullanımlık ve doğruluk payı sadece ilk 5 dakika. Yani geceye kalmaz. Hatta 6ıncı dakika bile geçersiz.

Erken gebelik testi 6 gün öncesi %25, 1 gün öncesi %95 doğru gösterir.

Bugün 3 küsür çıkan değer, iki gün sonra 6-7 olmalı, bu ama düşük bir rakam. 5ten sonrası normalde gebelik diye biliniyor. Ama nadir insanlarda yavaş yavaşta yükselebilir.

Umarım gebesindir.

Cevabın için çok teşekkür ederim umarım öyledir. Doktor bekleyelim dedi bekliyorum bende

Canım bence hamilesin adetine daha 5 gün var ve değerin 3 yani yükselebilir. Adet gecikmenin 1 .günü hemen gidip tekrar kan ver ben umutluyum inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Bak canim 5 ‘e kadar hamile sayilmaz ama adet gecikmesinden once daha adet olamadan kimse sana bunun cevabini veremez versede benim neznimce yanlis... varmis gibi biseyler diyebiliriz .. betahcg daha once gorulur idrara daha gec belli eder kendini.. silik cizgi icin bence bi gun sinra tekrar yapin idrar testi bhcg ise iki gun arayla bi daha yapin ama erken hamilelikte kan aldirmanin iyi olmadigini biliyorum.. insallah diledigin gibi hersey olur

Ben de cok merak ettim bekliyorum benim 6 iken beta cok belirgn ckmisti normal 5 telelik tesste

bence de hamilesin, hayırlı olsun :)) adet gununde normal degerlere cıkar o..
hayırlısıyla kucagınıza alın ınsllah

Kızlar merhaba, bende reglin üçüncü günü hormon tahlili için kan vermiştim beta hcg de bakmışlar ve 4.80 çıkmış kimyasal gebelik olabilir mi

Kızlar merhaba, bende reglin üçüncü günü hormon tahlili için kan vermiştim beta hcg de bakmışlar ve 4.80 çıkmış kimyasal gebelik olabilir mi
Merhaba canımmm. Ben çok kendime umut aradım o yüzden sana umutsuz konuşmak istemiyorum geç döllenme olmuş olabilir. Benim 6 gün falan varken 3.62 çıktı bir ertesi gün 15 civarı çıktı iki gün sonra 33.09 çıktı. Yani bence kimyasal olup olmadığını anlamak için doktorun kontrol etmesi gerekiyor. 2 günde 2 katına çıkması gerekiyormuş. Bunu 5 gün içinde doktor anlar bence. Bende 3.62 çıkınca yine mi olmadı acaba demiştim ama umutlarım yeşerdi

Masallah canimm insallah keseyi gorur kalp atisini da duyarsin. Benim de reglime 5 gun kala 21.19 cikti degeri dun. Tekrar kan vermedim idrar testiyle takip ediyorum koyulasiyo gibi hakkimizda hayirlisi

Masallah canimm insallah keseyi gorur kalp atisini da duyarsin. Benim de reglime 5 gun kala 21.19 cikti degeri dun. Tekrar kan vermedim idrar testiyle takip ediyorum koyulasiyo gibi hakkimizda hayirlisi
Bende ilk günler sık kan verdim artık doktor haftada bir dedi. Çok kan aldırmakta iyi olmuyormuş. Dediğin gibi inşallah görür kalbini de dinlerim yavrumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…