Beta hcg 27

2 güne bir gördüm dün de vardi yine benim de biraz fazla gelmisti ağlayarak beta seviyesine baktırdım yoğun geldiği gün beta 1000 di hatta hiç korkutma kendini senin değerin de çok güzel yükselmiş
İnşallah canım içimi rahatlattın.Bidr bugün sancım var yoğun.Acaba bebek büyüdüğü için mi böyle sancı oluyor diyorum

İnşallah canım içimi rahatlattın.Bidr bugün sancım var yoğun.Acaba bebek büyüdüğü için mi böyle sancı oluyor diyorum
Canım sanırım ilk betayı öğrendiğinde 30 Muş benim de öyleydi kaç günde 530 a çıktı ? Doktor biraz korkuttu beni de az artış falan dedi 6 gündür betama bakmıyorum o yüzden sordum

Canım sanırım ilk betayı öğrendiğinde 30 Muş benim de öyleydi kaç günde 530 a çıktı ? Doktor biraz korkuttu beni de az artış falan dedi 6 gündür betama bakmıyorum o yüzden sordum
Canım ilk baktığım tarih 19 hazirandı.bide bugün baktım 557 oldu.Artış norml dedi.Benim geç döllenme oldu ondan minik değerle öğrendik

Bak gerçekten 1 haftadır adet sancısı yaşar gibi ağrı çekiyorum ama bunlar da çok normalmiş tutunmaya calistigi için oluyormuş

O şekilde tam hatırlamıyorum ama 1000 değerine 7 ya da 8 günde çıktı 27 ile öğrendikten sonra beni de korkuttu devletteki doktir tam hamile diyemeyiz dedi ama hiç kulak asma onlara bi sorun olursa ben demiştim demek için sorun olmayacak şeyleri bile söylüyorlar

Merhabalar adetime 7 gün varken hafif bir leke geldi evde test yaptım pozitif çıktı hemen acile gidip kan testi verdim beta hcg 27 çıktı doktor biraz düşük hamile gibisin dedi sizce değer yükselir mi ya da gününe göre normal mi
adete 6 gün kala 45 idi. adet günü 800lerde çıktı şuan 9. haftanın icindeyim kalp atışını duyamaya gideceğiz indallah bayramdan sonra. ben de senin gibi sıkıntı yaptım çok. tadını çıkar sadcee :)

adete 6 gün kala 45 idi. adet günü 800lerde çıktı şuan 9. haftanın icindeyim kalp atışını duyamaya gideceğiz indallah bayramdan sonra. ben de senin gibi sıkıntı yaptım çok. tadını çıkar sadcee :)
Şu an 5 hastalıkmış benimde adetten 7 gün geçti doktor normal olduğunu söylüyor ama lekelenme devam ediyor düşük tehlikesi de yok dedi ama lavaboya gidip görünce lekeyi her seferinde o kadar moralim bozuluyor ki dün bayram icin koydeydik misafirler vardi lavaboya girdim yine biraz fazla leke gelmiş tüm moralim alt üst oldu yanlarından ağlayarak yatmaya gittim

X