Beta hcg 27

Merhabalar adetime 7 gün varken hafif bir leke geldi evde test yaptım pozitif çıktı hemen acile gidip kan testi verdim beta hcg 27 çıktı doktor biraz düşük hamile gibisin dedi sizce değer yükselir mi ya da gününe göre normal mi
Merhaba pazartesi sağlık ocağında benimde adetim 5 gün geçmiş ti 34.62 yle ögrendim sonra çarşamba günü 90.4 e çıkmış doktor geç döllenme dedi bakalım bugün kadın doğum a gideceğim o ne diyecek içini ferah tut

Merhaba pazartesi sağlık ocağında benimde adetim 5 gün geçmiş ti 34.62 yle ögrendim sonra çarşamba günü 90.4 e çıkmış doktor geç döllenme dedi bakalım bugün kadın doğum a gideceğim o ne diyecek içini ferah tut
Cok şükür yükselmiş dün gittim 1010 olmuş inşallah sizinki de sağlıkla ilerler

İnşallah cnm benim ilk gebeliğim de de geç döllenme ile ögrenmiştim oğlum şimdi 6 yaşında bu ikinci gebeliğim bugün doktor ne diyecek bakam
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsınız bana da haber eder misiniz durumunuzu

Girdim şimdi doktor un yanına progesteron hormonu na baktı tahlille bebeğin sana çok güzel tutunmuş dedi değerim 14.8 bayram dan sonra gel bebeğini görelim dedi çok mutluyum ya🤗🤗
Ya ne güzel hadi hayirli olsun sağlıkla kucağınıza alın 😊😇haftasını söyledi mi doktor

Canım gittin mi doktora kahve akıntın varmı hala ne dedi.benin daha da artarak devam ediyor.şuan beta 557 benim daha
Şimdi çıktım doktordan yerleşme kanaması olduğunu söyledi dunden önce beta 2366 idi bugün keseyi gördük tahminen beta 4000 lerde çok erken fark etmemizin kötü yanlarını yaşadık kendini hiç strese katma bayramdan sonda pazartesi sende keseyi görürsün ama icin rahat etmesi için acile gidebilirsin

Şimdi çıktım doktordan yerleşme kanaması olduğunu söyledi dunden önce beta 2366 idi bugün keseyi gördük tahminen beta 4000 lerde çok erken fark etmemizin kötü yanlarını yaşadık kendini hiç strese katma bayramdan sonda pazartesi sende keseyi görürsün ama icin rahat etmesi için acile gidebilirsin
Bu sabah gittim canım.ben hiç kan vermedim ilk kan verdiğimde 30du.Bugün verdim 557 çıktı. Haftaya gel dedi bayramdan sonra inşallah gmrürğz🥰🤲

Bu sabah gittim canım.ben hiç kan vermedim ilk kan verdiğimde 30du.Bugün verdim 557 çıktı. Haftaya gel dedi bayramdan sonra inşallah gmrürğz🥰

Yani kahve akıntı sen hergün gördün öylemi canım.bende Dün başladı bugün daha fazla gelşyor.progestan alıyorum tedbir amaçlı 🙏

Yani kahve akıntı sen hergün gördün öylemi canım.bende Dün başladı bugün daha fazla gelşyor.progestan alıyorum tedbir amaçlı 🙏
2 güne bir gördüm dün de vardi yine benim de biraz fazla gelmisti ağlayarak beta seviyesine baktırdım yoğun geldiği gün beta 1000 di hatta hiç korkutma kendini senin değerin de çok güzel yükselmiş

X