Beta hcg 27

Kızlar betam 2 aralıklı olarak 30,55 ve 100 çıktı doktor yavaş ilerlediği ve sağlıksız olabilirceğini söyledi sizce yükselir mi çok korkuyorum :KK43:

30 çıkanı pazar günü
55 olanı pazartesi 100 çıkan değerde çarşamba günü
Asla yavaş artmıyor. Gayet düzenli. 2 günde bir minimum %60 artması beklenir. Neredeyse 2 kat artmış pazartesiden çarşambaya. Kaç bekliyodu acaba doktor.. hayret bir şey. Lütfen siz doktora kulak asmayın, artışı takip edin.

Konu sahibi adına da çok sevindimm. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

30 çıkanı pazar günü
55 olanı pazartesi 100 çıkan değerde çarşamba günü
Ben o kadar çok araştırdım ki benimki de düşük çıktığı için bu şekilde yavaş ilerleyip sonradan artanlar varmış degerin o kadar da düşük ilerlemiyor inşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz kendini strese sokma dua et hayırlısı olması icin

Merhaba canım ben bugün gittim çok şükür keseyi gördük 5 hafta 3 gün dedi bayramdan sonra gel kalp atışına bakalım dedi hadi hayırlısı inşallah darısı başına canım🙏🏻
O kadar çok sevindim ki sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bende size güzel haber veririm

Asla yavaş artmıyor. Gayet düzenli. 2 günde bir minimum %60 artması beklenir. Neredeyse 2 kat artmış pazartesiden çarşambaya. Kaç bekliyodu acaba doktor.. hayret bir şey. Lütfen siz doktora kulak asmayın, artışı takip edin.

Konu sahibi adına da çok sevindimm. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Çok güzel anlamışsınız kesinlikle öyle doktorlar insanı fazla strese katıyor
Benim icin de çok teşekkür ederim inşallah hersey yolunda ilerler

X