- 19 Ocak 2023
- 203
- 163
- 23
- Konu Sahibi kayitlikullanici123
O zaman bayram bitiminde gideyim bendeOlsun yine de yükselmiş belki daha küçüktür istersen 1 hafta daha bekle canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman bayram bitiminde gideyim bendeOlsun yine de yükselmiş belki daha küçüktür istersen 1 hafta daha bekle canım
bende oyle yapardim buyuk ihtimalle randevunu al bayram snrasina gittiginde hem kese hem kalp atisi alinmis olur insallah rahat edrsinO zaman bayram bitisindeki gideyim ben kendimi boşuna strese katmayayım zaten daha regl günüm bugündü
İnşallah çok heyecanlıyım beklemek strese sokuyor bir an önce 9 ay geçse. Siz ne yaptınız yolundadır inşallah herseybende oyle yapardim buyuk ihtimalle randevunu al bayram snrasina gittiginde hem kese hem kalp atisi alinmis olur insallah rahat edrsin
İki deger arasinda ne kadar var 30 çıkanı hangi gün 100 çıkanı hangi gün yaptırdınızKızlar betam 2 aralıklı olarak 30,55 ve 100 çıktı doktor yavaş ilerlediği ve sağlıksız olabilirceğini söyledi sizce yükselir mi çok korkuyorum
Merhaba canım ben bugün gittim çok şükür keseyi gördük 5 hafta 3 gün dedi bayramdan sonra gel kalp atışına bakalım dedi hadi hayırlısı inşallah darısı başına canımO zaman bayram bitiminde gideyim bende
Daha regl gününse bence de bayramdan sonra git bişey görünmüyo çünküO zaman bayram bitisindeki gideyim ben kendimi boşuna strese katmayayım zaten daha regl günüm bugündü
Asla yavaş artmıyor. Gayet düzenli. 2 günde bir minimum %60 artması beklenir. Neredeyse 2 kat artmış pazartesiden çarşambaya. Kaç bekliyodu acaba doktor.. hayret bir şey. Lütfen siz doktora kulak asmayın, artışı takip edin.30 çıkanı pazar günü
55 olanı pazartesi 100 çıkan değerde çarşamba günü
Ben o kadar çok araştırdım ki benimki de düşük çıktığı için bu şekilde yavaş ilerleyip sonradan artanlar varmış degerin o kadar da düşük ilerlemiyor inşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz kendini strese sokma dua et hayırlısı olması icin30 çıkanı pazar günü
55 olanı pazartesi 100 çıkan değerde çarşamba günü
O kadar çok sevindim ki sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bende size güzel haber veririmMerhaba canım ben bugün gittim çok şükür keseyi gördük 5 hafta 3 gün dedi bayramdan sonra gel kalp atışına bakalım dedi hadi hayırlısı inşallah darısı başına canım
Çok güzel anlamışsınız kesinlikle öyle doktorlar insanı fazla strese katıyorAsla yavaş artmıyor. Gayet düzenli. 2 günde bir minimum %60 artması beklenir. Neredeyse 2 kat artmış pazartesiden çarşambaya. Kaç bekliyodu acaba doktor.. hayret bir şey. Lütfen siz doktora kulak asmayın, artışı takip edin.
Konu sahibi adına da çok sevindimm. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Yani ilk 30 iki gün sonra 55 bi iki gün sonrada 100 mü çıktı?Kızlar betam 2 aralıklı olarak 30,55 ve 100 çıktı doktor yavaş ilerlediği ve sağlıksız olabilirceğini söyledi sizce yükselir mi çok korkuyorum
3 dusuk sonrasi 2 yadsinda oglum var suanda 19 haftalik hamileyim yolunda hersey cok sukurİnşallah çok heyecanlıyım beklemek strese sokuyor bir an önce 9 ay geçse. Siz ne yaptınız yolundadır inşallah hersey
Merhaba Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde adetimde 4 gün geçti kan versem sonuç belli olur mu acaba hiç bu kadar gecikme yaşamazsın aksine erken bile olurdumKatlanır canım inşallah. 4 gün kala öğrendim ama kanı 3 gün kala verdim
Amin canım inşallahh bekliyorum güzel haberleriniO kadar çok sevindim ki sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bende size güzel haber veririm
Bende şu an tekrar lekelenme oldu kahverengi ile pembe arasinda bu normal mi gün aşırı şekilde bu 3 olduAmin canım inşallahh bekliyorum güzel haberlerini