Beta hcg 27

Seninki bende büyük o zaman adet geçikmemin 5 günü en son 268 di benim 3 gündürde vermedim kan 6 sında gidecem

Şu an 5 hastalıkmış benimde adetten 7 gün geçti doktor normal olduğunu söylüyor ama lekelenme devam ediyor düşük tehlikesi de yok dedi ama lavaboya gidip görünce lekeyi her seferinde o kadar moralim bozuluyor ki dün bayram icin koydeydik misafirler vardi lavaboya girdim yine biraz fazla leke gelmiş tüm moralim alt üst oldu yanlarından ağlayarak yatmaya gittim
Doktor sana güzel şeyler söylemiş bir sıkıntı olsa fazla ümitlenme falan derdi bence. Kimisi 9 ay lekeleniyor. Her zaman sıkıntı anlamında değil bu. Biliyorum çok zor ama rahatlamaya çalış, her türlü şeyin Allah'tan geldiğini düşünüp rahatla anladın mı bu yönden pozitif düşün o senin kötülüğünü istemez şer gibi gorunende hayır vardır hayır gibi gorunende şer biz bilmeyiz o bilir , teslim ol ❤️ Bizlere de haber ver inşallah güzel haberi ❤️❤️

İkizde nasıl belirtiler yaşadın benimde her iki tarafımda batma oluyor acaba ikiz olabilrmi diye düşündüm ama
Evet canım benim tedavi ile oldu ilk zamanlar sol kasıkta batma olmuştu yumurtam çatladığı zamanlar daha sonra sağda da aynı şey oldu hep şüphelendim ama ihtimal vermemiştim çünkü bir tane yumurtam gelişmişti ama diğeride sonradan büyüyüp çatlamış :) ekstra belirtim olmadı

Merhabalar adetime 7 gün varken hafif bir leke geldi evde test yaptım pozitif çıktı hemen acile gidip kan testi verdim beta hcg 27 çıktı doktor biraz düşük hamile gibisin dedi sizce değer yükselir mi ya da gününe göre normal mi
Hamilemisiniz ben regl gunu yaptirdim 26.07 cikti yukseldimi degeriniz merak ettim doktor yok gibi dedi bugun tekrardan kan testi aldi sizin son durum.nedir

Hamilemisiniz ben regl gunu yaptirdim 26.07 cikti yukseldimi degeriniz merak ettim doktor yok gibi dedi bugun tekrardan kan testi aldi sizin son durum.nedir
Merhabalar evet hamileyim çok şükür düşüm riskim var yatıyorum. Bana da doktir aynı şeyi demisti yok gibi ama oladabilir demisti bakalım değeriniz kac çıkacak 2 günde 2 katına çıkması lazım meslea 2 gun önce 26 çıktıysa bugün 50 çıkması lazım

Merhabalar evet hamileyim çok şükür düşüm riskim var yatıyorum. Bana da doktir aynı şeyi demisti yok gibi ama oladabilir demisti bakalım değeriniz kac çıkacak 2 günde 2 katına çıkması lazım meslea 2 gun önce 26 çıktıysa bugün 50 çıkması lazım
İnsallah oyle cikar sizin dusuk riski sebebiniz neydrn degerden dolayimi yoksa farkli birseydenmi

X