- 19 Ocak 2023
- 203
- 163
- 23
- Konu Sahibi kayitlikullanici123
Reglinize kac gün var şu an ve 30 degeri kac gün varken çıkmıştıİnşallah canım dediğin gibi olur teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglinize kac gün var şu an ve 30 degeri kac gün varken çıkmıştıİnşallah canım dediğin gibi olur teşekkür ederim
Çatlatma iğnesiyle oldu benim 13.günde 30 değeri gördüm reglim ne zaman gelirdi bilmiyorum pko var bendeReglinize kac gün var şu an ve 30 degeri kac gün varken çıkmıştı
Tamam canımHaber ver banada
Takip yaptırdınmı daha sonraÇatlatma iğnesiyle oldu benim 13.günde 30 değeri gördüm reglim ne zaman gelirdi bilmiyorum pko var bende
İşte en son 1 hafta önce 100 çıkmıştı sonrada baktırmadım canımTakip yaptırdınmı daha sonra
Doktor sana güzel şeyler söylemiş bir sıkıntı olsa fazla ümitlenme falan derdi bence. Kimisi 9 ay lekeleniyor. Her zaman sıkıntı anlamında değil bu. Biliyorum çok zor ama rahatlamaya çalış, her türlü şeyin Allah'tan geldiğini düşünüp rahatla anladın mı bu yönden pozitif düşün o senin kötülüğünü istemez şer gibi gorunende hayır vardır hayır gibi gorunende şer biz bilmeyiz o bilir , teslim ol Bizlere de haber ver inşallah güzel haberiŞu an 5 hastalıkmış benimde adetten 7 gün geçti doktor normal olduğunu söylüyor ama lekelenme devam ediyor düşük tehlikesi de yok dedi ama lavaboya gidip görünce lekeyi her seferinde o kadar moralim bozuluyor ki dün bayram icin koydeydik misafirler vardi lavaboya girdim yine biraz fazla leke gelmiş tüm moralim alt üst oldu yanlarından ağlayarak yatmaya gittim
Canım haber et demiştin keseyi gördük hemde ikizmişTakip yaptırdınmı daha sonra
Maşallah canm benim sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun . Kaçıncı haftada gördün keseyiCanım haber et demiştin keseyi gördük hemde ikizmiş
Amin canım biri 5+4 diğeri 4+4Maşallah canm benim sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun . Kaçıncı haftada gördün keseyi
Oy maşallh minişlere bende 5+5de gidecem bakalım gözükecekmi kese filanAmin canım biri 5+4 diğeri 4+4
Bazen geç görünüyormuş canım inşallah gittiğinde görürsün bende iki hafta sonra kalp atışlarına gidecemOy maşallh minişlere bende 5+5de gidecem bakalım gözükecekmi kese filan
İnşallah görünürde içim rahatlar ya tedavi ile mi oldu doğalmıBazen geç görünüyormuş canım inşallah gittiğinde görürsün bende iki hafta sonra kalp atışlarına gidecem
İkizde nasıl belirtiler yaşadın benimde her iki tarafımda batma oluyor acaba ikiz olabilrmi diye düşündüm amaBazen geç görünüyormuş canım inşallah gittiğinde görürsün bende iki hafta sonra kalp atışlarına gidecem
Evet canım benim tedavi ile oldu ilk zamanlar sol kasıkta batma olmuştu yumurtam çatladığı zamanlar daha sonra sağda da aynı şey oldu hep şüphelendim ama ihtimal vermemiştim çünkü bir tane yumurtam gelişmişti ama diğeride sonradan büyüyüp çatlamış :) ekstra belirtim olmadıİkizde nasıl belirtiler yaşadın benimde her iki tarafımda batma oluyor acaba ikiz olabilrmi diye düşündüm ama
Hamilemisiniz ben regl gunu yaptirdim 26.07 cikti yukseldimi degeriniz merak ettim doktor yok gibi dedi bugun tekrardan kan testi aldi sizin son durum.nedirMerhabalar adetime 7 gün varken hafif bir leke geldi evde test yaptım pozitif çıktı hemen acile gidip kan testi verdim beta hcg 27 çıktı doktor biraz düşük hamile gibisin dedi sizce değer yükselir mi ya da gününe göre normal mi
Merhabalar evet hamileyim çok şükür düşüm riskim var yatıyorum. Bana da doktir aynı şeyi demisti yok gibi ama oladabilir demisti bakalım değeriniz kac çıkacak 2 günde 2 katına çıkması lazım meslea 2 gun önce 26 çıktıysa bugün 50 çıkması lazımHamilemisiniz ben regl gunu yaptirdim 26.07 cikti yukseldimi degeriniz merak ettim doktor yok gibi dedi bugun tekrardan kan testi aldi sizin son durum.nedir
İnsallah oyle cikar sizin dusuk riski sebebiniz neydrn degerden dolayimi yoksa farkli birseydenmiMerhabalar evet hamileyim çok şükür düşüm riskim var yatıyorum. Bana da doktir aynı şeyi demisti yok gibi ama oladabilir demisti bakalım değeriniz kac çıkacak 2 günde 2 katına çıkması lazım meslea 2 gun önce 26 çıktıysa bugün 50 çıkması lazım
Yok degerden dolayı değil bastan beri lekelenmem vardi. Özele de gidiyorum ama sebebini söylemediler pazartesi tekrar randevum var bakalımİnsallah oyle cikar sizin dusuk riski sebebiniz neydrn degerden dolayimi yoksa farkli birseydenmi
İnsallah sağ salim kucagina alirsin canimYok degerden dolayı değil bastan beri lekelenmem vardi. Özele de gidiyorum ama sebebini söylemediler pazartesi tekrar randevum var bakalım