Beta hcg 27

Şu an tekrar lekelenmem oldu kahverengi ve pembe arasında akintinin icinde bugün adet günümdü 4 gün önce beta 144 çıkmıştı bu düşük belirtisi falan olabilir mi
Senin de değerlerin gayet sağlıklı artıyor bu kadar stres yapma. Düşük değilse bile istersen bir doktora gözük yarın muhtemelen progesteron takviyesi yapar

Insallah iyidir dr ne dedi.
5 hafta 3 günlük dedi keseyi gördük haftasıyla uyumlu dedi 6 temmuzda gel kalp atışına bakalım dedi inşallah duyarım bkalım
Bende şu an tekrar lekelenme oldu kahverengi ile pembe arasinda bu normal mi gün aşırı şekilde bu 3 oldu
Canım sen ozaman bi doktora görün bişey varsa ilaç verir belki de yerleşme kanamasıdır en iyisi doktor söyler sana bence geç olmadan git

Şu an tekrar lekelenmem oldu kahverengi ve pembe arasında akintinin icinde bugün adet günümdü 4 gün önce beta 144 çıkmıştı bu düşük belirtisi falan olabilir mi
tekrar betaya baktir yukseliyosa sorun yoktur. adet zamani oluyor lekelenmeler genelde. bide embriyo rahime tutunup.yerlestikce kilcal damar kanamalari olabiliyomus. sen betani takip etmete devam et 3 binleri gorunce kalp atisida alinir

tekrar betaya baktir yukseliyosa sorun yoktur. adet zamani oluyor lekelenmeler genelde. bide embriyo rahime tutunup.yerlestikce kilcal damar kanamalari olabiliyomus. sen betani takip etmete devam et 3 binleri gorunce kalp atisida alinir
Ya demin tahlil verdim beta 1010 çıktı güzel yükselmiş😊 lekelenmeyi de problem etmeme gerek yok demi çünkü adet gunum bugündü ah beynime bi siz gecrebilsem

tedavi görüyorum gebelik için kılomen kulandım yumurtam çatladı düzenli ilişkiye girdim 11 gün geçti kan verdim hCG 13.5 çıktı adetime de 3 gün vardı bu gün adetimi 4 gün geçti yine kan verdim 0.5 çıktı bir yanışlık olabilir mi sonuçta

X