- 19 Ocak 2023
- 203
- 163
- 23
-
- Konu Sahibi kayitlikullanici123
Şu an tekrar lekelenmem oldu kahverengi ve pembe arasında akintinin icinde bugün adet günümdü 4 gün önce beta 144 çıkmıştı bu düşük belirtisi falan olabilir mi3 dusuk sonrasi 2 yadsinda oglum var suanda 19 haftalik hamileyimyolunda hersey cok sukur
Gayet sağlıklı artış. Kaç gğn gecikmede 100 gördün?İlk gün 30 bir gün sonra 55 iki gün sonra 100 canım
Senin de değerlerin gayet sağlıklı artıyor bu kadar stres yapma. Düşük değilse bile istersen bir doktora gözük yarın muhtemelen progesteron takviyesi yaparŞu an tekrar lekelenmem oldu kahverengi ve pembe arasında akintinin icinde bugün adet günümdü 4 gün önce beta 144 çıkmıştı bu düşük belirtisi falan olabilir mi
Canım çatlatma iğnesi olmuştum ben pazartesi 14. Gündü sanırım 20 Haziranda veya bugün adet olmam gerekiyorduGayet sağlıklı artış. Kaç gğn gecikmede 100 gördün?
O zaman bir maşallah bırakalımCanım çatlatma iğnesi olmuştum ben pazartesi 14. Gündü sanırım 20 Haziranda veya bugün adet olmam gerekiyordu
Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı bir şekilde devam ederO zaman bir maşallah bırakalım
Geç döllenme değilse çıkar ama bence evde test yap boşuna kan vermeMerhaba Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde adetimde 4 gün geçti kan versem sonuç belli olur mu acaba hiç bu kadar gecikme yaşamazsın aksine erken bile olurdum
Teşekkür ederimGeç döllenme değilse çıkar ama bence evde test yap boşuna kan verme
Insallah iyidir dr ne dedi.Ne güzel tebrik ediyorum inşallh sağlıkla kucağınıza alırsınızbenim de adet 5 gün gecikti beta 511 çıktı sizce iyi mi değer kızlar
5 hafta 3 günlük dedi keseyi gördük haftasıyla uyumlu dedi 6 temmuzda gel kalp atışına bakalım dedi inşallah duyarım bkalımInsallah iyidir dr ne dedi.
5 hafta 3 günlük dedi keseyi gördük haftasıyla uyumlu dedi 6 temmuzda gel kalp atışına bakalım dedi inşallah duyarım bkalımInsallah iyidir dr ne dedi.
Canım sen ozaman bi doktora görün bişey varsa ilaç verir belki de yerleşme kanamasıdır en iyisi doktor söyler sana bence geç olmadan gitBende şu an tekrar lekelenme oldu kahverengi ile pembe arasinda bu normal mi gün aşırı şekilde bu 3 oldu
tekrar betaya baktir yukseliyosa sorun yoktur. adet zamani oluyor lekelenmeler genelde. bide embriyo rahime tutunup.yerlestikce kilcal damar kanamalari olabiliyomus. sen betani takip etmete devam et 3 binleri gorunce kalp atisida alinirŞu an tekrar lekelenmem oldu kahverengi ve pembe arasında akintinin icinde bugün adet günümdü 4 gün önce beta 144 çıkmıştı bu düşük belirtisi falan olabilir mi
Ya demin tahlil verdim beta 1010 çıktı güzel yükselmiştekrar betaya baktir yukseliyosa sorun yoktur. adet zamani oluyor lekelenmeler genelde. bide embriyo rahime tutunup.yerlestikce kilcal damar kanamalari olabiliyomus. sen betani takip etmete devam et 3 binleri gorunce kalp atisida alinir
ozaman pazartesi veya saliya randevu bulursan git doktora beta 4binleri bulur cunkuYa demin tahlil verdim beta 1010 çıktı güzel yükselmişlekelenmeyi de problem etmeme gerek yok demi çünkü adet gunum bugündü ah beynime bi siz gecrebilsem
Aaa çok sevindim canımm çok düşünüp strese girme bir an önce doktora görün canımYa demin tahlil verdim beta 1010 çıktı güzel yükselmişlekelenmeyi de problem etmeme gerek yok demi çünkü adet gunum bugündü ah beynime bi siz gecrebilsem
Pazartesiye randevu alicam doktorumu çok önceden belirlemistim zaten bi de vajinal muayene mi yapar karından ultrason muozaman pazartesi veya saliya randevu bulursan git doktora beta 4binleri bulur cunku
Cok teşekkür ederim Pazrtesiye randevu alicamAaa çok sevindim canımm çok düşünüp strese girme bir an önce doktora görün canımiçin rahat eder
muhtemelen yapmaz kalp.atisini karindan alir ama sen yine hazirlikli.git bazen yapmak.istiyorlar daha net gordukleri icinPazartesiye randevu alicam doktorumu çok önceden belirlemistim zaten bi de vajinal muayene mi yapar karından ultrason mu
ilac etkisiyle 13 cikti belkidetedavi görüyorum gebelik için kılomen kulandım yumurtam çatladı düzenli ilişkiye girdim 11 gün geçti kan verdim hCG 13.5 çıktı adetime de 3 gün vardı bu gün adetimi 4 gün geçti yine kan verdim 0.5 çıktı bir yanışlık olabilir mi sonuçta