- 19 Ocak 2023
- 203
- 163
- 23
-
- Konu Sahibi kayitlikullanici123
Ya aslında test yapmak aklımda bile yoktu lekelenme olunca panik oldum sonra bi sevinçle aileme soyledim ve ya değilse diye pişman oldum inşallah hersey yolunda ilerleradet gununden epey once yapmissin. adet zamaninda tekrar yap bence. simdilik gebelik var gorunuyor insallah saglikla ilerler degerin guzelce yukselir
Bu mesaj beni o kadar motive etti ki dünden beri ne ağlayacağımi bildim ne sevineceğim çok teşekkür ederim sizin gibi iyi insanlar iyi ki varBen de dayanamayıp aileme söylemiştim. Ama nihayetinde, sağlıksız da olsa düşük da olsa bu insanlar senin ailen. Zor zamanında destek olacak insanlar. Seni yargılamazlar. O yüzden hiç erken söylemeyi dert etme
Teste de gelecek olursak tebrik ederim hamilesin kuzum. Regl günü tekrar yap istersen. 1000 değerde vajinal ultrasondan, 5000 değerde karından ultrasondan gözükür. Bilgin olsun
Ben 21 le öğrendim canım 2,5 gün sonra tekrarladım 100 üzerinde çıktı. Gayet iyi bir değerMerhabalar adetime 7 gün varken hafif bir leke geldi evde test yaptım pozitif çıktı hemen acile gidip kan testi verdim beta hcg 27 çıktı doktor biraz düşük hamile gibisin dedi sizce değer yükselir mi ya da gününe göre normal mi
Ya çok iyi ne kadar güzel hızla katlamis üzerine inşallah benim icin de aynısı olur siz adetinize kac gün varken oğrenmistinizBen 21 le öğrendim canım 2,5 gün sonra tekrarladım 100 üzerinde çıktı. Gayet iyi bir değer
Katlanır canım inşallah. 4 gün kala öğrendim ama kanı 3 gün kala verdimYa çok iyi ne kadar güzel hızla katlamis üzerine inşallah benim icin de aynısı olur siz adetinize kac gün varken oğrenmistiniz
Bunu duyduğuma çok sevindim çok teşekkür ederim. İnşallah hakkımda hayırlısı olurKatlanır canım inşallah. 4 gün kala öğrendim ama kanı 3 gün kala verdim
Çok teşekkür ederim, siz de güzel artışlar görürsünüz inşallahBunu duyduğuma çok sevindim çok teşekkür ederim. İnşallah hakkımda hayırlısı olur
bende temkinli ilerleyenlerdenim. 3 ay bitmek uzereydi mesela aileme soyledigimdeYa aslında test yapmak aklımda bile yoktu lekelenme olunca panik oldum sonra bi sevinçle aileme soyledim ve ya değilse diye pişman oldum inşallah hersey yolunda ilerler
Bence değeriniz çok güzel 2 3 güne bebeğin kesesi de gözüküyormus bildiğim kadarıyla 1000 de vajinal muayene ile 5000 de normal ultrasonda gözüküyormus sağlıkla kucağınıza alınNe güzel tebrik ediyorum inşallh sağlıkla kucağınıza alırsınızbenim de adet 5 gün gecikti beta 511 çıktı sizce iyi mi değer kızlar
Ayy inşallah canım yaBence değeriniz çok güzel 2 3 güne bebeğin kesesi de gözüküyormus bildiğim kadarıyla 1000 de vajinal muayene ile 5000 de normal ultrasonda gözüküyormus sağlıkla kucağınıza alın
Merhabalar tekrar gittiniz mi doktora acaba veya benim ne zaman gitmem gerekiyorNe güzel tebrik ediyorum inşallh sağlıkla kucağınıza alırsınızbenim de adet 5 gün gecikti beta 511 çıktı sizce iyi mi değer kızlar
Merhaba henüz gitmedim bugün veya yarın gideceğim inşallah keseyi görürüm gitmeye korkar oldum görünmez diyeMerhabalar tekrar gittiniz mi doktora acaba veya benim ne zaman gitmem gerekiyor
Bende aynıyım ne zaman gidecegimi bilmiyorum acaba bayramdan sonraya mi bıraksam diyorum perşembe 27 çıkan pazar 144 çıktı tekrar gitmeye korkuyorum ya yukselmezse diyeMerhaba henüz gitmedim bugün veya yarın gideceğim inşallah keseyi görürüm gitmeye korkar oldum görünmez diye
bence en az 1 hafta daha bekle.beta degerin 1500-2000 civari olunca kese gorunur aslinda sabirli olup hem keseyi hem kalp atisini beklemek daha iyi cnku erken gidince kese gorunuyor bebek gorunmuyor veya kalp atisi alinamiyor insan stres oluyor ozamandaBende aynıyım ne zaman gidecegimi bilmiyorum acaba bayramdan sonraya mi bıraksam diyorum perşembe 27 çıkan pazar 144 çıktı tekrar gitmeye korkuyorum ya yukselmezse diye
O zaman bayram bitisindeki gideyim ben kendimi boşuna strese katmayayım zaten daha regl günüm bugündübence en az 1 hafta daha bekle.beta degerin 1500-2000 civari olunca kese gorunur aslinda sabirli olup hem keseyi hem kalp atisini beklemek daha iyi cnku erken gidince kese gorunuyor bebek gorunmuyor veya kalp atisi alinamiyor insan stres oluyor ozamanda