- 15 Haziran 2023
- 148
- 27
- 25
-
- Konu Sahibi kayitlikullanici123
Pazartesi ogleden sonra 26.07 carsamba sabah 39.27 cikti azmi artmis yeterlimi yoksaMerhabalar evet hamileyim çok şükür düşüm riskim var yatıyorum. Bana da doktir aynı şeyi demisti yok gibi ama oladabilir demisti bakalım değeriniz kac çıkacak 2 günde 2 katına çıkması lazım meslea 2 gun önce 26 çıktıysa bugün 50 çıkması lazım
Yoo normal değerde artmış bence çünkü tam 48 saat geçmemis üzerinden peki doktor ne dediPazartesi ogleden sonra 26.07 carsamba sabah 39.27 cikti azmi artmis yeterlimi yoksa
27 ciktiginda yok gibi dedi bu somucu gostermedim ama e nabizdan baktim sadece 4 5 gun gecsin oyle gideyim dedimYoo normal değerde artmış bence çünkü tam 48 saat geçmemis üzerinden peki doktor ne dedi
Vardır inşallah kalbinizi temiz tutun olmasa zaten yükselmezdi değeriniz27 ciktiginda yok gibi dedi bu somucu gostermedim ama e nabizdan baktim sadece 4 5 gun gecsin oyle gideyim dedim
Insallah dediginiz gibi olur cok tesekkur ederimVardır inşallah kalbinizi temiz tutun olmasa zaten yükselmezdi değeriniz
Rica ederim hersey gönlünüzce olsunInsallah dediginiz gibi olur cok tesekkur ederim
Progestanı ben hiç kanama yaşamadığım halde kullanıyorum, hiç merak etmeyin bebişlerimiz bizimleYani kahve akıntı sen hergün gördün öylemi canım.bende Dün başladı bugün daha fazla gelşyor.progestan alıyorum tedbir amaçlı
Canım ben kimyasal yaşadım 1 ay oluyorProgestanı ben hiç kanama yaşamadığım halde kullanıyorum, hiç merak etmeyin bebişlerimiz bizimle
Bendr yaşadım 3 ay oluyor ama progestan verme sebebi bu değil kiCanım ben kimyasal yaşadım 1 ay oluyor
Yine gebe kalabildin miBendr yaşadım 3 ay oluyor ama progestan verme sebebi bu değil ki
Şuan 7 haftalık hamileyimYine gebe kalabildin mi
Bende haziranda kimyasal gebelik geçirdim canım.Şuan beklemedeyim inşallah yine hamile kalırım bu ay.Adete 1 hafta kaldıŞuan 7 haftalık hamileyim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımBende haziranda kimyasal gebelik geçirdim canım.Şuan beklemedeyim inşallah yine hamile kalırım bu ay.Adete 1 hafta kaldı