- 13 Haziran 2024
- 173
- 21
- 13
- 29
Ben de öyle biliyorumAile hekimim daha da fazla olması gerekiyodu diyince canım sıkıldı ya ertesi günü 2 katı olması gerek dedi benim bildiğim de 2 günde bir 2 katı artması gerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle biliyorumAile hekimim daha da fazla olması gerekiyodu diyince canım sıkıldı ya ertesi günü 2 katı olması gerek dedi benim bildiğim de 2 günde bir 2 katı artması gerek
Benim 57 den 329 a yKızlar ben de cumartesi 9 ile öğrendim 2 gün sonra 38 olmuş düşük ama artış çok iyi dedi doktor
57 den 329 a yükselmiş benim çok şükürBen de öyle biliyorum
Çok iyi maşallah ben de bugün meraktan tahlil verdim sonuç bekliyorum inşallah sizinki gibi yüksektirBenim 57 den 329 a y
57 den 329 a yükselmiş benim çok şükür
Benim çok bel ağrım oluyor ara ara da sanki regl olucam gibi ağrım var sizde de var mıBenim 57 den 329 a y
57 den 329 a yükselmiş benim çok şükür
Evet bel ağrısı yok bende ama 3 4 gün öncesi daha şiddetli adet ağrısı çekiyordum şimdi önceki günlere nazaran ara ara oluyor hafifledi yani göğüs hassasiyetim çok fazla mide bulantılarım da olmadı hiç yani 9 ay boyunca da olmaz umarımBenim çok bel ağrım oluyor ara ara da sanki regl olucam gibi ağrım var sizde de var mı
Yaaa umarım iyi sonuç alırsınız kaç kere beta verdiniz ve değerleriniz kaçtıÇok iyi maşallah ben de bugün meraktan tahlil verdim sonuç bekliyorum inşallah sizinki gibi yüksektir
İşte 2 kere verdim 9 ve 37 çıktı reglim 2 gün gecikti daha ondan düşük herhalde bugün bakalım ne gelecekYaaa umarım iyi sonuç alırsınız kaç kere beta verdiniz ve değerleriniz kaçtı
2 gün arayla mı verdin bence iyi artmış regl günleri daha fazla artıyo e nabızdan mı takip edeceksin sonucuİşte 2 kere verdim 9 ve 37 çıktı reglim 2 gün gecikti daha ondan düşük herhalde bugün bakalım ne gelecek
2 gün arayla verdim ama bugün doktorum başka testler istedi onları verirken yine verdim 1 gün geçti yani sadece. E nabıza bakıyorum ama daha düşmedi2 gün arayla mı verdin bence iyi artmış regl günleri daha fazla artıyo e nabızdan mı takip edeceksin sonucu
Yaa beklemek daha yoruyo insanı ama umarım güzel gelir sonuçlar2 gün arayla verdim ama bugün doktorum başka testler istedi onları verirken yine verdim 1 gün geçti yani sadece. E nabıza bakıyorum ama daha düşmedi
Evet sayfayı yenileyip duruyorumYaa beklemek daha yoruyo insanı ama umarım güzel gelir sonuçlar
İnşAllaahhh canımEvet sayfayı yenileyip duruyoruminşallah çokkk güzel gebeliklerimiz olur
Sonucunuz ne olduEvet sayfayı yenileyip duruyoruminşallah çokkk güzel gebeliklerimiz olur
Beta 37 den 1 gün sonra 49Sonucunuz ne oldu
Bence de iyi artmış zaten regl günleri nerdeyse 3 katı artıyorBeta 37 den 1 gün sonra 49
2 gün sonra 107 oldu
Doktor iyi dedi 10 gün sonra çağırdı keseyi görmek için sadece yat dedi rapor verdi 10 gün
Bakalım inşallah keseyi de görürüz sizin nasıl gidiyorBence de iyi artmış zaten regl günleri nerdeyse 3 katı artıyor
Az önce anlattığım gibi bidaha vermedim pazartesi 329 u görünce rahatladım yarın kadın doğuma gideceğim kese görmek için randevu oluşturdu doktorum umarım görürüzBakalım inşallah keseyi de görürüz sizin nasıl gidiyor
Hadi bakalım haber verirsiniz randevunuzdan sonraAz önce anlattığım gibi bidaha vermedim pazartesi 329 u görünce rahatladım yarın kadın doğuma gideceğim kese görmek için randevu oluşturdu doktorum umarım görürüz
Taabiki umarım güzel haberlerle dönerim burayaHadi bakalım haber verirsiniz randevunuzdan sonra![]()
Tekrardan beta istedi doktorum ve çarşamba gününe randevu verdi 1500 ü geçikolması gerekmiş kese için benimdr bugünkü beta sonucum 953 çıktı çok şükürHadi bakalım haber verirsiniz randevunuzdan sonra![]()