- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
Arkadaşlar adetime 5 gün kala test yaptırdı 0.7 çıktı değer. Sanırım en az 5 olması gerekiyor. Sizce geç döllenme olup hamile kalma ihtimalim var mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar adetime 5 gün kala test yaptırdı 0.7 çıktı değer. Sanırım en az 5 olması gerekiyor. Sizce geç döllenme olup hamile kalma ihtimalim var mı![]()
malesef yok canım. 10 nun üzerindekileri gebe sayarak takip edilir. 0.7 negatif bir sonuç. rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsinArkadaşlar adetime 5 gün kala test yaptırdı 0.7 çıktı değer. Sanırım en az 5 olması gerekiyor. Sizce geç döllenme olup hamile kalma ihtimalim var mı![]()
Çok sagol canım yumurtlama dönemi nasıl hesaplanıyor. Onu bilmiyorumCanım net bir şey söylemek istemem adet tarihin henüz gelmediği için ancak arkadaşım aynı şekilde 5-6 gün öncesinden yaptırmıştı 1,2 çıkmıştı değeri ancak hamilelik olmadı o ay adet gördü. Allah gönlüne göre versin bu ay olmazsa bir dahaki ay var ümitsizliğe kapılma. Yumurtlama döneminde ilişkiye girmeye dikkat et yeter.
Amin inş saolunmalesef yok canım. 10 nun üzerindekileri gebe sayarak takip edilir. 0.7 negatif bir sonuç. rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin
sanmıyorum canım. az da olsa çıkması gerekirdi.Ben adetime 6 gun kala beta hcg yaptirdim sonuc 0.5. Sonradan artma sansi var midir
http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/02/yumurtlama-donemi-tarihi-hesaplama.htmlÇok sagol canım yumurtlama dönemi nasıl hesaplanıyor. Onu bilmiyorum
Çok sagol canım yumurtlama dönemi nasıl hesaplanıyor. Onu bilmiyorum
Ben adetime 6 gun kala beta hcg yaptirdim sonuc 0.5. Sonradan artma sansi var midir
merhaba , benim adetim 3 gün gecikti dr um bugün betahcg bakmamı istedi. 0.7 çıktı sonucu. Yani negatif. Geçen ay 15 günlük bi gecikme sonrasında bakturdım sonuç 0.1 di. Bu artış ne demek oluyor onu anlamadım :-(Canım net bir şey söylemek istemem adet tarihin henüz gelmediği için ancak arkadaşım aynı şekilde 5-6 gün öncesinden yaptırmıştı 1,2 çıkmıştı değeri ancak hamilelik olmadı o ay adet gördü. Allah gönlüne göre versin bu ay olmazsa bir dahaki ay var ümitsizliğe kapılma. Yumurtlama döneminde ilişkiye girmeye dikkat et yeter.
boşuna ümitlenme hamile değilisn kesnliklemerhaba , benim adetim 3 gün gecikti dr um bugün betahcg bakmamı istedi. 0.7 çıktı sonucu. Yani negatif. Geçen ay 15 günlük bi gecikme sonrasında bakturdım sonuç 0.1 di. Bu artış ne demek oluyor onu anlamadım :-(