Beta hcg 0.55 olup sonradan yükselen var mı

Msldngl

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
19
4
6
30
Düzensiz adet görüyorum bazen 20 gün bazen 14 gün bazen tam zamanında oluyor bu ay 13 gün geçiti bata hcg 0.01 çıkardı ama 0.55 çıktı sizce hamilemiyim

Benım 1.20cıkmıştı negatif kabul ediliyor malesef bu kadar gecıkme ye bu değer olmamalı

Benım 1.20cıkmıştı negatif kabul ediliyor malesef bu kadar gecıkme ye bu değer olmamalı
Anladım canım
İdrar testinde silik 2. Çizgiyi görüyorum kasıklarda ağrı var halsizlik bunlar normal mi peki

Eklentiler

• IMG_20191205_180811.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 281
  • IMG_20191205_180756.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 233
Ben kendımı psikolojik olarak her ay hamıle hissediyorum kendımızi dinliyoruz ya ondan ağrılar belirgileşiyor bize... Bekle adet olmazsan tekrar test yap ben bu idrar testı kasetlere guvenmıyorım gecen ay senjn kınden daha net 2. Cizgi gördum ama negatiftı allah sesımız duysun inşallah hayırlı zamanda versin

Amin canım hayırlısı olsun diyelim teşekkür ederim cevabın için

Anladım canım

İdrar testinde silik 2. Çizgiyi görüyorum kasıklarda ağrı var halsizlik bunlar normal mi peki
Test bozuk canm malesef testi tekrarla bence. Çizgi t nin altında değil ve kalın ayrıca c nin yanında Bi çizgi daha var

Düzensiz adet görüyorum bazen 20 gün bazen 14 gün bazen tam zamanında oluyor bu ay 13 gün geçiti bata hcg 0.01 çıkardı ama 0.55 çıktı sizce hamilemiyim

Bende de 1.55 falan çıkmıştı, negatif oluyor sonuç. Daha yeni deneyimledim. Umudu kesmeyin, bu ay olmadı başka ay olur

Canım benim 0.286 çıktı ama negatif 5 in altı malesef negatif bende çok ümit etmiştim

Canım benim 0.286 çıktı ama negatif 5 in altı malesef negatif bende çok ümit etmiştim
Son Regl tarihinden itibaren 53 gün gecikmem oldu 4kere kan testi yatırdım 1 hafta arayla 0.1 0.22 0.55 ve son 2.0 çıktı ultrason da Bi sıkıntı gözükmüyor gebelikte yok doktor adet olmam için ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum kendiliğinden olsun Bi mucize olur belki

benim 54 çıktı bhcg 2 gün sonra 120 oldu doktor kimyasal gebelik olabilir umutlanma dedi daha sonra 2 hafta geçti 24 bini gördüm şuan 7 haftalık hamileyim benimde son 2 ay 3 yada 4 gün gecikti adetim doktorum geç yumurtlama olmuş sende ondan erken öğrendin dedi seninde düzensiz belki öyledir takip ettir kan testini karın ağrısı da oluyor ilk zamanlar regli olcak gibi iyice baktırmanı tavsiye ederim

2 günde bir 2 katı olmak zorunda kimyasal gebelik derler buna regliyle atarsın herşeyi takip et kendini ama dikkat et

Teşekkür ederim cevabın için adet söktürücüler gebelik isteyenler için tehlikeli diyorlar Bi bilgin var mı
Hamile kaldıktan sonra rabbim onu Bi şekilde korur ama sana tavsiyem ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma ve ayaklarını dik tut 15 dk dur öyle yumurtlama dönemlerime getir benim öyle oldu birde reglin gecikmeden hamilemiyim acaba deme piskolojik bile regli gecikir ben çok istedim 2 ay gecikti 3. Ay olursa olur artık yeter dedim oldu üstüne çok gitme onun kendini dinleme birde her verilen ilacı içme ben gecikince papatya çayı içerdim ertesi gün oluyordum

Çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde karın ağrım oluyor adet olucak gibi hissediyorum olmuyor 4 gün önceki kan testi 2.0 çıktı düzensiz adet olduğum için belki geç yumurtlamışımdır diye yükseliyordur tekrar baktırıcam değere düşükse detaylı muayene isteyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…