Beta hcg 0.55 olup sonradan yükselen var mı

Aklımdan çıkartıyorum aslında ama kasığıma ani bir sancı gelince hemen aklıma gebelik geliyor

Beklemeni tavsiye ederim detaylı muayene snwşn kararın tabi bana kimyasal dedi 2 hafta gitmedim emindim çünkü doktorum iyiki ilaç başlatmadım dedi

Canım ama bu imkansız çünkü bebek olsa 53 gün gecikmeyle çıkardı gene de sen bilirsin tabi hakkında hayırlısı olsun inşallah

Aklımdan çıkartıyorum aslında ama kasığıma ani bir sancı gelince hemen aklıma gebelik geliyor
Haklısın erken döllenme olabilir birde 5 yada 6 haftalık olmadan Bi belirti olmaz ondan bekle en fazla Bi 2 hafta daha sonra kan ver git bence

Canım ama bu imkansız çünkü bebek olsa 53 gün gecikmeyle çıkardı gene de sen bilirsin tabi hakkında hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım ama bende adet düzensizliği var Bi de diğer forumlarda 3 4 ay adet olmayıp 1.5 2 aylık hamile kalanlar varmış adet görmeden hamile kalmışlar benimkide Bi ümit hayırlısı diyelim

İnşallah canım ama bende adet düzensizliği var Bi de diğer forumlarda 3 4 ay adet olmayıp 1.5 2 aylık hamile kalanlar varmış adet görmeden hamile kalmışlar benimkide Bi ümit hayırlısı diyelim
Bende de polikistik over var adetim düzensiz inan seni çok iyi anlıyorum inşallah mucizen gerçek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…