• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 0.55 olup sonradan yükselen var mı

Hamile kaldıktan sonra rabbim onu Bi şekilde korur ama sana tavsiyem ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma ve ayaklarını dik tut 15 dk dur öyle yumurtlama dönemlerime getir benim öyle oldu birde reglin gecikmeden hamilemiyim acaba deme piskolojik bile regli gecikir ben çok istedim 2 ay gecikti 3. Ay olursa olur artık yeter dedim oldu üstüne çok gitme onun kendini dinleme birde her verilen ilacı içme ben gecikince papatya çayı içerdim ertesi gün oluyordum
Aklımdan çıkartıyorum aslında ama kasığıma ani bir sancı gelince hemen aklıma gebelik geliyor 😁

Çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde karın ağrım oluyor adet olucak gibi hissediyorum olmuyor 4 gün önceki kan testi 2.0 çıktı düzensiz adet olduğum için belki geç yumurtlamışımdır diye yükseliyordur tekrar baktırıcam değere düşükse detaylı muayene isteyeceğim
Beklemeni tavsiye ederim detaylı muayene snwşn kararın tabi bana kimyasal dedi 2 hafta gitmedim emindim çünkü doktorum iyiki ilaç başlatmadım dedi

Son Regl tarihinden itibaren 53 gün gecikmem oldu 4kere kan testi yatırdım 1 hafta arayla 0.1 0.22 0.55 ve son 2.0 çıktı ultrason da Bi sıkıntı gözükmüyor gebelikte yok doktor adet olmam için ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum kendiliğinden olsun Bi mucize olur belki

Canım ama bu imkansız çünkü bebek olsa 53 gün gecikmeyle çıkardı gene de sen bilirsin tabi hakkında hayırlısı olsun inşallah

Aklımdan çıkartıyorum aslında ama kasığıma ani bir sancı gelince hemen aklıma gebelik geliyor 😁
Haklısın erken döllenme olabilir birde 5 yada 6 haftalık olmadan Bi belirti olmaz ondan bekle en fazla Bi 2 hafta daha sonra kan ver git bence

Canım ama bu imkansız çünkü bebek olsa 53 gün gecikmeyle çıkardı gene de sen bilirsin tabi hakkında hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım ama bende adet düzensizliği var Bi de diğer forumlarda 3 4 ay adet olmayıp 1.5 2 aylık hamile kalanlar varmış adet görmeden hamile kalmışlar benimkide Bi ümit hayırlısı diyelim

İnşallah canım ama bende adet düzensizliği var Bi de diğer forumlarda 3 4 ay adet olmayıp 1.5 2 aylık hamile kalanlar varmış adet görmeden hamile kalmışlar benimkide Bi ümit hayırlısı diyelim
Bende de polikistik over var adetim düzensiz 😑 inan seni çok iyi anlıyorum inşallah mucizen gerçek olur

Back